- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
Kıyamam sana yaKarabibere ciddi allerjim var kuzumdoktor bi bardak suya karbonat koy karıştır gargara yap yutabilirsin dedi
Benim gibi Umut bir sonraki aya kaldı deseneLekelenme basladı cnm umudumu yitirdim
Tmm cnm dışarı çıkcam alcam inştamam canımm bugün al tam zamanı çünkü adet in bitecek en önemli günler yarın başla ara vermee
Oh oh saglıkla gelsin ilerlesin annesi minnoşkızlar günaydınn bugün gittim kontrole çok şükür keseyi gördük hiçbir sıkıntı yok herşey yerli yerinde dedi doktor
E Eslem91 yaptım canım negatif malesef. Sanada hayırlı cumalar canımRed Phoenix cnm cok gecmis olsun Rabbim sifa versin
Cansinsenn cnm bata az kaldı test yaptın mı
Hayirli cumalar kizlar ♥
Ben üzüleyim mi sevineyimmi bilemedim kuzm benim yakızlar kırmızıları görüp sevineceğim hiç aklıma gelmezdi ama adet oldum çok şükür
çatlıcaktım yoksa
H E yeni bat bildiriyorum 3 haziran arife günü D: hep bi önemli güne denk getiriyorum
Daha 3 gün var cnm belki geç döllenmedir kirmizilar gelene kadar umut var ♥
Geçmiş olsun kuzum yaaKızlar günaydın, ben neden böyle geçiriyorum gebeliği bilmiyorum. Dün gece yine ateşim çıktı bademciklerim davul gibi oldu kolumu kaldıracak halim yok, işe zor geldim
Doktorum bağışıklığın kendini kapattı bebeği korumak için demişti ama bilmiyorum bugün nasıl geçicek acaba? Hala ateşim var
İnş. Öyledir canım sen yaptın mı testDaha 3 gün var cnm belki geç döllenmedir kirmizilar gelene kadar umut var ♥
Burda canım cvp gelmeyince silmistim
Yok kuzum haftasonu esim evde negatif görüp zehir etmemek icin tatili yapmadim zaten agrilarim basladi gelmezse yaparimİnş. Öyledir canım sen yaptın mı test
Haklısın valla bende bugün negatifi görünce eşime verdiğim ters cvplardan anladım kendimi. İnsan çok üzülüyo hem kendine hem etrafındakilere zehir ediyo günü. Allah yardımcımız olsun inş. Hepimiz güzel haberler alırız canımYok kuzum haftasonu esim evde negatif görüp zehir etmemek icin tatili yapmadim zaten agrilarim basladi gelmezse yaparim
Amin inşallah kuzum elimizde degil etkileniyoruz malesef en iyisi batı beklemek hem testlerde hatali hep cizgi var kizlarda sonuc negatif gözümde korktu acikcasi sevinip hayal kirikligi yasamakda cok zorHaklısın valla bende bugün negatifi görünce eşime verdiğim ters cvplardan anladım kendimi. İnsan çok üzülüyo hem kendine hem etrafındakilere zehir ediyo günü. Allah yardımcımız olsun inş. Hepimiz güzel haberler alırız canım
hadi gözün aydınkızlar günaydınn bugün gittim kontrole çok şükür keseyi gördük hiçbir sıkıntı yok herşey yerli yerinde dedi doktor
Anladım Rabbim hayirli vakitte nasıp etsin inşallah zor beklemek
Senin bat kaçı kaç gün girdi aramızaBen üzüleyim mi sevineyimmi bilemedim kuzm benim yahayırlısı hakkında son adetimiz olur inşallah yine aramıza girdi günler:)))
Aynen canım çok zor ama biz çok sabırsızız işte Allah herkesin gönlüne göre versin inş.Amin inşallah kuzum elimizde degil etkileniyoruz malesef en iyisi batı beklemek hem testlerde hatali hep cizgi var kizlarda sonuc negatif gözümde korktu acikcasi sevinip hayal kirikligi yasamakda cok zor
Amin inşallah kuzumAynen canım çok zor ama biz çok sabırsızız işte Allah herkesin gönlüne göre versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?