Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben üzüleyim mi sevineyimmi bilemedim kuzm benim ya hayırlısı hakkında son adetimiz olur inşallah yine aramıza girdi günler:)))

Geçmiş olsun kuzum yaa

Kızlar bende nasıl bi bağımlılık yaptıysanız ne zaman girsem en son gördüğüm yerden son yere kadar herşeyi okuyorum 40 50 sayfa olsa bile ) güya annem kaynvalideme gidecek ben gelemem dedim temizlik yapcam bugün diye ama burdaym tembel tembel )

Yok kuzum haftasonu esim evde negatif görüp zehir etmemek icin tatili yapmadim zaten agrilarim basladi gelmezse yaparim
Haklısın valla bende bugün negatifi görünce eşime verdiğim ters cvplardan anladım kendimi. İnsan çok üzülüyo hem kendine hem etrafındakilere zehir ediyo günü. Allah yardımcımız olsun inş. Hepimiz güzel haberler alırız canım

Amin inşallah kuzum elimizde degil etkileniyoruz malesef en iyisi batı beklemek hem testlerde hatali hep cizgi var kizlarda sonuc negatif gözümde korktu acikcasi sevinip hayal kirikligi yasamakda cok zor

Amin inşallah kuzum elimizde degil etkileniyoruz malesef en iyisi batı beklemek hem testlerde hatali hep cizgi var kizlarda sonuc negatif gözümde korktu acikcasi sevinip hayal kirikligi yasamakda cok zor
Aynen canım çok zor ama biz çok sabırsızız işte Allah herkesin gönlüne göre versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…