- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Cok tesekkur ederim canim.Esimin bir yil oldu ameliyat oldu kitle alindi. Cok sukur tamamen temizlendi.simdi yilda bir radyasyonlu ilac aliyor kanser hucreleri uremesin diye onlem amacli onu alinca 6 ay bebek yok.geriye 6 ay kaliyo ondada tutturamiyoruzyasim 36 esim bu bebegi cok istiyor ben de onu kirmak istemiyorum.Hayırlısı artik
malesef öyle oluyor fazla sevgi ilgide insanı bunaltıyor kendimden biliyorum. keşke eşimizi bu yaşa getirenler olarak onlarıda kendi annemiz babamız görebilssek ama olmuyor :) keşke başka bakabilsek.
Canım bizim hikaye uzun birazsiz ne zamandır ıstıyordunuz kacıncı ayda oldu ? :)
inşallah canım benimvalla. gebelik takvimi yaptığımda 3+5didüşünüp düşünüp gülüyorum. ayyy senin de doğum yaklaşıyor çok heyecanlı ilk doğum hikayesini sen yazacaksın buraya :)
İnşallah işe yararAynen bende ondan aldım esimede erkekler için olandan aldım bakalım ise yaracak mi
Aminn canim.Evet herseye bakildi rahim filmi cekildi hic bisey cikmadi.Nedensiz infertilite teshisi koydu doktor.gecen ay klomen ve catlatma ignesi oldum ama olmadi.Bu ay biraktim doktora da gitmedim.Bat 11 mayis ama adet belirtilerim basladi malesefAy kusura bakma ben şuan hasta sandım iyi bari allah birdaha yaşatmasin inşallah tutturursunuz size ve eşinize bakıldimi
Farkli bir doktor mu deneseniz ? Ya da aşılama ...Aminn canim.Evet herseye bakildi rahim filmi cekildi hic bisey cikmadi.Nedensiz infertilite teshisi koydu doktor.gecen ay klomen ve catlatma ignesi oldum ama olmadi.Bu ay biraktim doktora da gitmedim.Bat 11 mayis ama adet belirtilerim basladi malesef
Aşılamaya sıcak bakmadi doktor.Bir kızım var ondada ayni sebebsiz infertilite teshisi konmustu laparoskopi den sonra kendiliginden hamile kalmistim.Doktora anlattim artik tupler aciksa devlet laporoskopi yapilmasina izin vermiyor dedi.Yaşınız ilerlemis bir de cocugunuz var ne diye yoruyorsunuz kendinizi dedi.Cok moralim bozuldu ben en cokta esim icin istiyorum.Cok sıkıntılı gunler gecirdik esimin hastaligini ogrenince o gunleri unutmak ve unutturmak istiyorum esime...Farkli bir doktor mu deneseniz ? Ya da aşılama ...
İstersen dene bi bende arada alıp deniyorum. Benimde düzenliydi 26 idi 27 ye çıktı geçen ay 29.gün geldi bu ara çok düzensiz oldu işte bu ay yine ovu testi aldım yaptım bugün 11.gün sabah kopkoyuydu az önce yaptım daha da koyulaştı bugün pik anladım ağrılarda var çatlamak üzere amaa benim oruçtan dolayı düşünecek halimde yok enerjimdeBata son 8..
Bu ay da olmazsa ovu.testi mi kullansam siZce ??27 günde bir oluyorum gerçi düzenli ama..yine de faydası olur mu ?
Masallah cok bilincli bir esin var cok hakli sonucta herkesten cok sen uzulursun. Biz onlari karnimizda buyutuyoruz hissediyoruz. Allah bir daha yasatmasin bir kere yasadin o acinin tarifi yok en iyi bilenlerdensin o yuzden durumuz herseyden onemliHaklıısn kuuzm ♥
Zaten eşim aldı karşına konustu .
Kızım için dedi ona bişey olsa en çok sen harap etceksin kendini dedi .
İlk bebğimizde bile nasıl yıprandın bu sefer seni düşünemem o şekilde değince aklım başıma geldi
İstersen en azından 1 ay dene canım .Bata son 8..
Bu ay da olmazsa ovu.testi mi kullansam siZce ??27 günde bir oluyorum gerçi düzenli ama..yine de faydası olur mu ?
Bi tane var ne gerek var ikinciye diyor yani doktor ne tuhaflar ya Rabbim aratmadan versin insAllah canımAşılamaya sıcak bakmadi doktor.Bir kızım var ondada ayni sebebsiz infertilite teshisi konmustu laparoskopi den sonra kendiliginden hamile kalmistim.Doktora anlattim artik tupler aciksa devlet laporoskopi yapilmasina izin vermiyor dedi.Yaşınız ilerlemis bir de cocugunuz var ne diye yoruyorsunuz kendinizi dedi.Cok moralim bozuldu ben en cokta esim icin istiyorum.Cok sıkıntılı gunler gecirdik esimin hastaligini ogrenince o gunleri unutmak ve unutturmak istiyorum esime...
Bi tane var ne gerek var ikinciye diyor yani doktor ne tuhaflar ya Rabbim aratmadan versin insAllah canım
Bi tane var ne gerek var ikinciye diyor yani doktor ne tuhaflar ya Rabbim aratmadan versin insAllah canım
[/
Bende duyunca şok oldum.Bu benim hayatim sonucta ,meslegini yapmasi lazim
Bu ayda gitmedim.Insallah cnm Rabbim bu mubarek gunler yuzu huyu hurmetine hepimize nasip etsin insallah
Anladım 2 sene yani:) kısmet bu zamanayms Rabbim sağlıkla kavuştursun insalllahh. Bende perşembe hsg için gidicem korkuyorumCanım bizim hikaye uzun birazAralıklı olarak 2 senedir korunmuyorduk ama o sürede ben 3 operasyon geçirdim, ilkinde düzeltilebilecekken sanırım görmemişler rahimdeki bazı sıkıntıları, ancak hsg çekilince görüldü, onda tüplere de bakıldı. O arada eşimin değerlerinin düşük olduğunu öğrendik, o da sigarayı bıraktı, 3 ay takviye vitaminler kullandı, hepsinden sonra Ocak’ta oldu
İnşallah işe yararBen 3 gün geç de olsa piki gördüm galiba neyse ki bu akşam eşim geliyor
Aminn canim.Evet herseye bakildi rahim filmi cekildi hic bisey cikmadi.Nedensiz infertilite teshisi koydu doktor.gecen ay klomen ve catlatma ignesi oldum ama olmadi.Bu ay biraktim doktora da gitmedim.Bat 11 mayis ama adet belirtilerim basladi malesef
Aminn cnmPf ya en kötüsüde o valla diğer türlü bi sbeep oluyor üstüne gidiyorsun böyle olunca daha zor ama işte kısmeti var demekki ama insan kendine siz geçiremiyor belirsizlik kötü allah yardımcımiz olsun hepimizin
Sahur öncesi artık 2 gün şansımız var ikisinde de mecburBilmiyorum benimde ovi bitti yarın gelir bakalım neler olacak ınslalah ise yarar diye umud ediyorum ya hadi bakalım inşallah bu sefer tutturursunuz canim bele kuvvet kaliteli spermleri al sonra postalarsın eşinihazır esin gelmişken sabahları yapın dicektim ramazan oldu geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?