Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay kusura bakma ben şuan hasta sandım iyi bari allah birdaha yaşatmasin inşallah tutturursunuz size ve eşinize bakıldimi

malesef öyle oluyor fazla sevgi ilgide insanı bunaltıyor kendimden biliyorum. keşke eşimizi bu yaşa getirenler olarak onlarıda kendi annemiz babamız görebilssek ama olmuyor :) keşke başka bakabilsek.

Bana zamanında çok yaptı onun vicdan azabından olsa gerek el üstünde tutsada benden yaprak kıpırdamıyor saygısızlık yapmıyorum ama sevgim yok sadece eşim için saygım var okdr esimede söylüyorum sevmesin allah aşkına istemiyorum

siz ne zamandır ıstıyordunuz kacıncı ayda oldu ? :)
Canım bizim hikaye uzun biraz Aralıklı olarak 2 senedir korunmuyorduk ama o sürede ben 3 operasyon geçirdim, ilkinde düzeltilebilecekken sanırım görmemişler rahimdeki bazı sıkıntıları, ancak hsg çekilince görüldü, onda tüplere de bakıldı. O arada eşimin değerlerinin düşük olduğunu öğrendik, o da sigarayı bıraktı, 3 ay takviye vitaminler kullandı, hepsinden sonra Ocak’ta oldu

Ay kusura bakma ben şuan hasta sandım iyi bari allah birdaha yaşatmasin inşallah tutturursunuz size ve eşinize bakıldimi
Aminn canim.Evet herseye bakildi rahim filmi cekildi hic bisey cikmadi.Nedensiz infertilite teshisi koydu doktor.gecen ay klomen ve catlatma ignesi oldum ama olmadi.Bu ay biraktim doktora da gitmedim.Bat 11 mayis ama adet belirtilerim basladi malesef

Aminn canim.Evet herseye bakildi rahim filmi cekildi hic bisey cikmadi.Nedensiz infertilite teshisi koydu doktor.gecen ay klomen ve catlatma ignesi oldum ama olmadi.Bu ay biraktim doktora da gitmedim.Bat 11 mayis ama adet belirtilerim basladi malesef
Farkli bir doktor mu deneseniz ? Ya da aşılama ...

Farkli bir doktor mu deneseniz ? Ya da aşılama ...
Aşılamaya sıcak bakmadi doktor.Bir kızım var ondada ayni sebebsiz infertilite teshisi konmustu laparoskopi den sonra kendiliginden hamile kalmistim.Doktora anlattim artik tupler aciksa devlet laporoskopi yapilmasina izin vermiyor dedi.Yaşınız ilerlemis bir de cocugunuz var ne diye yoruyorsunuz kendinizi dedi.Cok moralim bozuldu ben en cokta esim icin istiyorum.Cok sıkıntılı gunler gecirdik esimin hastaligini ogrenince o gunleri unutmak ve unutturmak istiyorum esime...

Bata son 8..
Bu ay da olmazsa ovu.testi mi kullansam siZce ??27 günde bir oluyorum gerçi düzenli ama..yine de faydası olur mu ?
İstersen dene bi bende arada alıp deniyorum. Benimde düzenliydi 26 idi 27 ye çıktı geçen ay 29.gün geldi bu ara çok düzensiz oldu işte bu ay yine ovu testi aldım yaptım bugün 11.gün sabah kopkoyuydu az önce yaptım daha da koyulaştı bugün pik anladım ağrılarda var çatlamak üzere amaa benim oruçtan dolayı düşünecek halimde yok enerjimde oğlan aşırıı yoruyor oruç açtıktan sonra onu yatırıp bende baş ağrıısndan hemen yattım dün .. bu ay denemeden geçer heralde .. bugün olmaz deneme yani kesn de yarın olsa olurmu acaba ? Zaten pik günü öncesi sonrası kaç aydır her şekil denedk vakti gelmeyince gelmiyor

Masallah cok bilincli bir esin var cok hakli sonucta herkesten cok sen uzulursun. Biz onlari karnimizda buyutuyoruz hissediyoruz. Allah bir daha yasatmasin bir kere yasadin o acinin tarifi yok en iyi bilenlerdensin o yuzden durumuz herseyden onemli

Bata son 8..
Bu ay da olmazsa ovu.testi mi kullansam siZce ??27 günde bir oluyorum gerçi düzenli ama..yine de faydası olur mu ?
İstersen en azından 1 ay dene canım .
En azından bakarsın programla uyumlu mu diye .
tabi inşallah gerek kalmaz gebesindir

Bi tane var ne gerek var ikinciye diyor yani doktor ne tuhaflar ya Rabbim aratmadan versin insAllah canım

Bi tane var ne gerek var ikinciye diyor yani doktor ne tuhaflar ya Rabbim aratmadan versin insAllah canım

Anladım 2 sene yani:) kısmet bu zamanayms Rabbim sağlıkla kavuştursun insalllahh. Bende perşembe hsg için gidicem korkuyorum

İnşallah işe yarar Ben 3 gün geç de olsa piki gördüm galiba neyse ki bu akşam eşim geliyor

Bilmiyorum benimde ovi bitti yarın gelir bakalım neler olacak ınslalah ise yarar diye umud ediyorum ya hadi bakalım inşallah bu sefer tutturursunuz canim bele kuvvet kaliteli spermleri al sonra postalarsın eşini hazır esin gelmişken sabahları yapın dicektim ramazan oldu geldi aklıma

Pf ya en kötüsüde o valla diğer türlü bi sbeep oluyor üstüne gidiyorsun böyle olunca daha zor ama işte kısmeti var demekki ama insan kendine siz geçiremiyor belirsizlik kötü allah yardımcımiz olsun hepimizin

Sahur öncesi artık 2 gün şansımız var ikisinde de mecbur Sabahları okul olduğu için ben yapamam zaten biz hep akşamcıyız inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…