Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bizde ev borcuna girdik şubat sonunda bebekten haberimiz yoktu, taksit ödüyoruz bizim teslim de seninkin- gibi benzer yani.. Hiç hesaplama içinden geleni yap, hesapladıklarımızda olmuyor sonuçta

Kuzum bizde ev borcuna girdik şubat sonunda bebekten haberimiz yoktu, taksit ödüyoruz bizim teslim de seninkin- gibi benzer yani.. Hiç hesaplama içinden geleni yap, hesapladıklarımızda olmuyor sonuçta
Bebek rızkıyla gelirmiş kuzum

biraz daha ertelesek olmama korkusu yaşın ilerleme korkusu beklemesek maddiyat var ve kendi evimde oturmuyor oluşum hepsi bir dert tabi birde çevre baskısı bakacak kimsenin olmamasıda cabası

biraz daha ertelesek olmama korkusu yaşın ilerleme korkusu beklemesek maddiyat var ve kendi evimde oturmuyor oluşum hepsi bir dert tabi birde çevre baskısı bakacak kimsenin olmamasıda cabası
Aynı durumdayız kuzum ev kira, ev sistemine girdik borç harç annem çalışıyor kayınvalidem kendi kayınvalidesine bakıyor bakmasa da ben kendim büyütmek istiyorum, Allah yardım eder sen düşünme hiç

Ay ben de kendim büyütmek istiyorum bakalım inşallah

Ay ben de kendim büyütmek istiyorum bakalım inşallah
Kuzum belki bir kere anne olucaz, yani kendi adıma öyle düşünüyorum kaynana büyütsün her şeyine şahit olsun diye değil yani.. Mecbur kalırsam çalışırım tabi ama Allah yardım etsin inşallah ayrılmayalım yanlarından

Aynen öyle yaa, benim k.valide uzak zaten de yakın da olsa bakmazdı o ayrı Kızınınkine bakar mısın diye annem sordu da bi kere hayır benim bi hayatım var dediydi

Yok onlar bence sevmeye sonracığıma bol bol eleştirmeye gelir bence ancak Sorumluluğa geldi mi onların da hayatı var
Sevme ve eleştirme kısmına tamamım Ama benimkinin gerçekten bi hayatı yok 1 yıldır bana gelmiyor Kız kimseye gitmiyor kadının hayatı ev asla çıkmaz

Sevme ve eleştirme kısmına tamamım Ama benimkinin gerçekten bi hayatı yok 1 yıldır bana gelmiyor Kız kimseye gitmiyor kadının hayatı ev asla çıkmaz
Valla mı Bizimki eve girmez nerdeyse bir ay kız kardeşinde bir ay kızında öbür ay da günü vardır kesin çok sosyaldir

siz ne zamandır ıstıyordunuz kacıncı ayda oldu ? :)

Karadeniz insani bi başka oluyor kızlar ya cevremde yok ama çok hoşuma gidiyor konuşmaları insanliklari Zeybltaslan Red Phoenix

Ya hoş güzel bende karatenizleyim babam sinoplu annem trabzonlu ama benim kayınpeder sevgisinden bunaltıyor beni kötü anlamda hiç karışmaz ana bana söylediği herşey batıyor sanki niye bilmiyorum

Ya hoş güzel bende karatenizleyim babam sinoplu annem trabzonlu ama benim kayınpeder sevgisinden bunaltıyor beni kötü anlamda hiç karışmaz ana bana söylediği herşey batıyor sanki niye bilmiyorum
malesef öyle oluyor fazla sevgi ilgide insanı bunaltıyor kendimden biliyorum. keşke eşimizi bu yaşa getirenler olarak onlarıda kendi annemiz babamız görebilssek ama olmuyor :) keşke başka bakabilsek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…