- 18 Mart 2011
- 9.318
- 32.300
- 748
Kuzum bizde ev borcuna girdik şubat sonunda bebekten haberimiz yoktu, taksit ödüyoruz bizim teslim de seninkin- gibi benzer yani.. Hiç hesaplama içinden geleni yap, hesapladıklarımızda olmuyor sonuçtaKızlar benimde hastalığımın bitmesine az kaldı sonrasında artık ciddi ciddi denemeye başlasammı ya düşünceler korkular var hepBirde Allah sanip ederde ev alırsam seneye ocak gibi teslim bu aydan hamile kalsam doğum şubata geliyor taşınma işlerimi o halimle yapabilirmiyim. Bebeğimi yeni evimize getirmek istiyorum odasını orda hazırlamak istiyorum. Malum birde maddi durumlar nasıl olur endişesi.
Bebek rızkıyla gelirmiş kuzumKuzum bizde ev borcuna girdik şubat sonunda bebekten haberimiz yoktu, taksit ödüyoruz bizim teslim de seninkin- gibi benzer yani.. Hiç hesaplama içinden geleni yap, hesapladıklarımızda olmuyor sonuçta
Amiiin canımın içi, rabbim aratmadan versin herkese rızkı peşinden gelir zatenBebek rızkıyla gelirmiş kuzum
Kuzum bizde ev borcuna girdik şubat sonunda bebekten haberimiz yoktu, taksit ödüyoruz bizim teslim de seninkin- gibi benzer yani.. Hiç hesaplama içinden geleni yap, hesapladıklarımızda olmuyor sonuçta
Aynı durumdayız kuzum ev kira, ev sistemine girdik borç harç annem çalışıyor kayınvalidem kendi kayınvalidesine bakıyor bakmasa da ben kendim büyütmek istiyorum, Allah yardım eder sen düşünme hiçbiraz daha ertelesek olmama korkusu yaşın ilerleme korkusu beklemesek maddiyat var ve kendi evimde oturmuyor oluşum hepsi bir dert tabi birde çevre baskısı bakacak kimsenin olmamasıda cabası
Ay ben de kendim büyütmek istiyorum bakalım inşallahAynı durumdayız kuzum ev kira, ev sistemine girdik borç harç annem çalışıyor kayınvalidem kendi kayınvalidesine bakıyor bakmasa da ben kendim büyütmek istiyorum, Allah yardım eder sen düşünme hiç
Kuzum belki bir kere anne olucaz, yani kendi adıma öyle düşünüyorum kaynana büyütsün her şeyine şahit olsun diye değil yani.. Mecbur kalırsam çalışırım tabi ama Allah yardım etsin inşallah ayrılmayalım yanlarındanAy ben de kendim büyütmek istiyorum bakalım inşallah
Aynen öyle yaa, benim k.valide uzak zaten de yakın da olsa bakmazdı o ayrıKuzum belki bir kere anne olucaz, yani kendi adıma öyle düşünüyorum kaynana büyütsün her şeyine şahit olsun diye değil yani.. Mecbur kalırsam çalışırım tabi ama Allah yardım etsin inşallah ayrılmayalım yanlarından
Keşke benimki de öyle deseAynen öyle yaa, benim k.valide uzak zaten de yakın da olsa bakmazdı o ayrıKızınınkine bakar mısın diye annem sordu da bi kere hayır benim bi hayatım var dediydi
Yok onlar bence sevmeye sonracığıma bol bol eleştirmeye gelir bence ancakKeşke benimki de öyle deseElimden almasa bari
Sevme ve eleştirme kısmına tamamımYok onlar bence sevmeye sonracığıma bol bol eleştirmeye gelir bence ancakSorumluluğa geldi mi onların da hayatı var
Valla mıSevme ve eleştirme kısmına tamamımAma benimkinin gerçekten bi hayatı yok 1 yıldır bana gelmiyor Kız kimseye gitmiyor kadının hayatı ev asla çıkmaz
Bizimki de evden çıkmıyorValla mıBizimki eve girmez nerdeyse bir ay kız kardeşinde bir ay kızında öbür ay da günü vardır kesin çok sosyaldir
Ahahaha iyi bari ona da üşenebilirmişBizimki de evden çıkmıyorKızının nişanına geldi bi işte
Zerre kadar şaşırmazdımAhahaha iyi bari ona da üşenebilirmiş
İnşaAllah kuzum yaaAynı durumdayız kuzum ev kira, ev sistemine girdik borç harç annem çalışıyor kayınvalidem kendi kayınvalidesine bakıyor bakmasa da ben kendim büyütmek istiyorum, Allah yardım eder sen düşünme hiç
siz ne zamandır ıstıyordunuz kacıncı ayda oldu ? :)Selam canım, endişelerinde haklı olabilirsin tabi ama bebek işi biraz da kısmet bence yaa, ben hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi günü ev taşımıştık bizEvden eve nakliyat olunca herşeyi kurdular, sağ olsun annemle eşim de mutfak eşyalarıyla kıyafetlerin kalanını yerleştirmişti. Benim ilk tutunma zamanları olduğundan biraz da zor bulduğumuzdan ben aşırı dikkat etmiş olabilirim tabi Odayı 1 yaşından sonra yapmayı düşünüyorum bu arada, anne yanı yatak alacağım büyük ihtimal şu an.
Karadeniz insani bi başka oluyor kızlar ya cevremde yok ama çok hoşuma gidiyor konuşmaları insanliklariZeybltaslan Red Phoenix
Macunhaneden bayanlara olan bi macun
malesef öyle oluyor fazla sevgi ilgide insanı bunaltıyor kendimden biliyorum. keşke eşimizi bu yaşa getirenler olarak onlarıda kendi annemiz babamız görebilssek ama olmuyor :) keşke başka bakabilsek.Ya hoş güzel bende karatenizleyim babam sinoplu annem trabzonlu ama benim kayınpeder sevgisinden bunaltıyor beni kötü anlamda hiç karışmaz ana bana söylediği herşey batıyor sanki niye bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?