Adetin 3. Günü git tatlımKizlar bata 5 var ve testte hicbisey yok. Doktora gitmeyi dusunuyorum bu ay sizce adetim gelincemi gitmeliyim yoksa bitincemi. Tahliller vs kontrol icin hangisi daha iyi
Bilmem vallaBenmi cok polyannacıym siz mi kaynvalidelere çok ön yargilisiniz kızsanırım ben böyle bisey yaşasam sorun olarak görmem onun için kaynvaldeyi hep melek olarak görüyorum :)) @gamzeli_bebis Kuzum aynı apartmanda oturmak miii aman Allah korusun gerçekten bal kaymak olsa bile çekilecek gibi değil. Biz aynı mahalledeyiz 3 sokak var arada oyleyken bile hergun bekliyor kadın gıcık oluyorum 3 gün gitmesek hemen başlıyor laf çarpmaya yüzünü asmaya iyiligne bisey demiyorum çok iyi ama ben bunalıyorum alışmışım yalnızlığa rahatlığa hiç gelemiyorum kendi anneme bile 15gunde gidiyorum ben ben boyle daha iyiyim istemediğimden sevmedigimden degil beni zorlama diyorum anlamıyor kadın -.- bizde iş göstermek için değil ki evladımız olduğunuz için yanımızda olun devamlı görelim istiyoruz diyor. Hergun gitsen bayılır yani bide yemeği bulaşıgı falan nerdeyse hiçbi ışi yaptırmaz bana. Ona rağmen razı yani tüm hizmetimizi yapmaya.
Allaaah inat mı bi deBenimki Rizeli bacım, düşman başına
Sizinkide iyiymiş:)Bilmem vallaBen kayınvalide olmasa da kim birden çıkış yapsa bozulurum açıkçası, ama eğer kendi de farketti de birdaha yapmazsa unutabilirim
Sen ye yavrum, ununu eledin eleğini astın senHayır bana nolduysa bende davul gibi şiştim .
Dün patlıyorum sandım
Rize mi? Abooooooovvvvv.. Rizeli varsa lütfen alınmasınBenimki Rizeli bacım, düşman başına
Macunhaneden bayanlara olan bi macunhadi ya ne kulladin sen
Ovulasyon testi yapıyor musunSen ye yavrum, ununu eledin eleğini astın senReglden beri 2 günde bir yapıyorduk, dünü es geçtik mecburen.. E bugün de çok farklı olmayacak iftar sonrası. Tek tesellim yumurtlama döneminin bitmesi ama tabi kime göre neye göre bitti dersen sadece uygulamaya göre
Yok işte, keşke yapsaydım ama daha ilk ayımız acemilik varOvulasyon testi yapıyor musun
Cok tesekkur ederim canim.Esimin bir yil oldu ameliyat oldu kitle alindi. Cok sukur tamamen temizlendi.simdi yilda bir radyasyonlu ilac aliyor kanser hucreleri uremesin diye onlem amacli onu alinca 6 ay bebek yok.geriye 6 ay kaliyo ondada tutturamiyoruzÇok geçmiş olsun allah bir an önce şifasını versin esin zorlu süreçten gececk bence ertelesen daha iyi olur hem hamilelik hem esinle ilgilenmek zor olmaz mı hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
Abooov sormaAllaaah inat mı bi de
Allah kolaylık versin bacım zorAbooov sormaHem de ne inat devamlı bağırarak konuşuyor
Ben de bu ay başlamıştım diğer aylar takvim hesaplayıcılarına göre yapmıştımYok işte, keşke yapsaydım ama daha ilk ayımız acemilik var
Selam canım, endişelerinde haklı olabilirsin tabi ama bebek işi biraz da kısmet bence yaa, ben hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi günü ev taşımıştık bizKızlar benimde hastalığımın bitmesine az kaldı sonrasında artık ciddi ciddi denemeye başlasammı ya düşünceler korkular var hepBirde Allah sanip ederde ev alırsam seneye ocak gibi teslim bu aydan hamile kalsam doğum şubata geliyor taşınma işlerimi o halimle yapabilirmiyim. Bebeğimi yeni evimize getirmek istiyorum odasını orda hazırlamak istiyorum. Malum birde maddi durumlar nasıl olur endişesi.
Selam canım, endişelerinde haklı olabilirsin tabi ama bebek işi biraz da kısmet bence yaa, ben hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi günü ev taşımıştık bizEvden eve nakliyat olunca herşeyi kurdular, sağ olsun annemle eşim de mutfak eşyalarıyla kıyafetlerin kalanını yerleştirmişti. Benim ilk tutunma zamanları olduğundan biraz da zor bulduğumuzdan ben aşırı dikkat etmiş olabilirim tabi Odayı 1 yaşından sonra yapmayı düşünüyorum bu arada, anne yanı yatak alacağım büyük ihtimal şu an.
Evet maalesef herşeyi düşünmek zorunda hissediyor insan kendini ama hayırlısı olsun diyelim, inşallah en hayırlı zamanda tam da düşündüğün dönemde gelir bakarsınizin süremi dahi hesaplıyorum doğumdan sora yazdan sora işe başlamak istiyorum eylül sonu gibi 3,5 ay normal izin 1 ayda kendi iznim toplam 4,5 ay yapıyor 1 ay rapor alsam 2 ayda ücretsiz izin 7 aylık olduğunda felan işe başlıcmama üsretsiz izin alamazsam kötü olur:S
Kız ben ona sensin paşasın ağasın diyorum sonra bi ters köşe yapıyorumAllah kolaylık versin bacım zorBizim burda bi arkadaş var Sürmeneli valla dediği dedik çaldığı düdük
Evet maalesef herşeyi düşünmek zorunda hissediyor insan kendini ama hayırlısı olsun diyelim, inşallah en hayırlı zamanda tam da düşündüğün dönemde gelir bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?