Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmem valla Ben kayınvalide olmasa da kim birden çıkış yapsa bozulurum açıkçası, ama eğer kendi de farketti de birdaha yapmazsa unutabilirim

Hayır bana nolduysa bende davul gibi şiştim .
Dün patlıyorum sandım
Sen ye yavrum, ununu eledin eleğini astın sen Reglden beri 2 günde bir yapıyorduk, dünü es geçtik mecburen.. E bugün de çok farklı olmayacak iftar sonrası. Tek tesellim yumurtlama döneminin bitmesi ama tabi kime göre neye göre bitti dersen sadece uygulamaya göre

Ovulasyon testi yapıyor musun

Çok geçmiş olsun allah bir an önce şifasını versin esin zorlu süreçten gececk bence ertelesen daha iyi olur hem hamilelik hem esinle ilgilenmek zor olmaz mı hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
Cok tesekkur ederim canim.Esimin bir yil oldu ameliyat oldu kitle alindi. Cok sukur tamamen temizlendi.simdi yilda bir radyasyonlu ilac aliyor kanser hucreleri uremesin diye onlem amacli onu alinca 6 ay bebek yok.geriye 6 ay kaliyo ondada tutturamiyoruz yasim 36 esim bu bebegi cok istiyor ben de onu kirmak istemiyorum.Hayırlısı artik

Kızlar benimde hastalığımın bitmesine az kaldı sonrasında artık ciddi ciddi denemeye başlasammı ya düşünceler korkular var hep Birde Allah sanip ederde ev alırsam seneye ocak gibi teslim bu aydan hamile kalsam doğum şubata geliyor taşınma işlerimi o halimle yapabilirmiyim. Bebeğimi yeni evimize getirmek istiyorum odasını orda hazırlamak istiyorum. Malum birde maddi durumlar nasıl olur endişesi.

Selam canım, endişelerinde haklı olabilirsin tabi ama bebek işi biraz da kısmet bence yaa, ben hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi günü ev taşımıştık biz Evden eve nakliyat olunca herşeyi kurdular, sağ olsun annemle eşim de mutfak eşyalarıyla kıyafetlerin kalanını yerleştirmişti. Benim ilk tutunma zamanları olduğundan biraz da zor bulduğumuzdan ben aşırı dikkat etmiş olabilirim tabi Odayı 1 yaşından sonra yapmayı düşünüyorum bu arada, anne yanı yatak alacağım büyük ihtimal şu an.

izin süremi dahi hesaplıyorum doğumdan sora yazdan sora işe başlamak istiyorum eylül sonu gibi 3,5 ay normal izin 1 ayda kendi iznim toplam 4,5 ay yapıyor 1 ay rapor alsam 2 ayda ücretsiz izin 7 aylık olduğunda felan işe başlıcm ama üsretsiz izin alamazsam kötü olur:S

Evet maalesef herşeyi düşünmek zorunda hissediyor insan kendini ama hayırlısı olsun diyelim, inşallah en hayırlı zamanda tam da düşündüğün dönemde gelir bakarsın

Allah kolaylık versin bacım zor Bizim burda bi arkadaş var Sürmeneli valla dediği dedik çaldığı düdük
Kız ben ona sensin paşasın ağasın diyorum sonra bi ters köşe yapıyorum Beni çok sever ama Allah'ı var biraz az bağırsa

Evet maalesef herşeyi düşünmek zorunda hissediyor insan kendini ama hayırlısı olsun diyelim, inşallah en hayırlı zamanda tam da düşündüğün dönemde gelir bakarsın

amin sıkıntısız olacağını bilsem daha rahat olurdu kafam ama pişman olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…