Sakın kaşıma kuzum çatlarHangi kremleri kullanabilirim aşkısı ben korkumdan süremiyorum ama hatır hatır kaşıyorum valla
Canım kaşınıyorsa çatlayacak demektir, bebe yağı sür her gün mutlaka.. Kırmızı çizgiler oluşuyor mu üstünde?Görüntü çok güzel ama meret acıyor, kaşınıyor
Benim adam çok mutlu
abooov ben kaşıyorum dün de adama kaşıttım yoruldum diyeSakın kaşıma kuzum çatlar
Ben zeytinyağı ve kakao yağı sürüyorum kuzum.
Ama lierac kullanan arkadaşlar var .
Yok kuzum ama damarlarım belirginCanım kaşınıyorsa çatlayacak demektir, bebe yağı sür her gün mutlaka.. Kırmızı çizgiler oluşuyor mu üstünde?
Güzel kuzum ben memnunum.abooov ben kaşıyorum dün de adama kaşıttım yoruldum diyekakao yağını çok duydum bende alayım ya kokusu da güzeldir onun
Benim kaşıntı geçti gibi canım bu ara çok şükür, umarım kötüye işaret değildirGörüntü çok güzel ama meret acıyor, kaşınıyor
Benim adam çok mutlu
Zeytinyağını çok şey edemeyebilirim de, kakao iyi valla alayım ondan ben iş çıkışı aktarda vardır herhalde di mi?Güzel kuzum ben memnunum.
Doktorum ikisini önerdi .
Eşim manisalı oldugu için zeytinyağımızda bolyıkanıyorum hergün onunla
Kaşınınca çatlıyor demekmiş dombilimmmBenim kaşıntı geçti gibi canım bu ara çok şükür, umarım kötüye işaret değildir
Benim protez ameliyatı sonrası kaşıntım çok olmuştu ve kırmızı kırmızı çatlamaya başlamıştı. Doktorumun önerisiyle bebe yağı kullandım ve kısa sürede kaşıntı da çatlaklar da geçti. Hiç iz kalmadı.Yok kuzum ama damarlarım belirgin
Bebe yağı da kafama yattı evde de olacaktı ondan, kırmızı çizgilerim yok ama damarlarım mavi mavi belirgin derinin altındanBenim protez ameliyatı sonrası kaşıntım çok olmuştu ve kırmızı kırmızı çatlamaya başlamıştı. Doktorumun önerisiyle bebe yağı kullandım ve kısa sürede kaşıntı da çatlaklar da geçti. Hiç iz kalmadı.
Geçen haftalarda duramıodum kaşıntısından da bu ara rahatladı bayağı, çamaşırı pamuklu kullandım hep faydası oldu galibaKaşınınca çatlıyor demekmiş dombilimmm
O damarlar meme şiştiği için belirginleşmiştir canım.. Doğal yağlardan al sen yine de, belki bebe yağlarının içindeki kimyasallar gebelerde tercih edilmiyordur.Bebe yağı da kafama yattı evde de olacaktı ondan, kırmızı çizgilerim yok ama damarlarım mavi mavi belirgin derinin altından
Kolay gelsin canimm allah kabul etsinGünaydınnnn ♥
Bugün ilk misafir olan kayınvalidemler gelicek
Hayde bismillah diyerek sezonu açıyorum
Bana şand dileyinde oram buram tutulmadan hazırlıklar bitsin
Sen yine de günlük rutin yap canım, yağla..Geçen haftalarda duramıodum kaşıntısından da bu ara rahatladı bayağı, çamaşırı pamuklu kullandım hep faydası oldu galiba
Geliyorr findikkGünaydınlarbata 4
Böbrekle başlayıp son ay kaburgam diye ağlamalı günler bile olabilirHeyecanla beklıyorum bütün semptomları ☺
Şuan hayalim böbreğime tekme yemek
Çığlık atarak uyanmak
Kuzum aktardan aldım bende .Zeytinyağını çok şey edemeyebilirim de, kakao iyi valla alayım ondan ben iş çıkışı aktarda vardır herhalde di mi?
Canım ben 4.ayda başladım bir sürü krem yağ kullandım 38.haftaya kadar tek bir çatlak yoktu son hafta bir çatladım sabah kalktım şok oldum yani bu tamamen ırsi birşey annemde de ablamdada son hafta olmuş bende de son hafta oldu ama olsun en güzdl hatıra o çatlaklarGeçen haftalarda duramıodum kaşıntısından da bu ara rahatladı bayağı, çamaşırı pamuklu kullandım hep faydası oldu galiba
Böbrekle başlayıp son ay kaburgam diye ağlamalı günler bile olabilirben kaburgamda kesin sorun var diyip kaç kez dr gitmiştim sağ kaburgamda iz bıraktı oğlum sağolsun doğumdan sonra geçti tabi hiçbişey yoktu tekmeye bağlı ağrılar vardı doğsun sağlıcakla Duru kuzumuz annesi tekmelere hazır doğduktan sonra da emzirirken alt değişirken tekmelere devam ediyolar zaten
Aminn canım Allah razı olsunKolay gelsin canimm allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?