Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sakın kaşıma kuzum çatlar
Ben zeytinyağı ve kakao yağı sürüyorum kuzum.
Ama lierac kullanan arkadaşlar var .
abooov ben kaşıyorum dün de adama kaşıttım yoruldum diye kakao yağını çok duydum bende alayım ya kokusu da güzeldir onun

Güzel kuzum ben memnunum.
Doktorum ikisini önerdi .
Eşim manisalı oldugu için zeytinyağımızda bol yıkanıyorum hergün onunla
Zeytinyağını çok şey edemeyebilirim de, kakao iyi valla alayım ondan ben iş çıkışı aktarda vardır herhalde di mi?

Bebe yağı da kafama yattı evde de olacaktı ondan, kırmızı çizgilerim yok ama damarlarım mavi mavi belirgin derinin altından

Bebe yağı da kafama yattı evde de olacaktı ondan, kırmızı çizgilerim yok ama damarlarım mavi mavi belirgin derinin altından
O damarlar meme şiştiği için belirginleşmiştir canım.. Doğal yağlardan al sen yine de, belki bebe yağlarının içindeki kimyasallar gebelerde tercih edilmiyordur.

Günaydınnnn ♥
Bugün ilk misafir olan kayınvalidemler gelicek
Hayde bismillah diyerek sezonu açıyorum

Bana şand dileyinde oram buram tutulmadan hazırlıklar bitsin
Kolay gelsin canimm allah kabul etsin

Heyecanla beklıyorum bütün semptomları ☺
Şuan hayalim böbreğime tekme yemek
Çığlık atarak uyanmak
Böbrekle başlayıp son ay kaburgam diye ağlamalı günler bile olabilir ben kaburgamda kesin sorun var diyip kaç kez dr gitmiştim sağ kaburgamda iz bıraktı oğlum sağolsun doğumdan sonra geçti tabi hiçbişey yoktu tekmeye bağlı ağrılar vardı doğsun sağlıcakla Duru kuzumuz annesi tekmelere hazır doğduktan sonra da emzirirken alt değişirken tekmelere devam ediyolar zaten

Zeytinyağını çok şey edemeyebilirim de, kakao iyi valla alayım ondan ben iş çıkışı aktarda vardır herhalde di mi?
Kuzum aktardan aldım bende .
Bebeyağının içeriğine bakta kuzum gebelerde sakıncası varmı bi araştır .

Geçen haftalarda duramıodum kaşıntısından da bu ara rahatladı bayağı, çamaşırı pamuklu kullandım hep faydası oldu galiba
Canım ben 4.ayda başladım bir sürü krem yağ kullandım 38.haftaya kadar tek bir çatlak yoktu son hafta bir çatladım sabah kalktım şok oldum yani bu tamamen ırsi birşey annemde de ablamdada son hafta olmuş bende de son hafta oldu ama olsun en güzdl hatıra o çatlaklar benim şu an 3 yılı geçti spor yaptım kg verdim karnım gayet güzel dümdüz çatlaklar da azaldı yani doğumdan sonra düzelir biraz izi kalır tabi dikkat edersek ablamın hala harita gibi göbekde kocaman hiç dikkat etmez

Hazırım beklıyorum
Narin kızımın tekmelerini
Ozaman gelsin söylenmeye başların off kızlar oram buraaam diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…