- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Sahur öncesi artık 2 gün şansımız var ikisinde de mecburSabahları okul olduğu için ben yapamam zaten biz hep akşamcıyız inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin
Hahahah çok iyi yaaa :)) nerden biliyorsun belkide Allah gösterdi var gerçekten? :)Kızlar rüyamda hamile kalmışımAyy o kadar gerçekçiydi ki anlatamam. Test yapıyorum bildiğimiz idrar testi ama üzerinde değeri de veriyormuş. Benim değer 100 çıkıyor, eşime diyorum ki sevinmeyelim belki kimyasaldır, değer düşük.. Sonra biz konuşurken değer birden 600 oluyor Testin üzerinde renkli renkli kutlama şeysileri çıkıyor, eşimle birbirimize sarılıyoruz falan.. Allahım komedi
Kuzum rahim filmi içeriye bi ilaç gönderiyolar ağrılı bi ilacmis sonra izliyorlar ilaç gidecek mi diye gitmezde tıkanırsa tıkanıklık var demek, giderse bi sorun yok inşallah. Ufacik yapisikliklar varsa(ondan da olmayabiliyormus bebis) o yapışıklıklari açıyormuş bu etkili ilaç ve hsgden sonra hamile kalan çok oluyormuş insalllahhHsg nasıl yapılıyor ki ben hiç bilmiyorum.
Benimki de aynıAşırı sevgiden zehirleniyorum ama sinirlenince de ağzından çıkanı kulağı duymaz göçmenim ben hiç ilgim yok valla
Akşama doktora sorucam kuzum bende ama kakao yağını çok duydum yattı kafama oKuzum aktardan aldım bende .
Bebeyağının içeriğine bakta kuzum gebelerde sakıncası varmı bi araştır .
Bebe yağı işini doktora sorucam kuzum akşamO damarlar meme şiştiği için belirginleşmiştir canım.. Doğal yağlardan al sen yine de, belki bebe yağlarının içindeki kimyasallar gebelerde tercih edilmiyordur.
Benim de kendime yeni çamaşırlar almam lazım sığamıyorumGeçen haftalarda duramıodum kaşıntısından da bu ara rahatladı bayağı, çamaşırı pamuklu kullandım hep faydası oldu galiba
canlarım günaydınnnnn
anca yazabildim geldiğimden beri misafirler için yemek araştırıyorum netten
dalmışım
bnde rüyamda 3 tane test yapıyodum 1 i lh 2 si hcgKızlar rüyamda hamile kalmışımAyy o kadar gerçekçiydi ki anlatamam. Test yapıyorum bildiğimiz idrar testi ama üzerinde değeri de veriyormuş. Benim değer 100 çıkıyor, eşime diyorum ki sevinmeyelim belki kimyasaldır, değer düşük.. Sonra biz konuşurken değer birden 600 oluyor Testin üzerinde renkli renkli kutlama şeysileri çıkıyor, eşimle birbirimize sarılıyoruz falan.. Allahım komedi
aynen ya menüyü oluşturmak yapmaktan zorOf şu yemek derdi olmasa misafir korkutmuyor beni ama yemek nr yapsam farklı bisi olsa diye diye biktimeşim diyor ilk baş yap beni kobay kullan güzel olursa misafirede yaparsın
Günaydın kızlar. 2 3 gündür test yapıyorum vazgeçtim bu ay aslında denemekten ama bu akşam artık başım ağrımazsa belki 1 deneme yaparım dedimdün baya pik gibiydi ovu testi kaçırdım heralde dedim ama ilk kez 2.gün de pik gibi koyuluk devam ediyor sol kasığımda sanki baloncuk şiş gibi çatladı çatlayacak gibi ağrılar var zaten.. bu akşam deneyebilrisem değerlendireyim Eki Görüntüle 2266408
Amiiiinbnde rüyamda 3 tane test yapıyodum 1 i lh 2 si hcg
3 üde pozitifti
Hangi kremleri kullanabilirim aşkısı ben korkumdan süremiyorum ama hatır hatır kaşıyorum valla
Karnım değil de kuzum memintolar çok fena çookCanım kaşıma kaşırsan catlak oluşur özellikle karın bölgene dikkat et benim ablam 45 'le hamile kaldı 75 'le doğum yaptıkarnında birtane çatlak oluşmadı kaşıdıkça kremle ovaladı hiç kaşımadı dikkat et
Kızlar bana dua edin yarın hsg için gidicem hastaneye çok korkuyorum
Canım ben 4.ayda başladım bir sürü krem yağ kullandım 38.haftaya kadar tek bir çatlak yoktu son hafta bir çatladım sabah kalktım şok oldum yani bu tamamen ırsi birşey annemde de ablamdada son hafta olmuş bende de son hafta oldu ama olsun en güzdl hatıra o çatlaklarbenim şu an 3 yılı geçti spor yaptım kg verdim karnım gayet güzel dümdüz çatlaklar da azaldı yani doğumdan sonra düzelir biraz izi kalır tabi dikkat edersek ablamın hala harita gibi göbekde kocaman hiç dikkat etmez
Haklısın canım ben bir de akşama kadar el kremi sürmeye bile üşenen bir tipim sonum ne olur Allah bilir
aynen ya menüyü oluşturmak yapmaktan zor
bende güzel olsun değişik güzel bi şeyler mi yapsam derken kafam çorba oluyor
Ve gene ben bata son altı üstteki iki gün önce alttaki bugün
Bizden olmaz gerçekten yaBenimde adetin üçüncü gun ki hali bizden bi cacık olmaztestim gelir bugün bakayım bugün nasıl çıkcak
Bizden olmaz gerçekten ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?