Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sahur öncesi artık 2 gün şansımız var ikisinde de mecbur Sabahları okul olduğu için ben yapamam zaten biz hep akşamcıyız inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin

Hayırlısı kısmeti varsa zaten öylede olacak böylede olcak

Hahahah çok iyi yaaa :)) nerden biliyorsun belkide Allah gösterdi var gerçekten? :)
Hsg nasıl yapılıyor ki ben hiç bilmiyorum.
Kuzum rahim filmi içeriye bi ilaç gönderiyolar ağrılı bi ilacmis sonra izliyorlar ilaç gidecek mi diye gitmezde tıkanırsa tıkanıklık var demek, giderse bi sorun yok inşallah. Ufacik yapisikliklar varsa(ondan da olmayabiliyormus bebis) o yapışıklıklari açıyormuş bu etkili ilaç ve hsgden sonra hamile kalan çok oluyormuş insalllahh

Geçen haftalarda duramıodum kaşıntısından da bu ara rahatladı bayağı, çamaşırı pamuklu kullandım hep faydası oldu galiba
Benim de kendime yeni çamaşırlar almam lazım sığamıyorum Temmuz başı tatile gidiyoruz bi de bikini masrafı çıktı şimdi

canlarım günaydınnnnn
anca yazabildim geldiğimden beri misafirler için yemek araştırıyorum netten
dalmışım

Of şu yemek derdi olmasa misafir korkutmuyor beni ama yemek nr yapsam farklı bisi olsa diye diye biktim eşim diyor ilk baş yap beni kobay kullan güzel olursa misafirede yaparsın

bnde rüyamda 3 tane test yapıyodum 1 i lh 2 si hcg
3 üde pozitifti

Of şu yemek derdi olmasa misafir korkutmuyor beni ama yemek nr yapsam farklı bisi olsa diye diye biktim eşim diyor ilk baş yap beni kobay kullan güzel olursa misafirede yaparsın
aynen ya menüyü oluşturmak yapmaktan zor
bende güzel olsun değişik güzel bi şeyler mi yapsam derken kafam çorba oluyor

Aun bak diyorum sana kesin hamile.kalcan ben kimin ovi testini böyle görsem o ay hamile kaldı hadi sıra sende üşenme bele kuvvet

Hangi kremleri kullanabilirim aşkısı ben korkumdan süremiyorum ama hatır hatır kaşıyorum valla

Canım kaşıma kaşırsan catlak oluşur özellikle karın bölgene dikkat et benim ablam 45 'le hamile kaldı 75 'le doğum yaptı karnında birtane çatlak oluşmadı kaşıdıkça kremle ovaladı hiç kaşımadı dikkat et

Karnım değil de kuzum memintolar çok fena çook

Ve gene ben bata son altı üstteki iki gün önce alttaki bugün

Eklentiler

• Screenshot_20190508-132012.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 40

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…