Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 68440425-ADBE-4B50-A59E-19644BFA2648.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 54
Lierac mıydı ya unuttum ünlü bi markanın ben onunla beraber sadece bebeyağı kulanmıştım. Dediğim gibi son haftalara kadar hiçbişey yoktu ki karnım kocamandı benim son hafta olanlar oldu kreme yağa rağmen

Allah yardimcin olsun canim ilk kezmi cektirceksin ? Anesteziylede yapiyorlarmis oyle duydim ben
Evet ilk kez. Devlet hastanesine gidicem anesteziyi duydum ama yaparlar mı bilgim yok sorucam sanırım anestesisiz alırlar

Arkadaşlar benimde bir sorum olacak. Son adetim 8 nisan 6 gün sürer ve aşırı ağrılı geçer. ve adet döngüm 28 gün. Yumurtlama döneminde çalıştık bebek istiyoruz. 5 mayısta adet oldum gibi ama hiç ağrım yok adetimi anlamadım bile ve 3 günde bitti. Midemde bulantı oluyor ve başımda inanılmaz ağrı var. Sizce hamile olupta üstüne görmüş ihtinalim var mı? Test yapmalı mıyım?

Kızlar rüyamda hamile kalmışım Ayy o kadar gerçekçiydi ki anlatamam. Test yapıyorum bildiğimiz idrar testi ama üzerinde değeri de veriyormuş. Benim değer 100 çıkıyor, eşime diyorum ki sevinmeyelim belki kimyasaldır, değer düşük.. Sonra biz konuşurken değer birden 600 oluyor Testin üzerinde renkli renkli kutlama şeysileri çıkıyor, eşimle birbirimize sarılıyoruz falan.. Allahım komedi

Canım idrar testi yaptın mı? Varsa orada çıkar bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…