- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Canlı görünüyor kuzuum bak kurumuş halide bugünaydın ceylom bi görür bi görmez gibiyimbilemedim inşalalh vardır :)
sen görebiliyomuusun canlı
Kocitom regli geçene kadar kan vermemi yasakladıGeliyorr findikkkanmi versen sen artik
En güzeli canım .Kocitom regli geçene kadar kan vermemi yasakladıödemler hala geçmedi elimden alınıyor artık
İçim içimi yiyor gerçi ver ver diyeEn güzeli canım .
regl geçsin öyle ver♥
bunda daha iyi görebildim ceylomCanlı görünüyor kuzuum bak kurumuş halide bu
Bakalım umudum varbunda daha iyi görebildim ceylom
inşalalh vardır yaaaa bakalım yarn nasıl cıkcak 3 kala
Evet dogru soylemis gerci ben erkenden test yapinca bile moralim bozuluyor en guzeli bati beklemek. Ins seninledir bebisinKocitom regli geçene kadar kan vermemi yasakladıödemler hala geçmedi elimden alınıyor artık
Allah yardimcin olsun canim ilk kezmi cektirceksin ? Anesteziylede yapiyorlarmis oyle duydim benKızlar bana dua edin yarın hsg için gidicem hastaneye çok korkuyorum
Evet ilk kez. Devlet hastanesine gidicem anesteziyi duydum ama yaparlar mı bilgim yok sorucam sanırım anestesisiz alırlarAllah yardimcin olsun canim ilk kezmi cektirceksin ? Anesteziylede yapiyorlarmis oyle duydim ben
Kızlar bana dua edin yarın hsg için gidicem hastaneye çok korkuyorum
Inşallah canım:/Sıkıntısız geçer inşaAllah kuzum
Ins acisiz gecer canim belkide kulaktan dolma bu kadar aciyo vs demeleriEvet ilk kez. Devlet hastanesine gidicem anesteziyi duydum ama yaparlar mı bilgim yok sorucam sanırım anestesisiz alırlar
Hsg nasıl yapılıyor ki ben hiç bilmiyorum.Kızlar bana dua edin yarın hsg için gidicem hastaneye çok korkuyorum
Umarım öyledir canım yarın yazarım inşallah:/Ins acisiz gecer canim belkide kulaktan dolma bu kadar aciyo vs demeleri
Canım idrar testi yaptın mı? Varsa orada çıkar bence..Arkadaşlar benimde bir sorum olacak. Son adetim 8 nisan 6 gün sürer ve aşırı ağrılı geçer. ve adet döngüm 28 gün. Yumurtlama döneminde çalıştık bebek istiyoruz. 5 mayısta adet oldum gibi ama hiç ağrım yok adetimi anlamadım bile ve 3 günde bitti. Midemde bulantı oluyor ve başımda inanılmaz ağrı var. Sizce hamile olupta üstüne görmüş ihtinalim var mı? Test yapmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?