Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyi aksamlar kiizlar, iftara yakin kahverengi lekelenmem oldu ama sökülmedim bekledim , adetlerim duzensiz oldugu icin 18mayis demistim. Simdi bi test yaptim ama bi bakar misiniz?Eki Görüntüle 2267985
net görünüyor inşallah daha da koyulaşır hayırlı olsun darısı başımıza olsun inşallah aminnn

günaydın kızlar

Bir video izledim aklıma oturdu ne olduğu ama pik yapmadan ilişkinin nasıl bir faydası oluyor? Hani demişsin ya pikten önce 2 günde bir diye..
Spermlerin sağlığı açısından canım .
Uzun süre sperm dışarı çıkmazsa sağlıksız olur .
Birde ne olur ne olmaz test bozuk olur bişey olur ymurtayı kaçırmamak için 2 günde bir ilişki önemli

S srplmtmtk canım bende gördüm yaa ama böyle görüp hayal kırıklığına çok uğradık ondan çok ümitlendirmek istemiyorum
İnşallaaahh gün gün koyulaşır canım
Aynen canım ben şuan umitlenmiyorum gözümle net görene kadar sabırla bekliyorum inşaallah canım

15yusra11 canim nerelerdesin abinin amilyat nasıl geçti yazdın da benmi kaçırdım ne zamandır yoksun?

Evet kuzu uzun zamandır giremiyorum. Abimin ameliyat iyi geçti cuma günü eve çıktı ancak. Ama kalbinde damara çok yakın kalan kitle var oraya kadar giremiyolarmış hayatını riske atamayız dediler. Yarası iyileşince ışın tedavisi ve kemoterapi görcek başka biyerine sıçramasın diye. Yaşam zamanını Allah bilir diyolar
Bi yandan sorunlu kiracıyla uğraşıyorduk haftasonu kaçtı gitti Allah'ından bulsun şu mübarek günlerde. 2 haftaya kadar taşınmayı isterken sorunlar bitmiyo eşim faturaları kontrol etmeye gitti ödemiş mi borcu var mı felan diye ama hiç üzerine fatura bile almamış gerizekalı ! Dilekçe verildi onun sonuçlanması da 1 ay sürermiş Dua eder misin en kısa zamanda hayırlısıyla sonuçlansın bir an evvel de taşınmamız olsun artık. Boya badanaya verdik bide bu haftasonu ev hazır ama biz dilekçeyi bekliycez

Çok geçmiş olsun canim çıkmadık candan ümit kesilmez hayırlısıyla atlatır abin inşallah sağlığına kavuşur bir an önce herşey üst-üste gelmiş uzuldum keşke daha önce baksaydi esin ya geç olsunda güç olmasın bir ay sonra sizin aleyhinize sonuçlanır inşallah canim kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz alanından bulsuz kirazıyla uğraşmak cidden zor bizimde öyle gelmişti başımıza ama kontrat olduğu için her ay atılması gerken imzayı atmamıştı o sayede çıkartabilmiştik bizde aylarca kirayı ödememişti her şerde muhakkak vardır bi hayır bakalım sen kendini çok yipratma cnm

Sağol canm Allah razı olsun. İnsanın çok zoruna gidiyor gerçekten yaşayan daha iyi anlıyo yaşamayan yüzeysel olarak biliyo bişeyleri. Kaç aydır kira ödemediğine mi, evi pis bıraktığına mı, kendimde kirada olduğuma mı, bu zamana kadar kira alamayıp krediyi de oturduğum evin kirasını da ödediğime mi yoksa faturalarda çıkan borca ve dilekçenin 1 ay sonrasında belli olmasına mı üzüleyim bilmiyorum. Daha dün ve önceki gün tadilat için gereken şeyleri ayarladık adamlarla konuşup pazarlığı yaptık ve haftaya taşıncağımızı kararlaştırdık bugün faturalar sorunlu çıkınca daha da modum düştü. Kendi kendime düşünüyodum taşınıp 1 hafta sonra hamilelik haberi alırsam bide ne güzel olur diye ama işte hayaller hayatlar misali..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…