Benım eşimde korkmustu açıkcaıs ama doktorum korunmayın dediği için korunmayı düşünmedi canım ..Kızlar merhaba , biliyorsunuz düşükten sonra kimyasal yaşamıştım . Regl bitti üzerinden 4 gün geçti ben bu ay denemekle denememek arasında kaldım esim korktuğu için bekleyelim diyor bendeH E aynısını yaşadığı için denemek istiyorum sanırım biraz gaza ihtiyacım var , denemek için geç değil dimi ovulasyon testim de yok hiç
Yardımcı oluruz canım ne demek .Pik dediğin en koyu çıkması mı? Ne günler ilişki olması gerekiyor yani, off hiç anlamıyorum ya..
Deneyeceğim bakalım aklına gireyim de inşallah nasip olur hepimizeBenım eşimde korkmustu açıkcaıs ama doktorum korunmayın dediği için korunmayı düşünmedi canım ..
Sen iki günde bir değerlendirmeye devam et ..
Bir video izledim aklıma oturdu ne olduğu ama pik yapmadan ilişkinin nasıl bir faydası oluyor? Hani demişsin ya pikten önce 2 günde bir diye..Yardımcı oluruz canım ne demek .
Pik oldugu gün ve ondan sonraki 3 gün çok değerli .
Pik günğne kadar iki günde bir birliktelik yaşıyosun .
Piki görünce Aaalllaaaaaahh ne verdiyse
Sen buraya hergün atarsın testlerini biz seni yönlendirirz
Bir video izledim aklıma oturdu ne olduğu ama pik yapmadan ilişkinin nasıl bir faydası oluyor? Hani demişsin ya pikten önce 2 günde bir diye..
Reglim geldi bugün ne yazık ki.. Bat bile yazamıyorum artık, o kadar düzensizleşti ki döngüm :/
Kızlar ovü testi için link verebilir misiniz? Siz uyguna biliyorsunuzdur. İlk kez alacağım.
canım çizgi gölge de olsa görülüyorGünaydın kızlar burada birşeyler var mı ya ben sanki bi görüyorum bı göremiyorum emin olamadim4 gün kala bu test
Rahim kendini hazırlıyor derler ama benim de öyle olmuştugünaydın kızlar bu aydan ümitliydim ama 3 gün erken geldi reglim
gölge görüyorum hemenmi çıktı canımGünaydın kızlar burada birşeyler var mı ya ben sanki bi görüyorum bı göremiyorum emin olamadim4 gün kala bu test
İlk fotoğrafta gölge görüyorum ben, ne kadar bekledi test?Günaydın kızlar burada birşeyler var mı ya ben sanki bi görüyorum bı göremiyorum emin olamadim4 gün kala bu test
günaydın kızlar bu aydan ümitliydim ama 3 gün erken geldi reglim
nasıl hazırlıkmış bu yahu son adetim 2 gün geçRahim kendini hazırlıyor derler ama benim de öyle olmuştu
Kız ne bilem öyle diyorlar, benim bi geç bi erken geldi bi daha da gelmedinasıl hazırlıkmış bu yahu son adetim 2 gün geç
bi önceki 4 gün erken
bi önceki 2 gün geç geldi
Yani 5 dk içerisinde çektim canım kenara koyup almadım daha sanki yok gibigölge görüyorum hemenmi çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?