Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım eşimde korkmustu açıkcaıs ama doktorum korunmayın dediği için korunmayı düşünmedi canım ..

Sen iki günde bir değerlendirmeye devam et ..

Pik dediğin en koyu çıkması mı? Ne günler ilişki olması gerekiyor yani, off hiç anlamıyorum ya..
Yardımcı oluruz canım ne demek .
Pik oldugu gün ve ondan sonraki 3 gün çok değerli .
Pik günğne kadar iki günde bir birliktelik yaşıyosun .
Piki görünce Aaalllaaaaaahh ne verdiyse

Sen buraya hergün atarsın testlerini biz seni yönlendirirz

Bir video izledim aklıma oturdu ne olduğu ama pik yapmadan ilişkinin nasıl bir faydası oluyor? Hani demişsin ya pikten önce 2 günde bir diye..

Bir video izledim aklıma oturdu ne olduğu ama pik yapmadan ilişkinin nasıl bir faydası oluyor? Hani demişsin ya pikten önce 2 günde bir diye..

Kimi insan piki yakalamıyor hiç değilse fırsatı kacirmamak için şahsen ben iki aydır pik diye bise yok testler koyu ama hep pik sandıklarımda yanılmışım iki gün sonrası felan çatladı yumurtam her türlü işine garantiye almak amaç

Reglim geldi bugün ne yazık ki.. Bat bile yazamıyorum artık, o kadar düzensizleşti ki döngüm :/
Kızlar ovü testi için link verebilir misiniz? Siz uyguna biliyorsunuzdur. İlk kez alacağım.

Kızlar merhaba, ctesi günü dr gittim keseyi gördük ama internetten bakıyorum da 5 haftalık ultrason görüntülerine benim kese sanki küçükmüş gibi doktor rahimdeki yerinin güzel olduğunu söyledi ama ben kuruntu yaptım... Sizde de böyle birşey oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…