Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer gebe kalındıysa en erken ilişkiden 13-14 gün sonra belirtiler başlar 11-12 gün sonrada testte çıkıyor bazılarının tam kaç gün oldu?
Bir hafta oldu ama neden bende aşırı derece karın vajina ağrısı göğüs hassasiyeti var anlamadım.Adetime 8 gün var bu dediğim belirtiler üç dört gün önce başladı.

Benim bu konuda hiç fikrim yok. Bu testi her gün bir tane mi yapacağız?

Eğer adetlerin düzensizse adet bitiminden başlıyorsun
Evrt her güb bi tane ama yumurtan çaylayana kadar takip ediyorsun
Mesela ben bu ay 7.günümde başladım bugün 15.gün büyük ihtimal çatladı
Bi kaç gün daha takip ederim sonra beklemeye başlarım artık

Reglim geldi bugün ne yazık ki.. Bat bile yazamıyorum artık, o kadar düzensizleşti ki döngüm :/
Kızlar ovü testi için link verebilir misiniz? Siz uyguna biliyorsunuzdur. İlk kez alacağım.

En azından adet oluyorsun canım düzenli veya düzensiz ben söktürücü kullanmadan olamıyorum her halimize şükretmemiz lazım

Bir hafta oldu ama neden bende aşırı derece karın vajina ağrısı göğüs hassasiyeti var anlamadım.Adetime 8 gün var bu dediğim belirtiler üç dört gün önce başladı.
Bilemiyorum belki erken regl olacaksın belki de psikolojik belki de gerçekten gebe kaldın çok şüpheleniyorsan bi test yap istersen belki çıkar

Bilemiyorum belki erken regl olacaksın belki de psikolojik belki de gerçekten gebe kaldın çok şüpheleniyorsan bi test yap istersen belki çıkar
Erken gebelik testi aldım yapmam için erken değil mi sanki ne zaman yapsam daha sağlıklı sonuç alırım ki?

Bakalım öğrenirim ben de artık.. Regl biter bitmez başlarım.
Öyle tabi.. Ben de normalde 33 günde bir oluyordum. Son aylarda 40a uzuyordu, bu ay da erkenden oldu.

Bakalım öğrenirim ben de artık.. Regl biter bitmez başlarım.

Öyle tabi.. Ben de normalde 33 günde bir oluyordum. Son aylarda 40a uzuyordu, bu ay da erkenden oldu.
Böyle olunca büyükler rahim bebek istiyor dermiş ovulasyon testi kullanman senin içi iyi olacak öyleyse

Valla canım blmşyorum ki neden
Red Phoenix inde adet günü negatif çıkmıştı . 3 gün sonra silik bir çizgisi vardı inşallah darısı başına
İnşaallah canım hani bat günü gelenleri soruyorsun listeyi düzenliyorsun ya ondan söyledim bilgin olsun diye

Canim bende bunu kullandim cok memnun kalmistim insallah faydasini gorursun

Kızlar merhaba , biliyorsunuz düşükten sonra kimyasal yaşamıştım . Regl bitti üzerinden 4 gün geçti ben bu ay denemekle denememek arasında kaldım esim korktuğu için bekleyelim diyor bende H E aynısını yaşadığı için denemek istiyorum sanırım biraz gaza ihtiyacım var , denemek için geç değil dimi ovulasyon testim de yok hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…