- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Benim bu konuda hiç fikrim yok. Bu testi her gün bir tane mi yapacağız?Evet canım ben bundan aldım 2 aydır bol bol kullandımen ideali bu bence
Bir hafta oldu ama neden bende aşırı derece karın vajina ağrısı göğüs hassasiyeti var anlamadım.Adetime 8 gün var bu dediğim belirtiler üç dört gün önce başladı.Eğer gebe kalındıysa en erken ilişkiden 13-14 gün sonra belirtiler başlar 11-12 gün sonrada testte çıkıyor bazılarının tam kaç gün oldu?
Benim bu konuda hiç fikrim yok. Bu testi her gün bir tane mi yapacağız?
Reglim geldi bugün ne yazık ki.. Bat bile yazamıyorum artık, o kadar düzensizleşti ki döngüm :/
Kızlar ovü testi için link verebilir misiniz? Siz uyguna biliyorsunuzdur. İlk kez alacağım.
Bilemiyorum belki erken regl olacaksın belki de psikolojik belki de gerçekten gebe kaldın çok şüpheleniyorsan bi test yap istersen belki çıkarBir hafta oldu ama neden bende aşırı derece karın vajina ağrısı göğüs hassasiyeti var anlamadım.Adetime 8 gün var bu dediğim belirtiler üç dört gün önce başladı.
Erken gebelik testi aldım yapmam için erken değil mi sanki ne zaman yapsam daha sağlıklı sonuç alırım ki?Bilemiyorum belki erken regl olacaksın belki de psikolojik belki de gerçekten gebe kaldın çok şüpheleniyorsan bi test yap istersen belki çıkar
Bakalım öğrenirim ben de artık.. Regl biter bitmez başlarım.Eğer adetlerin düzensizse adet bitiminden başlıyorsun
Evrt her güb bi tane ama yumurtan çaylayana kadar takip ediyorsun
Mesela ben bu ay 7.günümde başladım bugün 15.gün büyük ihtimal çatladı
Bi kaç gün daha takip ederim sonra beklemeye başlarım artık
Öyle tabi.. Ben de normalde 33 günde bir oluyordum. Son aylarda 40a uzuyordu, bu ay da erkenden oldu.Gebelik & Ovülasyon Testleri Fiyatları - n11
Gebelik & Ovülasyon Testleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Gebelik & Ovülasyon Testleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
En azından adet oluyorsun canım düzenli veya düzensiz ben söktürücü kullanmadan olamıyorumher halimize şükretmemiz lazım
Böyle olunca büyükler rahim bebek istiyor dermişBakalım öğrenirim ben de artık.. Regl biter bitmez başlarım.
Öyle tabi.. Ben de normalde 33 günde bir oluyordum. Son aylarda 40a uzuyordu, bu ay da erkenden oldu.
En erken ilişkiden 10 gün sonraErken gebelik testi aldım yapmam için erken değil mi sanki ne zaman yapsam daha sağlıklı sonuç alırım ki?
Valla canım blmşyorum ki neden
Teşekkür ederim canımEn erken ilişkiden 10 gün sonra
İnşaallah canım hani bat günü gelenleri soruyorsun listeyi düzenliyorsun ya ondan söyledim bilgin olsun diyeValla canım blmşyorum ki neden
Red Phoenix inde adet günü negatif çıkmıştı . 3 gün sonra silik bir çizgisi vardı inşallah darısı başına
Pik dediğin en koyu çıkması mı? Ne günler ilişki olması gerekiyor yani, off hiç anlamıyorum ya..Tikkabilla canım ben regliö düzenli olduğu halde biter bitmez kullanmaya başladım .
13. Gün piki yakalamıştım .
Ay inşallah hayırlı bi haberin habercisidir :)
Canim bende bunu kullandim cok memnun kalmistim insallah faydasini gorursunLaboquick Ovülasyon Testi 2 Test x 15 Paket + Gebelik Testi 2 Test + Ultra Erken Gebelik Testi 1 Test Fiyatları ve Özellikleri
Laboquick Ovülasyon Testi 2 Test x 15 Paket + Gebelik Testi 2 Test + Ultra Erken Gebelik Testi 1 Test en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Bu iyi mi acaba kızlar, yardımcı olun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?