Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay ben hep söyledim bu 2.ay ovulasyonda

geçen ay pik oldu eşim şehir dışına çıktı

Normalde üst üste olmadığı için söyledim ben yoksa uyuyor uyumasın diye söyledim mecbur

Ay ben hep söyledim bu 2.ay ovulasyonda

geçen ay pik oldu eşim şehir dışına çıktı

Normalde üst üste olmadığı için söyledim ben yoksa uyuyor uyumasın diye söyledim mecbur
Uyutmucan işte ah ben az mı uğraştım.. ama Allahtan benim eşim istekliydi
Hamile kalınca ilk üzüldü falan yapamıcaz diye

Benimki girmez strese ya sanmıyorum. Ben girerim o girmez

Öyle tabi de inşallah oluşmaz ya
Şimdi bende olmaz gibi ama son aylar nolurum bilmşyorum
Şuan hala kilo almadım
Sebebide ne zaman yemek yesem midem ağrıyo
Azcık tabaklatı bile bitiremiyorum ve hemen şişkinlik oluyo
Bakalım son aylar kaç tabak yicem

Kızlaar B12 vitamini eksikliği yaşayan var mı? İmom adında vitamin kullanıyorum içerisinde B12 vitamin de olduğu halde bir önce ki aya göre nasıl düşer ki? Doktor randevum a daha 3 gün var

Ben frei öl kullanıyrım alman ürünü hatta Almanya da bu işi yapan arkadasım da tavsiye etti %100 memnuniyet garantisi veriyor ve şu an anneler günü indirimine girdi tavsiye ederim

Ben de yiyemiyorum ama kilo almaya müsaitim çok ben alırım kesinn bakalım ilerki aylarda ne olucak

Alıyım başlıyım bende kaşıntı bendede var gögüslerim de çok fazla

Alıyım başlıyım bende kaşıntı bendede var gögüslerim de çok fazla☺
Benim de aynı kuzum ben bilmedim kaşıdım meğerse çatladığı için kaşınıyormuş kaşımamak lazımmış kakao yağımda var bir gün kakaoyu bir gün bebe yagını kullanıyorum

İyi akşamlar hanimlar. Ben bu ay dil altı ates ölçerler ovulasyon takibi yapıyorum . Bakalım ne olacak . Bu konuda deneyimi yada fikri olan varmı ?

Unudum vardı bu aydan ovü testi yapmıştım ona göre değerlendirmiştik ama kısmet olmadı. Bu arada cmt günü dr a gittim kaşıntı vardı dr dedi mantar enfeksiyonu var fitil ve krem verdi. Belki de bu sebeple olmadı bu ay. Netse artık kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…