- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.139
- 598
Ama bu olayda en önemli konu eşlerin bilmemesi .
Tikkabilla canım sanada söylim .
Bak ben 2 ay yaptım bu ovulasyon testlerini asla eşime söylemedim strese girmesin diye .
En önemli nokta bu eşleri strese sokmayın .
Sür canım zararı olmaz . Ne kadar nemli olursa okdr iyiAa o zaman bende alırım onlardan daha ufak diye başlamadım ama başlarım bu hafta☺
Uyutmucan işteAy ben hep söyledim bu 2.ay ovulasyonda
geçen ay pik oldu eşim şehir dışına çıktı
Normalde üst üste olmadığı için söyledim ben yoksa uyuyoruyumasın diye söyledim mecbur
Benimki girmez strese ya sanmıyorum. Ben girerim o girmezAma bu olayda en önemli konu eşlerin bilmemesi .
Tikkabilla canım sanada söylim .
Bak ben 2 ay yaptım bu ovulasyon testlerini asla eşime söylemedim strese girmesin diye .
En önemli nokta bu eşleri strese sokmayın .
Öyle tabi de inşallah oluşmaz yaSür canım zararı olmaz . Ne kadar nemli olursa okdr iyi
Tabi birazda genetikselmiş çatlama .
Biz elimizfen geleni yapalım taktir Allahın :)
Şimdi bende olmaz gibi ama son aylar nolurum bilmşyorumÖyle tabi de inşallah oluşmaz ya
Ben frei öl kullanıyrım alman ürünü hatta Almanya da bu işi yapan arkadasım da tavsiye etti %100 memnuniyet garantisi veriyor ve şu an anneler günü indirimine girdi tavsiye ederimKIZLAR İLERDE OLUŞABİLECEK DOĞUM ÇATLAKLARI İÇİN ÖNLEYİCİ KREM VEYA YAĞLAR HAKKINDA BİLGİNİZ VARMI BENİÖ ERGENLİKTEN KALAN VAR CİLDİM ÇOK MÜSAİT KURU VE GERGİN ÇÜNKÜ LİERAC KREMİNİ DUYMUŞTUM BAŞKA VARMIDIR??
Ayyy ben kaşıdımCanım kaşıma kaşırsan catlak oluşur özellikle karın bölgene dikkat et benim ablam 45 'le hamile kaldı 75 'le doğum yaptıkarnında birtane çatlak oluşmadı kaşıdıkça kremle ovaladı hiç kaşımadı dikkat et
Ben de yiyemiyorum ama kilo almaya müsaitim çok ben alırım kesinnŞimdi bende olmaz gibi ama son aylar nolurum bilmşyorum
Şuan hala kilo almadım
Sebebide ne zaman yemek yesem midem ağrıyo
Azcık tabaklatı bile bitiremiyorum ve hemen şişkinlik oluyo
Bakalım son aylar kaç tabak yicem
Duydum onuda evet bi araştırayım canımBen frei öl kullanıyrım alman ürünü hatta Almanya da bu işi yapan arkadasım da tavsiye etti %100 memnuniyet garantisi veriyor ve şu an anneler günü indirimine girdi tavsiye ederim
Alıyım başlıyım bende kaşıntı bendede var gögüslerim de çok fazlaMorvampir1 kuzum benim doktorum bebe yağı sür nem olmayınca çatlıyor bebe yağı uzun süre nemli tutar dedi, benim göğüslerim özellikle büyüdü ve kaşınıyor. Himalayanın bebe yağını aldım katkısız diye çok iyi geliyor
Ayrıca içeriğini de arastırdı arkadasım zarar verecek herhangi bir ürün bulunmuyorDuydum onuda evet bi araştırayım canım
Benim de aynı kuzum ben bilmedim kaşıdım meğerse çatladığı için kaşınıyormuş kaşımamak lazımmış kakao yağımda var bir gün kakaoyu bir gün bebe yagını kullanıyorumAlıyım başlıyım bende kaşıntı bendede var gögüslerim de çok fazla☺
Gozun aydin canim saglikla devam etsinSelam kizlar bugun kan testi yaptirdim. Deger 588 cikti. Cok karmasik duygular hissediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hepinizi kendi kardeslerim gibi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?