Maşallah canım şükür Allah a .. ben de kiloma dikkat ediyorum pcos tetikliyor kilo aldığım zaman . Şekeri kestim . Kilo gerçekten de dert. İnşallah önümüzdeki ay bana da nasip olur. Ve isteyen herkese.Oncelikle tesekkur ederim . Rabbim isteyenlere de nasip etsin.Ben 1.5senedir evliyim ilk 1ay haric hic korunmadik istedik yani aylar gectikce adet dongulerim duzensizlesmeye basladi 60lara kadar cikti. Doktor kontrolune gittigimde aldigim kilolar ve troit yuzunden yumurtaliklarimin tembellestigini soyledi. Kilo vermem gerektigini soyledi. 15 kilo almistim evlendikten sonra.İlaclarimi duzgun kullandim ama hala hamile kalamiyordum. Dua ettim hep o sira esimde kontrole gitti onda da bi sikinti yoktu. Denemeye devam ettik sadece bu ay kendime zayiflama cayi aldim tamamen bitkisel. Gorumcem bununla iki kez hamile kaldi. İdrar yollarini calistirdigi icin temizliyor. Dahiliyeye gitmistim b12 ve d vitaminim baya dusuktu ilaclarimi duzgun kullandim. Kendimi tamamen kafa olarak zayiflamaya odakladim 5 kilo verdim 17 gunde. Yumurtlamayi tamamen hissettim akinti olarak falan zaten degerlendirdik. Rabbimin izniyle oldu insallah hic beklemiyordum kac aydir denememize ragmen
Boşa gitmiş sayılmaz canım .Merhaba canim, belki hatirlarsin, düşük konularimi konuşmuştuk birkaç ay önce, sana bir sey sormak istiyorum, simdi benim 2 gündür ovu pik halinde, dün cok koyuydu t cizgisi bugunde koyu ama Dünkü kadar degil, ben 3 gündür degerlendiriyorum, ama bugunden itibaren degerlendirme sansim olmayacak, simdi bu ovu silikleşmedi ya, bugune kadar calistiklarim boşuna mi gitti, çünkü en son bugun hala kirmiziydi
sağol teşekkürler,sende bir an önce sağlıkla,kolaylıkla kucağına alırsın yavrunuBoşa gitmiş sayılmaz canım .
Spermin yaşama süresi 3 gün sağlıklı ise .
Hem sanırım pik durumu geçmiş . Az silinse bile bu çatladı demektir .
İnşallah evladınız sağlıkla tutunur ♥
Şahsen üzgün
Regl oluyorum yine
hahahahahhaahhaa hangi doktor o yaa@Morvampir1 kuzum benim doktorum bebe yağı sür nem olmayınca çatlıyor bebe yağı uzun süre nemli tutar dedi, benim göğüslerim özellikle büyüdü ve kaşınıyor. Himalayanın bebe yağını aldım katkısız diye çok iyi geliyor
sen elife bakma kuzum daha çok erken çatlama patlama düşünmek için güneş gören yerlerine koruyucu güneş kremi sür çık leke olmasın yeter çatlak olmaya başladıgında hissettiginde hakiki zeytinyağı sürersinKIZLAR İLERDE OLUŞABİLECEK DOĞUM ÇATLAKLARI İÇİN ÖNLEYİCİ KREM VEYA YAĞLAR HAKKINDA BİLGİNİZ VARMI BENİÖ ERGENLİKTEN KALAN VAR CİLDİM ÇOK MÜSAİT KURU VE GERGİN ÇÜNKÜ LİERAC KREMİNİ DUYMUŞTUM BAŞKA VARMIDIR??
öpem miiiiiii
eşinle ben birmiyim
tavugum ramazanda kocam bile bulup öpemiyo beni
Arkadaşlar tavuk delirdi, gün boyu tamam diyeceksiniz arada şarkı türkü falan da söyleyebilirhahahahahhaahhaa hangi doktor o yaahimayalardan yağları da sürermişşşşşş haspamm
illa diyorsun ki ece gel beni hatta kübi ile beni burda deşifre etttttArkadaşlar tavuk delirdi, gün boyu tamam diyeceksiniz arada şarkı türkü falan da söyleyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?