Hayırlı olsun canım Allah ım tamamına erdirsin inşallah. Darısı da bizlere olsun. Ne zamandır istiyordun gebelik için yapmış olduğun bişi var mıydıSelam kizlar bugun kan testi yaptirdim. Deger 588 cikti. Cok karmasik duygular hissediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hepinizi kendi kardeslerim gibi seviyorum
Sağol canm Allah razı olsun. İnsanın çok zoruna gidiyor gerçekten yaşayan daha iyi anlıyo yaşamayan yüzeysel olarak biliyo bişeyleri. Kaç aydır kira ödemediğine mi, evi pis bıraktığına mı, kendimde kirada olduğuma mı, bu zamana kadar kira alamayıp krediyi de oturduğum evin kirasını da ödediğime mi yoksa faturalarda çıkan borca ve dilekçenin 1 ay sonrasında belli olmasına mı üzüleyim bilmiyorum. Daha dün ve önceki gün tadilat için gereken şeyleri ayarladık adamlarla konuşup pazarlığı yaptık ve haftaya taşıncağımızı kararlaştırdık bugün faturalar sorunlu çıkınca daha da modum düştü. Kendi kendime düşünüyodum taşınıp 1 hafta sonra hamilelik haberi alırsam bide ne güzel olur diye ama işte hayaller hayatlar misali..
kızlar biliyorum geç oldu ama hepinize günaydın tünaydınnnnbugün hem köpegimi doktora götürdüm kontrolü vardı sonra kendim doktora gittim çok şükür bebegi de gördüm kalp atışlarını da duydummm
Selam kizlar bugun kan testi yaptirdim. Deger 588 cikti. Cok karmasik duygular hissediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hepinizi kendi kardeslerim gibi seviyorum
Ayyy ben kaşıdım
Canım maalesef tam ymuurtlama günün tuttursan bile şansın %60 .Unudum vardı bu aydan ovü testi yapmıştım ona göre değerlendirmiştik ama kısmet olmadı. Bu arada cmt günü dr a gittim kaşıntı vardı dr dedi mantar enfeksiyonu var fitil ve krem verdi. Belki de bu sebeple olmadı bu ay. Netse artık kısmet.
AminnInşallah oluşmaz çatlak canim
Çok șükür Rabbime , tesekkür ederim kuzum. Yine burdayım tekrardan birbirimize dualar borcluyuz. Cekip gitmek yok :))) İnsallah guzel dileklerin icin sagolasinAaaa ben bunu yenı görüyorummm ♥♥♥♥
Çok şükür meleğinnn sonunda gelmişş ♥♥♥
Hay maşallaahh değerinde harika çok şükür Allahım hem böyle güzel haberler almanı nasip etsin .
Darısı keseye kalp atışına
Merhaba canim, belki hatirlarsin, düşük konularimi konuşmuştuk birkaç ay önce, sana bir sey sormak istiyorum, simdi benim 2 gündür ovu pik halinde, dün cok koyuydu t cizgisi bugunde koyu ama Dünkü kadar degil, ben 3 gündür degerlendiriyorum, ama bugunden itibaren degerlendirme sansim olmayacak, simdi bu ovu silikleşmedi ya, bugune kadar calistiklarim boşuna mi gitti, çünkü en son bugun hala kirmiziydiCanım maalesef tam ymuurtlama günün tuttursan bile şansın %60 .
Bu rabbımın takdiri .
En azından herşey düzenli .
Zamanında regl oluyosun .
İnşallah önümüzdeki aya nasiptir
Allah razi olsun tesekkur ederimGozun aydin canim saglikla devam etsin
Sagol canim insallahMaşallah sağlıcakla devam etsin değerlerin cnm
Oncelikle tesekkur ederim . Rabbim isteyenlere de nasip etsin.Ben 1.5senedir evliyim ilk 1ay haric hic korunmadik istedik yani aylar gectikce adet dongulerim duzensizlesmeye basladi 60lara kadar cikti. Doktor kontrolune gittigimde aldigim kilolar ve troit yuzunden yumurtaliklarimin tembellestigini soyledi. Kilo vermem gerektigini soyledi. 15 kilo almistim evlendikten sonra.İlaclarimi duzgun kullandim ama hala hamile kalamiyordum. Dua ettim hep o sira esimde kontrole gitti onda da bi sikinti yoktu. Denemeye devam ettik sadece bu ay kendime zayiflama cayi aldim tamamen bitkisel. Gorumcem bununla iki kez hamile kaldi. İdrar yollarini calistirdigi icin temizliyor. Dahiliyeye gitmistim b12 ve d vitaminim baya dusuktu ilaclarimi duzgun kullandim. Kendimi tamamen kafa olarak zayiflamaya odakladim 5 kilo verdim 17 gunde. Yumurtlamayi tamamen hissettim akinti olarak falan zaten degerlendirdik. Rabbimin izniyle oldu insallah hic beklemiyordum kac aydir denememize ragmenHayırlı olsun canım Allah ım tamamına erdirsin inşallah. Darısı da bizlere olsun. Ne zamandır istiyordun gebelik için yapmış olduğun bişi var mıydı
Cokca amiin , isteyen herkese Rabbim bu duyguyu tattirsin. İnsallah saglikla kucaklarimiza alirizmerveaydiin canım maşallah Gözün aydın sağlıkla al kucağına yavrunu inşallah Darısı isteyen,bekleyen kardeşlerimizin başına
Nasıl olalim canim ya beklemeedeyim bat 23 mayıs bu ayda olmassa nasip artik dicem pes etcemIyi geceler kızlar bu kaç gündür yoğunluktan kk ya pek vakit ayiramadim nasılsıniz
İnşallah canım inşallah son reglimdir.Canım maalesef tam ymuurtlama günün tuttursan bile şansın %60 .
Bu rabbımın takdiri .
En azından herşey düzenli .
Zamanında regl oluyosun .
İnşallah önümüzdeki aya nasiptir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?