Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar bugun kan testi yaptirdim. Deger 588 cikti. Cok karmasik duygular hissediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hepinizi kendi kardeslerim gibi seviyorum
Hayırlı olsun canım Allah ım tamamına erdirsin inşallah. Darısı da bizlere olsun. Ne zamandır istiyordun gebelik için yapmış olduğun bişi var mıydı

Bu kadar takman sadece sana zarar herşey yoluna giriyor sabir sabret kuzum herşeyin hayırlısı

Oh maşallah ya gözün aydın cnm böyle sağlıkla devam etsin ınşallah

Kızlar dr. um bu ayda normal yolla deneyelim olmazsa bi daha ki ay aşılama dedi 3 aşılama hakkım varmış. Aşılama ile hamile kalan var mı aranızda

Canım maalesef tam ymuurtlama günün tuttursan bile şansın %60 .
Bu rabbımın takdiri .
En azından herşey düzenli .
Zamanında regl oluyosun .
İnşallah önümüzdeki aya nasiptir

Çok șükür Rabbime , tesekkür ederim kuzum. Yine burdayım tekrardan birbirimize dualar borcluyuz. Cekip gitmek yok :))) İnsallah guzel dileklerin icin sagolasin

Canım maalesef tam ymuurtlama günün tuttursan bile şansın %60 .
Bu rabbımın takdiri .
En azından herşey düzenli .
Zamanında regl oluyosun .
İnşallah önümüzdeki aya nasiptir
Merhaba canim, belki hatirlarsin, düşük konularimi konuşmuştuk birkaç ay önce, sana bir sey sormak istiyorum, simdi benim 2 gündür ovu pik halinde, dün cok koyuydu t cizgisi bugunde koyu ama Dünkü kadar degil, ben 3 gündür degerlendiriyorum, ama bugunden itibaren degerlendirme sansim olmayacak, simdi bu ovu silikleşmedi ya, bugune kadar calistiklarim boşuna mi gitti, çünkü en son bugun hala kirmiziydi

Hayırlı olsun canım Allah ım tamamına erdirsin inşallah. Darısı da bizlere olsun. Ne zamandır istiyordun gebelik için yapmış olduğun bişi var mıydı
Oncelikle tesekkur ederim . Rabbim isteyenlere de nasip etsin.Ben 1.5senedir evliyim ilk 1ay haric hic korunmadik istedik yani aylar gectikce adet dongulerim duzensizlesmeye basladi 60lara kadar cikti. Doktor kontrolune gittigimde aldigim kilolar ve troit yuzunden yumurtaliklarimin tembellestigini soyledi. Kilo vermem gerektigini soyledi. 15 kilo almistim evlendikten sonra.İlaclarimi duzgun kullandim ama hala hamile kalamiyordum. Dua ettim hep o sira esimde kontrole gitti onda da bi sikinti yoktu. Denemeye devam ettik sadece bu ay kendime zayiflama cayi aldim tamamen bitkisel. Gorumcem bununla iki kez hamile kaldi. İdrar yollarini calistirdigi icin temizliyor. Dahiliyeye gitmistim b12 ve d vitaminim baya dusuktu ilaclarimi duzgun kullandim. Kendimi tamamen kafa olarak zayiflamaya odakladim 5 kilo verdim 17 gunde. Yumurtlamayi tamamen hissettim akinti olarak falan zaten degerlendirdik. Rabbimin izniyle oldu insallah hic beklemiyordum kac aydir denememize ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…