hayır normal hardal sos :)G gamzeli_bebis cnm hardallı patates salatasına ballı hardalmı kullanıyosun
Yarın benimde var hemde 30 kişiyarın benimde misafirim varrr hemde 13 kişi
kolay gelsin elçin ikimizede
Aminnnn canım inşallah bugün doktor kontrolüm var bazı testler yaptırdı bugün sonuçları alıcam inşallah bi akslik çıkmaz güzel düşünüp güzel olsun diye dua ediyorumMaşallah canim sağlıkla devam etsin ınşallah
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun sizede ❣ benimde daha kn vermedim ama var gibi inşllah son testim de sizinki.gibi galiba. Sizin kaç çıktı kan da? Bende yarın kan vermeyi düşünüyorum 2 gğnde 1 artışa bakarız. 2 gün kaldı regle
Gayet iyi değeriniz. Benim de bat günü sabah erken aç karnına 390 çıktı.. ağrılar benimde hafif hafif oluyo ayakta çok durunca. Dinlenin bol bolÇok teşekkür ederim canım
Ben ayın 19’unda saat 23:45’te kan verdim değerim 446,58 çıktı.
21’inde saat 12:42 de gece yine kan verdim bu kez 1017 değer çıktı.
Sabahı çok şiddetli ağrım oldu dayanamayıp randevu saatini beklemeden gittim tahliller yapıldı dün mhrs den baktığımda 1185 olmuş değer.
Bat günüm 19’u yada 20’si
Bende öyle yaptım ama ağrılarımın sebebi miyom oluşumu olmuş gebelik esnasında bakalım bugün dr ne dicekGayet iyi değeriniz. Benim de bat günü sabah erken aç karnına 390 çıktı.. ağrılar benimde hafif hafif oluyo ayakta çok durunca. Dinlenin bol bol
gelsin artık çatlıcaz burda
ay hadi bekliyoruz cok güzel haberlerle gelGeldiiii yapmaya korkuyoruumm ama yapacam
hadi yaMalesef negatiiff
Vhadi ya
ben valla cok umutluydum senden
inşallah önümüzdeki ay olur kuzum ya
yalnız lh gerçekten koyu kaç gün var ?Malesef negatiiff
Canım bat ne zaman ? Ve yumurtlama günün ne zamandı ? Hemen olumsuz düşünme neler oluyor hayatta beklenmedik süprizler olabilirMalesef negatiiff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?