- 18 Mart 2011
- 9.318
- 32.293
- 748
Halam gopta oturuyor ona aldırameminim bea yemedim ama tipini biliyoz heralde
evet abla orası öyle amaen güzeli kimseye gitmemek kimseyi çağırmamak :)) yani sen çağırıyorsun karşıdakinin de seni çağırmasını bekliyorlar öyle ki sen o sene almadıysan onlar da seni almıyorlar hiç sevemedim o işi.. önceden severdim evet kalabalıktı huşu içinde açılırdı oruçlar.
Olsun canım hayırlısı olsun, önümüzdeki ay inşallah kıpkırmızı olsun testlerinMalesef negatiiff
eceyle bize oturmaya gelceksiniz o zaman ben sana alıcam börülce vericemHalam gopta oturuyor ona aldıramNe zaman kuruluyor bu pazar
valla haftasonu annem çağırıyor ona bile eriniyom oruç yok bişiy yok zaten :)evet abla orası öyle ama
bide çağırsada çağırmasada çağırmak istediklerimiz var
bn zaten o kısmı çağırıyorum
yoksa öyle herkesi çağırmaya zamanım yok
hazır yemeğe git bari o güzel oluyovalla haftasonu annem çağırıyor ona bile eriniyom oruç yok bişiy yok zaten :)
Canım resmen anlayışsızlık. Ben valla 3 yıldır kimse gelmez öyle ramazanda, gebelikte ve küçük çocukla tek başına maalesef hazırlık olmuyo ben sadece kendi ailemlere yapabiliyorum valla. He ramazan dışında ara ara geliyolar oturmaya geniş geniş hazırlıyorum o zaman. Sende daha kabul etme canım kimseyi dinlen biraz boşver.O ısrarcı misafirlere islim kebabı yapıcam 1 gün önceden yaparım ertesi günde soslayıp fırına atarım .
Bide çok özenmicem .
Sinirlendim çünlü bu tutumlarına
Ay bide 3 tane küçük çocuk var canavar gibiler
:)) ya onda da kardeşimin durumuna göre ya cumartesi ya pazar diyor ona canım sıkılıyor niyeyse şu ara pms de sıkıştırıyor her şeyi dert eder pozisyondayım :))hazır yemeğe git bari o güzel oluyo
anneler geri çağırmada beklemez
bn bugun annemdeyim mesela
olabilir abla pms de biri naber dese batıyor insana:)) ya onda da kardeşimin durumuna göre ya cumartesi ya pazar diyor ona canım sıkılıyor niyeyse şu ara pms de sıkıştırıyor her şeyi dert eder pozisyondayım :))
kaynana da özel yemeğe gelin demedi mesela ama ben oğluna dedim annenleri alalım bacınla beraber diye yok dedi benden günah gitti :)
Kesinlkleee, valla ben çağırmıyorum çağırdıklarında da annemler kv ler dışında gidemem, çünkü oğlan ufaktı uyku saatine ben her zaman özen gösterdim. E ezandan sonra hemen yatırmam gerekiyo 9 da uyuyo oğlum 1 2 gün düzeni bozulunca da şaşıyo saatleri. O yzüden kimse beni çağırmasın bende kimseyi çağırmıyprum diyorum sıkıntı yok yıllardıren güzeli kimseye gitmemek kimseyi çağırmamak :)) yani sen çağırıyorsun karşıdakinin de seni çağırmasını bekliyorsun öyle ki sen o sene almadıysan onlar da seni almıyorlar hiç sevemedim o işi.. önceden severdim evet kalabalıktı huşu içinde açılırdı oruçlar.
Ay biz dün kadıköydeydik taam 2.30 saat te gittik ..
bugunde kadıköydeyiz inşallah okdr uzun sürmez yıne çok zorlanıyorum x
Bu sefer arbaaya kayınvalidemleri istemediö herkes kendi arabasıyla gitsin dediö ben mahvoluyorum sıkıl tepiş
Yata yata gitcem
kızı almaya gittiğimizde haftada 2 bakıyor onlar, bir gün oturur yeriz zaten orada ondan çağırma gereği duymuyodur bir de oruç yok ya.. sağlık olsun :)olabilir abla pms de biri naber dese batıyor insana
kaynanayıda sen teklif etmişsin senden günah gitmiş boşver
ama sen çağırmasan bile kv çağırabilir sonuçta çalışıyorsun
aynen düzen var çalışıyoruz onun sıkıntısı var.. ne pişircem ne yetiştircem derdi var gamzellinin dediği gibi ayrı ayrı da zor toplu alınca da zor, bir de benim masada çiçeklerim var bir sürü sıkıntı:) herkes yerinde sağolsun..:)Kesinlkleee, valla ben çağırmıyorum çağırdıklarında da annemler kv ler dışında gidemem, çünkü oğlan ufaktı uyku saatine ben her zaman özen gösterdim. E ezandan sonra hemen yatırmam gerekiyo 9 da uyuyo oğlum 1 2 gün düzeni bozulunca da şaşıyo saatleri. O yzüden kimse beni çağırmasın bende kimseyi çağırmıyprum diyorum sıkıntı yok yıllardırkarşılıklı beklemek sıkıntı işte yoksa bende severim gidip gelmeyi ama küçük çocukla ordan oraya her akşam çok zor ben yapamam yani yapbilen vardır belki ben düzenine takık odluğum için onun düzenine göre ayak uyduruyoruz biz hep büyüyünce herşeyi yaparız
bence her ihtimale karşı sirkeli suyla taharet al her lavaboya gitdiğindeAma antibiyotiksiz geçmez ki.. Hem antibiyotikler de çeşit çeşit, atıyorum idrar yolu için kullanılan antibiyotik vajinal enfeksiyon yapıyor. Onu iyileştirmek için de farklı bir antibiyotik kullanılıyor.
Canım resmen anlayışsızlık. Ben valla 3 yıldır kimse gelmez öyle ramazanda, gebelikte ve küçük çocukla tek başına maalesef hazırlık olmuyo ben sadece kendi ailemlere yapabiliyorum valla. He ramazan dışında ara ara geliyolar oturmaya geniş geniş hazırlıyorum o zaman. Sende daha kabul etme canım kimseyi dinlen biraz boşver.
Aynen gönüller bir olsun yeterkikızı almaya gittiğimizde haftada 2 bakıyor onlar, bir gün oturur yeriz zaten orada ondan çağırma gereği duymuyodur bir de oruç yok ya.. sağlık olsun :)
aynen düzen var çalışıyoruz onun sıkıntısı var.. ne pişircem ne yetiştircem derdi var gamzellinin dediği gibi ayrı ayrı da zor toplu alınca da zor, bir de benim masada çiçeklerim var bir sürü sıkıntı:) herkes yerinde sağolsun..:)
Evet onu 2 doz olucaksın galiba biraz ağır geçebilir ilk gün baya ağrımıştı benim kolumBunlar son zaten kuzumya bide ben salı gnüü tetonoz olucam
Şimdi aklıma geldi
Diyelim ki velev ki misalen olmadık nolur ki??Bunlar son zaten kuzumya bide ben salı gnüü tetonoz olucam
Şimdi aklıma geldi
Diyelim ki velev ki misalen olmadık nolur ki??
Evet öğrenmiş oldum ki kaçış yokKuzum doğum şeklimizi ve nerde doğum yapacağımzı maalesef bilemiyoruz .
Seseryan olurken bir aletin steril olmaması Allahın korusun büyük sorunlara yol açar .
Bu gibi riskleri önlemek için aşı olunması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?