- 18 Mart 2011
- 9.318
- 32.295
- 748
Son adetin olsun inşallah TubamGünaydın kızlar cumanın hayrı ve bereketi üzerinize üzerimize olsun inşallah ben adet oldum canımH E yeni bat 24 haziran
hayırlısı böyleymişGünaydın kızlar cumanın hayrı ve bereketi üzerinize üzerimize olsun inşallah ben adet oldum canımH E yeni bat 24 haziran
Yenı yıl hepimize uğur getirsin
*** Listeye sadece bat bekleyen arkadaşları alıyorum . Direk gebe olanları listeme almıyorum
*** Huzursuzluk çıkaran topikten uzun süre uzaklaştırılır ..
Hamile arkadaşlarımıza bir maşallah , hamile kalmak isteyen ve şuan hamileliklerini sürdüren arkadaşlarımıza dua okursanız seviniriz ..
Darısı isteyen herkese inşallah
EVET İŞTE UĞURLU LİSTEMİZZ
Cnm geçen ay piki görmeden adet oldumDaha once ovi yapiyormuydun kaçıncı günde görmüştün piki
günaydın zeynep senin hala pik olmadımı testin ? :)Günaydın kızlarrrrrr
eğer yumurtlaman o günlerde olduysa ayın 30-31 i gibi test yapabilirsin :)
Bende böyle acrle rttimilk gebeliğimde bat 4 varken . 2. De 8 varken ama 8 varken 6 saat sonra çıktıgu için pek önemsememiştim .
7 kala da çok çok çok zor gözüken çizgi vardı
Yok cnm ya olmadı ama koyulaşıyo inş bugün yarın olur sanırım benim yumurtalıklar tembel zaten doktorda demişti bu ay macunu alıp kullanıcam bakalım nasip kısmet ama tuhaf bi şekilde yumurta akı gibi akıntı oluyogünaydın zeynep senin hala pik olmadımı testin ? :)
koyulaşıyosa ve akıntın varsa yumurtlama yakındır kuzum inşallah yakalarsın yumurtlamayıYok cnm ya olmadı ama koyulaşıyo inş bugün yarın olur sanırım benim yumurtalıklar tembel zaten doktorda demişti bu ay macunu alıp kullanıcam bakalım nasip kısmet ama tuhaf bi şekilde yumurta akı gibi akıntı oluyo
Kuzum benim bugün 25. Gün adet oldugum günden itibaren hep silikti daha piki göremedim bugün koyu oldu inş koyulaşırda daha pik olur benim normalde adetim 35 veya 40 gün arası degişir ama geçen ay 28. Günde geldi bayada yogun oldum geçen aya göre 28 de olmam lazım ama pko olunca net bişeyde diyemiyorum
İnşallah canım pko kist mi demek ?Sende pko yok dimi canım.. inşallah bebişin aeninledir benimde koyulaşmıştı bata yakın
Yarın misafirim var sarma sarıyorumGünaydın tatlış hatunlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?