- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Boşver bacım sen zorlama bebe bugün duygusal gününde değilmişalla alla bende fedakarlık yapıyom nargileyi bıraktım
tatlı yemiyom asitli içmemeye çalışıyom
bunlar görevim duygusala bağlamadım orda hiç
ama ses tonu boyu fln çok seivmli bide kızmış yerim onu
31 gibi birşey diyor takvimler
Aynen canım aynuı muhabbetler dönmeye başladı. Aman ismi kurandan olsun günahmış diyo kendinin çocuklarının ismi kuranda geçmiyo hey allahım...
YariiiinHaydi fatma haydi fatma haydiiiiii
Tam zamanı tam zamanı şimdiii
Senin bat ne zmandı
Yok canım önemli değil insan bazen sıcaktan bunalıyo asıl sen kusura bakma. Dr. Değerin üzerinde olmadığı için bişey dememiştir muhtemelen ama sen her ay düzenli kontrol ettir iyi bir dahiliye dr naCanım çok fazla yorum var kaçırmışım , kusura bakma lütfen..
Yarın bunu görüşeceğim yanii sınırı geçmemesi vs ne yapmam gerekiyor bilmiyorum benim bilmemle de olacak bişey değil sanırım. doktoruma sorucam mutlaka neden uyarmadı vs
ay öyle deme bn cok eskiden nargile sigara içen kafede oturamazdım sevmezdimBoşver bacım sen zorlama bebe bugün duygusal gününde değilmiş
Olmayınca da olmuyor demek
Kız nargileyi nasıl içiyorsunuz ben duman çıkartan şeylerden sadece mangalı seviyorum
25 bucuk31 gibi birşey diyor takvimler
Yariiiin
31 gibi birşey diyor takvimler
bata 1 kalmış varsa çıkar yapın bencede25 bucuk
Ahan da gidiom.
Gazamiz mubarek olsn
Bende ağlamadım kuzumay öyle deme bn cok eskiden nargile sigara içen kafede oturamazdım sevmezdim
sonra bi kız arkadasım alıştırdı biz bi kaç senedir içiyoduk haftada 1 falan
ben asla sigara içemem ama nargile
tadı cidden güzel
bıraktım öğrendiğimden beri tabikide :)
yok bn videoyu bidaha izlicem bi yengeç burcu ve hamile olarak en azından gözlerim dolmalıydı doğru diyon
Hain arkadaşay öyle deme bn cok eskiden nargile sigara içen kafede oturamazdım sevmezdim
sonra bi kız arkadasım alıştırdı biz bi kaç senedir içiyoduk haftada 1 falan
ben asla sigara içemem ama nargile
tadı cidden güzel
bıraktım öğrendiğimden beri tabikide :)
yok bn videoyu bidaha izlicem bi yengeç burcu ve hamile olarak en azından gözlerim dolmalıydı doğru diyon
25 bucuk
En güzel yaştır benim için 2525 bucuk
Benim takıntım yok kız istediğini söyleKızlar çoğunuz benden büyüksünüz ben samimiyetten kız mız diyorum ama şey olmasın
Bende yakınım gerçi
Hep beraber inşallah kuzumMaşallah maşallahnice güzel yaşlara ❤
Evet işte cahillik. Benimm allah masip ederse ilk çocuğum ismini de babası annesi koyar demi.hepsi cahilce düşünceler.Kuranda geçen her kelime her isim konulmaz ki zaten
Cahillik işte
Mesela kezban da geçiyo ama yalancı demek
Aleyna ismi arapça da bi "de da" eki
İyice araştırmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?