Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boşver bacım sen zorlama bebe bugün duygusal gününde değilmiş
Olmayınca da olmuyor demek
Kız nargileyi nasıl içiyorsunuz ben duman çıkartan şeylerden sadece mangalı seviyorum

Aynen canım aynuı muhabbetler dönmeye başladı. Aman ismi kurandan olsun günahmış diyo kendinin çocuklarının ismi kuranda geçmiyo hey allahım...

Kuranda geçen her kelime her isim konulmaz ki zaten
Cahillik işte
Mesela kezban da geçiyo ama yalancı demek
Aleyna ismi arapça da bi "de da" eki

İyice araştırmak lazım

Yok canım önemli değil insan bazen sıcaktan bunalıyo asıl sen kusura bakma. Dr. Değerin üzerinde olmadığı için bişey dememiştir muhtemelen ama sen her ay düzenli kontrol ettir iyi bir dahiliye dr na

Boşver bacım sen zorlama bebe bugün duygusal gününde değilmiş
Olmayınca da olmuyor demek
Kız nargileyi nasıl içiyorsunuz ben duman çıkartan şeylerden sadece mangalı seviyorum
ay öyle deme bn cok eskiden nargile sigara içen kafede oturamazdım sevmezdim
sonra bi kız arkadasım alıştırdı biz bi kaç senedir içiyoduk haftada 1 falan
ben asla sigara içemem ama nargile
tadı cidden güzel
bıraktım öğrendiğimden beri tabikide :)

yok bn videoyu bidaha izlicem bi yengeç burcu ve hamile olarak en azından gözlerim dolmalıydı doğru diyon

Bende ağlamadım kuzum ama oğlandan adapte olup izleyemedim yanımda hep bulaşıp durdu tamam oğlum tamam oğlum diye diye bişey anlamadım sakin sessiz ortamda izlesem belki bende duygusallaşırdım

Hain arkadaş
Kendini konuya ver izlerken

Kuranda geçen her kelime her isim konulmaz ki zaten
Cahillik işte
Mesela kezban da geçiyo ama yalancı demek
Aleyna ismi arapça da bi "de da" eki

İyice araştırmak lazım
Evet işte cahillik. Benimm allah masip ederse ilk çocuğum ismini de babası annesi koyar demi.hepsi cahilce düşünceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…