Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım damarlarımın belirginleştiğini bende hissediyorum ama 2 aydır falan böyle çatlak yok arada sancıyır o kadar
Bu belirtiler de zaten ya vücut kendini hebeliğe hazırlıyor kısa zaman için de hamile kalacaksınız ya da hamilesiniz. ( inşallah hamilesindir hayırlısıyla :) ) Geçen ay bende tüm belirtiler vardı ama gebe değildim , aynı belirtiler devam etti 1 sonra ki ay hamileymişim.

Ne guzl dedin yaa bilmiorm ama hic adet olcam gibi hissetmiorm yaa bi garibim

poncikvegece kuzum benim değerim 3.2 idi doktor levotrion mu ne öyle bi ilaç verdi.
kadın doğum doktorumda kullnmaya devam et dedi.
değerim düştü deyip bırakmıcaksın doğuma kdr kullancaksın dedi.
dahiliye doktoru gebeliğin başlarında böyle troid yükselmeleri görülür dedi.
seninkiler bide ikiz belki onlara bağlı yükselmiştir.

ama yinede sor tekrardann çünkü gebelikte troid önemli :)

D vitamininin fazla çıkmasının zararı yok demişti bana doktor canım, zaten ilaçla yükselen o değer ilacı bırakınca düşüyor kendiliğinden.

Bilmiyorum doktora sordum bi zararı olurmu diye tekrar tahlile bakalim ona göre söylucem dedi toksit sonuçta dedi bende anlamadım onla ilgili bi ilaç kullanmıyorum hamile kalmadan önce bırakmıştım ampulleri

Benim değerim ilk hamile olduğumu öğrediğimden beri böyle sanırım.. Çünki, öğrendm 2 gün sonra bu testleri yaptım doktora gittim ama hiç birşey söylemedi herşey normal dedi işte.. bencede yüksek. bana da yüksek geldi yani

İnşallah canım
Bu ayın başında çok kötü oldum ben oda bünyemle mi alakalı bilmiyorım ama baş dönmesi mide bulantısı fenaydım

Yok kuzum Allah korusun ben korkumdan ağrı kesici bile içemiyorum aspirin içiyorum diye. Çok başım ağrıyo benim dr parol günde yarım yada 1 içebilrisin dedi dün artık ilk kez o kdar artınca yarım içtim. Benimde d vitamini düşük olabilir de işte neyse şu tahlillere bi baksın dr ne derse artık onu içeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…