Bu belirtiler de zaten ya vücut kendini hebeliğe hazırlıyor kısa zaman için de hamile kalacaksınız ya da hamilesiniz. ( inşallah hamilesindir hayırlısıyla :) ) Geçen ay bende tüm belirtiler vardı ama gebe değildim , aynı belirtiler devam etti 1 sonra ki ay hamileymişim.Canım damarlarımın belirginleştiğini bende hissediyorum ama 2 aydır falan böyle çatlak yok arada sancıyır o kadar
hahaha İnşallah. HEsabını sor , nasıl yapar böyle bişey.Yarın görüşeceğimmm onunlaaaaa
İnşallah mantıklı bir açıklaması vardır
Ne guzl dedin yaaBu belirtiler de zaten ya vücut kendini hebeliğe hazırlıyor kısa zaman için de hamile kalacaksınız ya da hamilesiniz. ( inşallah hamilesindir hayırlısıyla :) ) Geçen ay bende tüm belirtiler vardı ama gebe değildim , aynı belirtiler devam etti 1 sonra ki ay hamileymişim.
Yoğ ağlamadım ki
Kızlaar hekle şuna bakın
D vitamininin fazla çıkmasının zararı yok demişti bana doktor canım, zaten ilaçla yükselen o değer ilacı bırakınca düşüyor kendiliğinden.
Benim değerim ilk hamile olduğumu öğrediğimden beri böyle sanırım.. Çünki, öğrendm 2 gün sonra bu testleri yaptım doktora gittim ama hiç birşey söylemedi herşey normal dedi işte.. bencede yüksek. bana da yüksek geldi yaniponcikvegece kuzum benim değerim 3.2 idi doktor levotrion mu ne öyle bi ilaç verdi.
kadın doğum doktorumda kullnmaya devam et dedi.
değerim düştü deyip bırakmıcaksın doğuma kdr kullancaksın dedi.
dahiliye doktoru gebeliğin başlarında böyle troid yükselmeleri görülür dedi.
seninkiler bide ikiz belki onlara bağlı yükselmiştir.
ama yinede sor tekrardann çünkü gebelikte troid önemli :)
ben ağladıım :)Yoğ ağlamadım ki
Bu belirtiler de zaten ya vücut kendini hebeliğe hazırlıyor kısa zaman için de hamile kalacaksınız ya da hamilesiniz. ( inşallah hamilesindir hayırlısıyla :) ) Geçen ay bende tüm belirtiler vardı ama gebe değildim , aynı belirtiler devam etti 1 sonra ki ay hamileymişim.
Yoğ ağlamadım ki
kızlar ben ağlamadım ya benmi tuhafımben ağladıım :)
Aklimda deli deli seyler donuo
Icimdeki ses git test al diooor
HEELLLP piliiis
Bende ağlamadımkızlar ben ağlamadım ya benmi tuhafım
cok sevimli geldi gülümseyerek izledim
Yoğ ağlamadım ki
Yok kuzum Allah korusun ben korkumdan ağrı kesici bile içemiyorum aspirin içiyorum diye. Çok başım ağrıyo benim dr parol günde yarım yada 1 içebilrisin dedi dün artık ilk kez o kdar artınca yarım içtim. Benimde d vitamini düşük olabilir de işte neyse şu tahlillere bi baksın dr ne derse artık onu içerizGerçi doğru diyorsun abla allahın takdiri olacağı varsa her türlü olur öyle bi aptallık yaptım zaten devit3 amp kafama göre ictim şimdi ceremesini çekiyorum sınır 49 benim 149.4 şimdi her şeyi yasakladı doktor bugun tekrar tahlil verdim bakalım ne olcak
Valla bnm de gozlerim yasardi. Bi ara milletin dogum klibini izleyip agliodmAy bende çok tatlış bıldum konuşmakarını
Aa ben kız mıyım diyip saçını tutması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?