- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
Ben size böyle mi yaptım halim yoktı kalktım aldım geldim hemde taaa nerde evzaneYaaa yapmaaaa
Doğuma kadar devam edecek maalesef bunlarBen de söylemiyorum da işte söylemedikçe de meraklanıp daha çok soruyolar:) Biz hayırlısıyla kesesini görme derdindeyiz , kayınvalidemgil çocuğa isim arıyo :) Sanki kendilerine koydurucam. Ay sinir bozucu. HAmileyken de böyle şeyler hiç çekilmiyor.
Yok kuzum Allah korusun ben korkumdan ağrı kesici bile içemiyorum aspirin içiyorum diye. Çok başım ağrıyo benim dr parol günde yarım yada 1 içebilrisin dedi dün artık ilk kez o kdar artınca yarım içtim. Benimde d vitamini düşük olabilir de işte neyse şu tahlillere bi baksın dr ne derse artık onu içeriz
Valla bnm de gozlerim yasardi. Bi ara milletin dogum klibini izleyip agliodm
Ya ne gulduruonuz bni yaBen size böyle mi yaptım halim yoktı kalktım aldım geldim hemde taaa nerde evzane
Hadi git al hadiiii
Ne büyük mucize değil mi abla insanın aklı almıyorben ağladıım :)
Ya ne gulduruonuz bni ya
Kalkip gidiom kiz
mucize kuzum gerçekten.. can içinde can.. bir bedende 2 kalp.. milimlikken 48 49 50 51 cm ye oyy oy:)Ne büyük mucize değil mi abla insanın aklı almıyor
Ufff nerden geldi aklimaa yaa. Terledim yeminle bi sicak basmis banaaAyy hadi bekliyoruz canımm
Hadi bismillah
O değil de akşam üzeri bize gelen bu istek
Haydi fatma haydi fatma haydiiiiiiUfff nerden geldi aklimaa yaa. Terledim yeminle bi sicak basmis banaa
Kız hoş olmuş ama orda diyor ya benim için zararlı herşeyden vazgeçtin faydalı şeyler yaptın diye orda fedakarlığı düşünüp az duygusala bağlanmaman tuhaf yanikızlar ben ağlamadım ya benmi tuhafım
cok sevimli geldi gülümseyerek izledim
En çokta nasıl fedakar olduğumuzu anlatmış ben o tarafını beğendimAy bende çok tatlış bıldum konuşmakarını
Aa ben kız mıyım diyip saçını tutması
Kız hoş olmuş ama orda diyor ya benim için zararlı herşeyden vazgeçtin faydalı şeyler yaptın diye orda fedakarlığı düşünüp az duygusala bağlanmaman tuhaf yani
En çokta nasıl fedakar olduğumuzu anlatmış ben o tarafını beğendim
alla alla bende fedakarlık yapıyom nargileyi bıraktımKız hoş olmuş ama orda diyor ya benim için zararlı herşeyden vazgeçtin faydalı şeyler yaptın diye orda fedakarlığı düşünüp az duygusala bağlanmaman tuhaf yani
En çokta nasıl fedakar olduğumuzu anlatmış ben o tarafını beğendim
VururumKız ben hepsini izleyemedim internetim az sonra size haber veremezsem beni naparsınız bilmiyorum
Canım çok fazla yorum var kaçırmışım , kusura bakma lütfen..poncikvegece canım sen hamileymişsin pardon bilmiyodum o yüzden yumurtlamayı engelliyo dedim sende sağolasın zaten cvp yazma gereği dahi duymadın olsun. Ben yinede yazayım dedim zaten hamilelik troid değerini artırıyo 4.90 ın üzerine çıkmaması önemli bebekte zeka geriliğine yol açar dikkat etmeni öneririm sağlıcakla kal
batı yaklaşan kızlar hepinizden şikayetçiyim ah ben olcaktım testle doldurmuştum burayı
yazıklar olsun size
Aynen canım aynuı muhabbetler dönmeye başladı. Aman ismi kurandan olsun günahmış diyo kendinin çocuklarının ismi kuranda geçmiyo hey allahım...Doğuma kadar devam edecek maalesef bunlarsenin kpyduğun isme bile takmayıp, yok yok siz bu ismi de düşünün.. ay ben rüyamda gördüm ismi de buyduu, bak koymazsanız çocuk sonra çok huysuz yaramaz oluyomuşş rüya da görülen koymak lazım ooo neler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?