Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
poncikvegece canım sen hamileymişsin pardon bilmiyodum o yüzden yumurtlamayı engelliyo dedim sende sağolasın zaten cvp yazma gereği dahi duymadın olsun. Ben yinede yazayım dedim zaten hamilelik troid değerini artırıyo 4.90 ın üzerine çıkmaması önemli bebekte zeka geriliğine yol açar dikkat etmeni öneririm sağlıcakla kal

Doğuma kadar devam edecek maalesef bunlar senin kpyduğun isme bile takmayıp, yok yok siz bu ismi de düşünün.. ay ben rüyamda gördüm ismi de buyduu, bak koymazsanız çocuk sonra çok huysuz yaramaz oluyomuşş rüya da görülen koymak lazım ooo neler neler

Aynen öyle abla hayırlısı

kızlar ben ağlamadım ya benmi tuhafım
cok sevimli geldi gülümseyerek izledim
Kız hoş olmuş ama orda diyor ya benim için zararlı herşeyden vazgeçtin faydalı şeyler yaptın diye orda fedakarlığı düşünüp az duygusala bağlanmaman tuhaf yani
Ay bende çok tatlış bıldum konuşmakarını
Aa ben kız mıyım diyip saçını tutması
En çokta nasıl fedakar olduğumuzu anlatmış ben o tarafını beğendim

Kız ben hepsini izleyemedim internetim az sonra size haber veremezsem beni naparsınız bilmiyorum

alla alla bende fedakarlık yapıyom nargileyi bıraktım
tatlı yemiyom asitli içmemeye çalışıyom
bunlar görevim duygusala bağlamadım orda hiç
ama ses tonu boyu fln çok seivmli bide kızmış yerim onu

Canım çok fazla yorum var kaçırmışım , kusura bakma lütfen..
Yarın bunu görüşeceğim yanii sınırı geçmemesi vs ne yapmam gerekiyor bilmiyorum benim bilmemle de olacak bişey değil sanırım. doktoruma sorucam mutlaka neden uyarmadı vs

Aynen canım aynuı muhabbetler dönmeye başladı. Aman ismi kurandan olsun günahmış diyo kendinin çocuklarının ismi kuranda geçmiyo hey allahım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…