Bol olsaydı test ben de yapardımmm haa şevke geliyo insann gördükçeVallhi kalbim kadr beyazhic bi halt yok bunda
Emin olmicak ne var cnm. Direk hic bi zuqqum yok de
Benim sinem senin:)Allh askina isminizi deyin bari ole seslenek ya o kdr gulduk konustk
bu da mi yeni yaotn kiz
Hafize ben cnmAllh askina isminizi deyin bari ole seslenek ya o kdr gulduk konustk
Sen yapmıyo musun kuzubu da mi yeni yaotn kiz
Hafize ben cnm
Testim yok cnm olmadım daha adet ama yaosam da tek çizgi gorecek gibi hissediykrumSen yapmıyo musun kuzu
Allh iiligini versnii kafa buluoz he.
Dun gece diom ki bizimkine. Eger regl olmzsam kan vermye gidelm.
Ne gerek var . Bisey yapmadik ki dedi
Kendi de bilio yani ii degerlndrmedgini uyuz
Ayy hadi inşallah bekle bakalım direk kalp atışına gidersin artık☺Testim yok cnm olmadım daha adet ama yaosam da tek çizgi gorecek gibi hissediykrum
Memnun oldumBenim sinem senin:)
Yok o 6 gun once yaptgimdi. Memnun oldum ☺bu da mi yeni yaotn kiz
Hafize ben cnm
Yok ama ismin başka olabilirdi yanii.. :))Memnun oldumbnm belli zaten Fatma. Bu arada masallh 40 yasndymissinz. Dikkt etmedim k.bkmyin olur mu. Bundan sonra ona gore seslenrm ☺
Valla is yerinde cok yoruldgunu bilmesem muhakk iki gune bir yaptrrdm. Baktm gunum gecio. Cok hastaym doktora gidelm dicemKendi keyiflerine göreeoh valla yaa
Tamam işte tahlillerde beklenen aralığın üzerinde çıkınca toksik yazıyor, bende de olmuştu, o yüzden doktora özellikle sordum hiç sıkıntı olmaz dedi, sonra da düştü zaten kısa sürede kendiliğinden, çok tehlikeli birşey değil yani canım.Bilmiyorum doktora sordum bi zararı olurmu diye tekrar tahlile bakalim ona göre söylucem dedi toksit sonuçta dedi bende anlamadım onla ilgili bi ilaç kullanmıyorum hamile kalmadan önce bırakmıştım ampulleri
ayyy insAllah kiz keske hepimize öyle bi supriz olsa aminAyy hadi inşallah bekle bakalım direk kalp atışına gidersin artık☺
Bende memnun oldum cnm himmmYok o 6 gun once yaptgimdi. Memnun oldum ☺
E tmm o zamn canomuz ☺Yok ama ismin başka olabilirdi yanii.. :))
Valla darılırım nasıl içinden gelirse öyle seslen ben yaşıt hissediyom sizle
Valla is yerinde cok yoruldgunu bilmesem muhakk iki gune bir yaptrrdm. Baktm gunum gecio. Cok hastaym doktora gidelm dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?