Amiiin canım amiinnayyy insAllah kiz keske hepimize öyle bi supriz olsa amin
Bende memnun oldum cnm himmm
Ole valla. Eve gelisini 4 gozle bekliorm.☺ eş bi baskaymis. 6 yil sonr kavusunca da bi baska oluomusL
Seni gidi seniii
Yinede kıyamıyo insan işte
Onlarda bebek gibi
Ahaha aynen öyle yaaDoğuma kadar devam edecek maalesef bunlarsenin kpyduğun isme bile takmayıp, yok yok siz bu ismi de düşünün.. ay ben rüyamda gördüm ismi de buyduu, bak koymazsanız çocuk sonra çok huysuz yaramaz oluyomuşş rüya da görülen koymak lazım ooo neler neler
Ole valla. Eve gelisini 4 gozle bekliorm.☺ eş bi baskaymis. 6 yil sonr kavusunca da bi baska oluomus
Ole valla. Eve gelisini 4 gozle bekliorm.☺ eş bi baskaymis. 6 yil sonr kavusunca da bi baska oluomus
Benim oğlan da gelmiş üstüme baloncuk üflüyor bir elinde şu tabancası adam ordan bekliyor regl bitti mi diye asker ya paşa
Aynen benim de bi aşkım kabardı özledim şapşalı
Benim hamilelik de testte hiç çıkmamış dı 5gün geçince kan vermiştim orda çıkmıştı eve gelip test yaptım tekrar hala çıkmamıştı
Desene patlamya hazir bombeeeBenim oğlan da gelmiş üstüme baloncuk üflüyor bir elinde şu tabancası adam ordan bekliyor regl bitti mi diye asker ya paşa
Evet malesefKız 6 yıl sevdalı mı kaldınız❤
Bak ne demis biri
Aleyna “üzerimize” demek aslında, ama tabi tek başına anlamı yok evet.Kuranda geçen her kelime her isim konulmaz ki zaten
Cahillik işte
Mesela kezban da geçiyo ama yalancı demek
Aleyna ismi arapça da bi "de da" eki
İyice araştırmak lazım
Evet malesefbabm vermiodu. Sonra oldu cok sukur iste
Amin insllh hepimizeMaşallah canım Allah iki cihan saadeti versin
Aleyna “üzerimize” demek aslında, ama tabi tek başına anlamı yok evet.
Amin insllh hepimize
Kiz sen adini demedin ha yoksa atladim mi
E tmm o zamn ☺Bana da gönül diyebilirsin canım
Cnm senin arapca bilgin var miEvet doğru tahiyyat duasından aklıma geldi bemim de üzerimize anlamı
Ama arapça çok geniş
bi kelime bi çok amlama gelebiliyor
Cnm senin arapca bilgin var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?