O da iimis . Uni mi okudun kendin mi kendini gelistrdnBiraz var canım
Ben arap dili ve edebiyati mezunuym cnm. Gecen sene mezn oldm.Sende de mi var
O da iimis . Uni mi okudun kendin mi kendini gelistrdn
Bence de oku bisyler ben calismzsam tekrr bisy okicam aciktn.Yok canım ama hazırlanıyorum seneye düşünüyorum inşallah
Aynen kendim geliştirdim zaten çok ileri seviye değil
Herkes senin gibi pozitif değil korkuyoruz yapmaya cnmbatı yaklaşan kızlar hepinizden şikayetçiyim ah ben olcaktım testle doldurmuştum burayı
yazıklar olsun size
Bence de oku bisyler ben calismzsam tekrr bisy okicam aciktn.
Valla ben hasta halimle gittim aldim geldm. Gerisine karismiombatı yaklaşan kızlar hepinizden şikayetçiyim ah ben olcaktım testle doldurmuştum burayı
yazıklar olsun size
Memmnun oldum cnmcim ☺Gonulmeyvesi kız gönül 5 sayfa okudum sonucu yazmışsındır diye F Fatma KTL canım benim adımda Eda memnun oldum can09e sinem i biliyordum Fit mutlu anne Hafize seni nasıl gözden kaçırmışım tanışmamışız
İsim muhabbetine dahil olan herkesi bir şekilde etiketledim galiba
Benim çok erken göğsüm şişti kuzum hatta sana direk tarihler vereyim.Memmnun oldum cnmcim ☺
Ya hatrliosan kendi belirtilrini soyler msn
aman dikkat et cnmOcağa su koymuştum unuttım tencerem yandıı
Aynen cnm tanışmamışz memnun oldum edacim benm isim hafizam iyi değildr unuturm die genelde isim sormuyorumGonulmeyvesi kız gönül 5 sayfa okudum sonucu yazmışsındır diye F Fatma KTL canım benim adımda Eda memnun oldum can09e sinem i biliyordum Fit mutlu anne Hafize seni nasıl gözden kaçırmışım tanışmamışız
Bende memnun oldum kuzumaman dikkat et cnm
Aynen cnm tanışmamışz memnun oldum edacim benm isim hafizam iyi değildr unuturm die genelde isim sormuyorum
Gonulmeyvesi kız gönül 5 sayfa okudum sonucu yazmışsındır diye F Fatma KTL canım benim adımda Eda memnun oldum can09e sinem i biliyordum Fit mutlu anne Hafize seni nasıl gözden kaçırmışım tanışmamışız
Ya mesai bitti bu saatten sonra girerler mi acabaHala bekliyorum giriyorum ama yokk
Hmm senin ki bariz belliymis aslnda. Genel olrak hamile olnca hemen belirtiler belli oluomus ya. Ozellikle de kasik batmasiBenim çok erken göğsüm şişti kuzum hatta sana direk tarihler vereyim.
7 mart hsg ile adet oldum
15-16-17 mart ovu testleri pik gösterdi 17 silikti
19 mart ilişki yasağı bitti - ilk ilişki oldu.
23-25 mart gibi göğsüm şişti aynı adet olacak gibi
27 martta lavabodan gelip yatarken nefes bile aldıramayacak kasık ağrısı yaşadım
31 martta seçim izlerken yerimden kalkamadım anlık batma oldu sanki bıçak saplanır gibi ilk idrar testim o gün pozitif çıktı
1 nisanda kanda 31 değerini gördük
Normal günü olan 7 Nisan da adet belirtilerinin tamamını yaşadım
Bilmiyorum kuzum ben çok şiddetli yaşadım kanda gördükten sonra da oldu aynısı meğerse bende kasık fıtığı varmışHmm senin ki bariz belliymis aslnda. Genel olrak hamile olnca hemen belirtiler belli oluomus ya. Ozellikle de kasik batmasi
Ya mesai bitti bu saatten sonra girerler mi acaba
Tüh ya ne kadar umutlandık inşallah sonu güzel olurHeralde yarına kaldı
Tamam işte tahlillerde beklenen aralığın üzerinde çıkınca toksik yazıyor, bende de olmuştu, o yüzden doktora özellikle sordum hiç sıkıntı olmaz dedi, sonra da düştü zaten kısa sürede kendiliğinden, çok tehlikeli birşey değil yani canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?