Yok yok abla söylemiyoruzKuzuu oğluşa söyledin mi? Söylediysen nasıl söylediin
Mariam alakasız olacak ama tuvalet eğitimi verdin mi kizim 32 aylık 1 haftadır basladimda çok zormusYok yok abla söylemiyoruzya işte korkudan bir de daha küçük farkında olöaz sürekli bana sorar anne geldimi kardeş hadi grlsin diye o kadar uzum aylar bekleyemez. Anca 3.ayda söylemeye başlayacağım. Zaten 4 yaşına 1 ay kala gelir kardeşi nasip ederse Allah. 4 yaşında abi olmuş olacaksın. İşte ismi ne olsa severdin isterdin. Peki sen abi olduğun zaman kardeş gelecek diye yavaş yavaş söyleveğiz 4 5 aylıkken olabilir anca çünkü sürekli bu defa hani kardeş gelsin diye tutturur
Canım ben onu cok denedim asagı yukarı gidip geliyordu ama benım bebegim kızCanim kolyeyi direk sabit bir şekilde karnına tut ileri geri giderse erkek daire gibi dönerse ki diyorlar
İsmi soracağım deyince dedi mi acaba dedim evet evet gerçi bir süre sonra unutur heralde ama ısrarı da yaka silktirebilirYok yok abla söylemiyoruzya işte korkudan bir de daha küçük farkında olöaz sürekli bana sorar anne geldimi kardeş hadi grlsin diye o kadar uzum aylar bekleyemez. Anca 3.ayda söylemeye başlayacağım. Zaten 4 yaşına 1 ay kala gelir kardeşi nasip ederse Allah. 4 yaşında abi olmuş olacaksın. İşte ismi ne olsa severdin isterdin. Peki sen abi olduğun zaman kardeş gelecek diye yavaş yavaş söyleveğiz 4 5 aylıkken olabilir anca çünkü sürekli bu defa hani kardeş gelsin diye tutturur
Yok kuzum bende pıhtılaşma var diye doktorum yolculuğu onaylamadı şimdiye kadar, bundan sonra da onaylayacağını sanmıyorum tedbirli davranmak istiyorNEden çıkamıyorsun kuzu bulantın mı var ☺
Kız demi eminiz kuzuCanım ben onu cok denedim asagı yukarı gidip geliyordu ama benım bebegim kızBugun bürtün tezleri çörütüyoruz
Cabuk gecer insllh dicem de beklerken de zaman hic gecmio ki2 temmuz cnm daha var
Aslında bu ay beklentim yok çünkü erken yumurtladim ve memleketteydim eşim yanimda yoktuCabuk gecer insllh dicem de beklerken de zaman hic gecmio ki
Verdim kuzumMariam alakasız olacak ama tuvalet eğitimi verdin mi kizim 32 aylık 1 haftadır basladimda çok zormus
Normal zincir kolye miCanım kolyeni karnına tutacaksın dönerse kız duz giderse erkek mis diyorlar
Evet canım eminizKız demi eminiz kuzu
Yok kuzum bende pıhtılaşma var diye doktorum yolculuğu onaylamadı şimdiye kadar, bundan sonra da onaylayacağını sanmıyorum tedbirli davranmak istiyor
Cnm masallah çok iyi olmus senin içinde vallaVerdim kuzumgebeliği öğrendiğim hafta niyetlendim hadi bulantılar artmadan başlayayım dedim sonra zor olur. 37 aylık falandı galiba bizim 1.gün berbat geçti oturdum ağladım yapamicaz kesn dedim. 2.gün fena değildi 3.gün bitti gitti bir anda çocuk sanki aylardır öğrenmiş gibi davrandı maşallah çok iyiyz gece falan hiç yapmıyor ve ben aylardır korktum hep hiç eğitim verememiştim hazır değildi zaten kesinlkle tam 36.ayda heh artık hazır galiba dedim bende 1 aya kendimi adapta ettim hazırladım bıraktık çok şükür 2 günde
Bizimkide çok hevesliii söylesek parkta sokakta herkese söylerİsmi soracağım deyince dedi mi acaba dedim evet evet gerçi bir süre sonra unutur heralde ama ısrarı da yaka silktirebilirkuzuma dediydim ben sokaktan geçene bile bağırmıştı annemm hamile biliyomusunuz kardeşim olacak diye şimdi ben de söylemeyi düşünmüyorumm aman aman
Uzun yola izin vermiyorlar da Allah korusun tabi Allah vermesin kaza vs bişey olur hastane uzak kalır diye. Ben oğlumda 2 3 saatlik en fazla 4 saatlik yola izin veriyordu drYok kuzum bende pıhtılaşma var diye doktorum yolculuğu onaylamadı şimdiye kadar, bundan sonra da onaylayacağını sanmıyorum tedbirli davranmak istiyor
Kaka bizde de tam oturmadı canım, baktım geldi yapacak gibi hemen hadi gidelim suyla da oynarız sonra falan diye oyalıyorum yapıyor. Çiş de en büyük sıkıntım oğlana sürekli 15 dk da bir hadi çiş geldimi hadi gidelim hadi yapalım mı dedim. O gün koltuklar halılar heryer çiş oldu tek bir kıyafet kalmadı çok sinir olmuştum. Akşam oğlan hırçınlaştı annee yeter artık ne çiş çiş diyosun bıktım dediCnm masallah çok iyi olmus senin içinde valla
Onerebilecegin şeyler varsa tavsiyelere hazırım çünkü kaçırıyoruz ve kaka tutuyoruz
Hic belli olmuo valla. Hayrlisi olsn yine deAslında bu ay beklentim yok çünkü erken yumurtladim ve memleketteydim eşim yanimda yoktu
Öylesine takilacam iste
Test heyecanı bibaska
Evet canımNormal zincir kolye mi
Birde bakmışsın erkek gelmişCanım ben onu cok denedim asagı yukarı gidip geliyordu ama benım bebegim kızBugun bürtün tezleri çörütüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?