Canım hamile olmayan birine yaptım hiç kıpırdamadı bende ileri geri gidip geliyor ay inşallah yaaKız nasıl
tuttum sallanıyır ama kolye bu her şekilde sallanıyı benimki
Canim kolyeyi direk sabit bir şekilde karnına tut ileri geri giderse erkek daire gibi dönerse ki diyorlarCanım dediğin test nasıl yapılıyor?
Kaç günün kaldı cnmCanım hamile olmayan birine yaptım hiç kıpırdamadı bende ileri geri gidip geliyor ay inşallah yaa
Senin bat ne zmn
Son 2 gün canimKaç günün kaldı cnm
Nie demeidn kizBugün bir tıp merkezi ne girdim kan testini ne kadar a yapiyorsunuz dedimne için dedi baktim kalabalık insülin direnci için dedim polikliniğe gitmem gerekiyormuş çıktım
NEden çıkamıyorsun kuzu bulantın mı varNe güzel kuzum ya sen o tatili düşün salla kv falanbak ben gariban yola çıkamıyorum benim yerimede gez tamam mı
Ay ben okuyorum daha yetişemedim neki o
Ya herkes bir anda bakınca utandım
O yüzden biz direkt cinsiyeti ve ismi belirleyip söyleyeceğiz ailelere şok etkisi yaratalım herkeseAhaha aynen öyle yaaCinsiyet belli olana kadar bitmedi gitti yok Araslar yaramaz olur yok Ahmetler yaramaz olur, öyle öyle isim kalmamıştı sağ olsunlar En sonunda kız dedi de doktor isim bulabildik elhamdülillah
Kuzuu oğluşa söyledin mi? Söylediysen nasıl söylediinO yüzden biz direkt cinsiyeti ve ismi belirleyip söyleyeceğiz ailelere şok etkisi yaratalım herkese2 3 isim belirleyip oğlana sormayı düşünüyorum hatta eğer hangisini sever isterse o olur anne baba abi si seçmiş olur ismini
2 temmuz cnm daha varSenin bat ne zmn
Cok az kalmis hadi bekliyoruz senideSon 2 gün canim
Canım kolyeni karnına tutacaksın dönerse kız duz giderse erkek mis diyorlarAy ben okuyorum daha yetişemedim neki o
Teşekkür ederim canımCok az kalmis hadi bekliyoruz senide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?