- 13 Mart 2019
- 16.322
- 64.128
- 598
Tüh ya ne kadar umutlandık inşallah sonu güzel olur
Ya adet belirtileri ile aynı zaten kuzum kırmızılar gelmeden adeti düşünmeİnşallah bi süpriz yapıp adette olabilirim
Belim ve karnım ağrıyor
Evet baktm baya yasayan var. Gogus sismesi de var baya. Bende yeni baslio. Galiba deilm benBilmiyorum kuzum ben çok şiddetli yaşadım kanda gördükten sonra da oldu aynısı meğerse bende kasık fıtığı varmışama çok arkadaş kasık ağrısı belirtisi yaşadı
Bende memnun oldum nihal
Hiç belli olmaz canım her bünye farklı her hamilelik farklı sonuçta adet gelmeden yelkenleri suya indirmeEvet baktm baya yasayan var. Gogus sismesi de var baya. Bende yeni baslio. Galiba deilm ben
Merhaba canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Evet benim gebeligimde de oldu ikici gebeligimde temizledi doktorumHanımlar merhaba hepinizetez vakitte bebek haberleriniz çoğalsın inşallah.hamisler de sağ salim kulaklarına aliversinler inşallah Bu gün ilk kez doktora gittik. Daha 4 hafta 3 günlük hamileyim doktor keseyi göremedi tabi çok küçük olduğu için ama onun yerine kist gördü. Hamilelikte normal dedi. Ablalarım ve yakın arkadaşlarımda hiç böyle bir şey duymamıştım. Sizlerin bilgisi var mı acaba
Benimki daha kesin değil ama ilk tahmine göre yarın bi denerim canımH E U Ufukta_bebek Red Phoenix uYKuCu KoaLa YEKTA61 Ardnlina Maria26 G gamzeli_bebis Zeybltaslan kızlar bu kolyeyle gebelik ve cinsiyet testini denermisiniz doğruluk payını ölçelim
Heyecanla bekliyorumBenimki daha kesin değil ama ilk tahmine göre yarın bi denerim canım
Dogru diosn. Umidimi yitrmiorm ☺Hiç belli olmaz canım her bünye farklı her hamilelik farklı sonuçta adet gelmeden yelkenleri suya indirme
O site daha çabuk yüklüyor zaten kuzumCanım benim e devlet şifrem yok
Doktor labim diye bi site ismi verdi oraya girip çıkıyorum
Canım dediğin test nasıl yapılıyor?H E U Ufukta_bebek Red Phoenix uYKuCu KoaLa YEKTA61 Ardnlina Maria26 G gamzeli_bebis Zeybltaslan kızlar bu kolyeyle gebelik ve cinsiyet testini denermisiniz doğruluk payını ölçelim
Gonulmeyvesi canım yeni birşey duydum çok heyecanlı ya sende yapsana kolyemi kasik bölgemde dik bir şekilde tuttum ay oynuyor sende bir yap ya
Çok sağol canımYa adet belirtileri ile aynı zaten kuzum kırmızılar gelmeden adeti düşünme
Benim iki gündür ağrıyorBnm regl sancim basladi sanki belim agriyor
Geliyorlr mi nedirBenim iki gündür ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?