İnşallah bu ay öyle değildir. Güzel düşünelim güzel olsun canım :)Şimdi sizden saklamak istemem .
Ben aslında dünden beri beta yapıyorum . 2. Çizgi çıkmaya başladı ama geçen ay kimyasal oldu ya korkuyorum
Sizlerede ihanet etmiş gibi oldum
Tebrik etmeyın şimdilik olurmu
6 gün çok erken bence de canımBilemedim olsa silik de olsa çıkmaz mıydı canım
Canım ben seni anlıyorum kolay değil. Inşallah korktugun olmucak bu kezEvet dün siz öyle deyince kötü hissettim çizgi çıktı söylüyemedım sizlere ama inanın nazardan değil . Geçen ay o kdr tebrik aldım sona fossss oldum ..
bu ay temkinli gitmek istedim ama dayanamadım . Günüme göre çizgim gayet güzel rabbım tamamına erdirsin inşallah
internetten attım yaNe bilim basi dommustur diye dusunmustum :))
Sen dalga mi geciyon kizzz benle... bakk saplakk geliyorr heeeinternetten attım yaespri yani hiçbir belirtim yok ya bombos defter
aynen benim notlarım burdaSen dalga mi geciyon kizzz benle... bakk saplakk geliyorr heee
Al notlarini soracam hem de sende doner doner bakarsin:)) artik akilli cep teller var her sey kayit altinda:)
Aynen buraların ilki sensin :)dimi en önce bendim :) topigin ilk sayfasında bile ben varım24. sayfada gebelik testim var. 19. sayfalarda gebelikten önceki ovu testim. her anım burda geçmiş resmen :)
Teşekkür ederim insallah dualarınızı eksik etmeyinMerhaba, inşAllah tutunmustur bebeğin canım p.tesi günü güzel haberlerle gelirsin insAllahhh.
Şimdi sizden saklamak istemem .
Ben aslında dünden beri beta yapıyorum . 2. Çizgi çıkmaya başladı ama geçen ay kimyasal oldu ya korkuyorum
Ayy çok eğlenceliH E şimdilik tebrik etmeyelim ama maşallah caniim
İkiz bebeklerin bir yaş doğum günü partisine geldimAllahım amin
Kim kim vardıBugun guzel haberlerle gelecek olanlar vardi? Ne yaptiniz?
Hemde nasıl,çocuklara eziyet gibi,göz ovuşturmalar, ağlama sizlamalarAyy çok eğlenceli
Rabbim yüzüne bu ay gülsün insallah , saglıklıca gelsin annesine. Korkma hersey istediğimiz gibi olucak :)Şimdi sizden saklamak istemem .
Ay biri daha vardi sanki ama hatirlayamadim:)Kim kim vardı
Aynen kuzum 7 gun yapıcaksın aksatma be inancla yao lütfen
7 gun yapilan neymis canim..Zaten iki günde bir yaşın felan okuyorum bunuda yaparım aksatmadan allah'tan bişey çıkmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?