- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Çok bakamadım bu ara kuzum ya 2 gündür hastane işleri... Evett tabiki beklediğim gibi negatif :) Doktor olumsuz bişey yok dedi ona bile sevindim. Bide yumurtlamadan kalan kalıntı da olabilir kist de olabilir dedi ve gelecek adetini etkileyebilir dedi bakalım. Adet olursan 2.3. yada 4. günü gel mutlaka dedi kist durumuna bakalım ve çocuk olması için ilaç verelim dedi, şimdi de verin dedim ilacı şimdi olmaz kistse eğer besler dediBidaki ay artık bakalım nasip canım inşAllah artık çift çizgi görürüz. 10. gün 11. gün felan ovu testine başlıycam ve 3 ihlas 1 fatiha okunan duayı yapıcam inşAllahh.
Günaydın kızlar. Benim gibi çalışan hatunların keyif günleri geldi ama evde bi sürü iş var tabi ne keyfi :))
Şimdi sizden saklamak istemem .
Ben aslında dünden beri beta yapıyorum . 2. Çizgi çıkmaya başladı ama geçen ay kimyasal oldu ya korkuyorum
Sizlerede ihanet etmiş gibi oldum
Tebrik etmeyın şimdilik olurmu
7 gun yapilan neymis canim..
Hemen gebelik yaapp vallaa var bişyler
Hayrlı olsnnn şiödidedn canm Allah bu sefer kucgna almayı nasip etsnnn ne olr dua et bizeSadece dualarınıza ihtiyacım var . Nolur ..
rabbim isteyen herkese naisp etsin . Benım evladımda sağlıkla sıhhatle tutunsun annesine
Hee dun ben yattim ya okuyamadim sayfalari tskler canimBuymuş abla dun paylastida sayfanın sahibi adetten sonra bende yapacam inşallah
Hee dun ben yattim ya okuyamadim sayfalari tskler canim
Ohh masallah canm normal testi ne zaman yapiyoruzzz aramizda 1 gun var seni bekliyorum
Canım H E testi yaptı çok şükür var . Sende yap bence senden de duyalım güzel haber :)Ohh masallah canm normal testi ne zaman yapiyoruzzz aramizda 1 gun var seni bekliyorum
Insallah canim benim saglikli hayirli evlat nasip etsin rabbim hepimizeSadece dualarınıza ihtiyacım var . Nolur ..
rabbim isteyen herkese naisp etsin . Benım evladımda sağlıkla sıhhatle tutunsun annesine
Aaa ben sayfalari atladim herlde cok sukurCanım H E testi yaptı çok şükür var . Sende yap bence senden de duyalım güzel haber :)
Canım ovunun üstünden kac gün geçti 10 olduysa normalde de çıkıyorAaa ben sayfalari atladim herlde cok sukurbende yarin sabah yapiyim elimde erkende var normal testte var hangisini yapsam
Ya benim biraz karisik bat 16 ama ovudan 5 gun gecti dahaCanım ovunun üstünden kac gün geçti 10 olduysa normalde de çıkıyor
H E canm sen dün şekeri yapmştn yaa ne çıkmştı bide dünkü beta teslerini atarmsnn
Ohh masallah canm normal testi ne zaman yapiyoruzzz aramizda 1 gun var seni bekliyorum
H E cnm ovh testini gordum masAllah var senin gebelik bence büyük olasilik cok svndm senin simdi catladktan sonra kacinci gun
Kizlar k. B ara mesajlari okuyamadim nasilsinz ne var ne yok
Benim bugün vajinal kasilma gibi oldu bicak saplanmasi gibi oldu yasayan var mi kasik ve karnimda seğirme gibi kramp gibi oldu hayr olsun
H E ya canim cok ozel olmucaksa takvimim programinda iliski gunlerini ve ovuyu isaretliyoruzya bana sennkini gonderirrmisi n?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?