- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Canım ya inşallah hep sağlıkla ilerlesin bu süreç, gelmiş bebişin çok şükür. Sımsıkı tutunsun inşallah sana ❤Toplu cevap yazıyorum :)
İlişki günleri klpli olanlar . Pik 29 30 30 akşamı silindi ilk sayfada ovular var
Eki Görüntüle 2234180 Eki Görüntüle 2234178
Iyi aksamlar canim bugun gittik gorduk bebegimizi cok sukur. Sana resim atacaktim valla kayinvaldemlerdeydim misafir vardi yeni eve geldimArdnlina kuzum naptin?
İnaşşalh kuzum ya inşallahCanım ya inşallah hep sağlıkla ilerlesin bu süreç, gelmiş bebişin çok şükür. Sımsıkı tutunsun inşallah sana ❤
Oyy maşallah kuzum yaa ne güzel haber ay darısı başımaIyi aksamlar canim bugun gittik gorduk bebegimizi cok sukur. Sana resim atacaktim valla kayinvaldemlerdeydim misafir vardi yeni eve geldim
MaşAllah cnm ua saglikla ilerleskn insAllahToplu cevap yazıyorum :)
İlişki günleri klpli olanlar . Pik 29 30 30 akşamı silindi ilk sayfada ovular var
Eki Görüntüle 2234180 Eki Görüntüle 2234178
Gittikçe koyulaşmış canım çok güzel hadi inşallah güzel kan sonucu haberlerini de alalım :)Eki Görüntüle 2234181 Doktorum görse öldürcek
Sözde bu ay beta yasaktı bana
7 şubattaki hemen çıkmadı . Sabah yaptım 5 6 saat sonra belirdi .
Diğer günlerdekiler 5 dk içinde çıktı
İnşallah lütfen dualarınızı eksik etmeyinMaşAllah cnm ua saglikla ilerleskn insAllah
Insallah kuzum sende en yakin zamanda gorursun kese icin gittik bebegide icinde gorduk cuma gunu insallah kalp atisi icin gidicezOyy maşallah kuzum yaa ne güzel haber ay darısı başımakalp atışını dinlemeye mi gittiniz canım yoksa kese görmeye mi gitmiştiniz
Ayy hadi gozun aydin olsun.. kalp atisi da baslamis mi kuzumm...Iyi aksamlar canim bugun gittik gorduk bebegimizi cok sukur. Sana resim atacaktim valla kayinvaldemlerdeydim misafir vardi yeni eve geldim
Dualarım hepimze her daim cnmİnşallah lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Kan vermem direk doktora giderim gibi canım .Gittikçe koyulaşmış canım çok güzel hadi inşallah güzel kan sonucu haberlerini de alalım :)
Insallah kuzum sende en yakin zamanda gorursun kese icin gittik bebegide icinde gorduk cuma gunu insallah kalp atisi icin gidicez
Kalp atisi baslamis ama daha duymak icin kucuk dedi doktorAyy hadi gozun aydin olsun.. kalp atisi da baslamis mi kuzumm...
Olsun daha gec degil atabilirsin hala:))
Masallah yok dinlemeyi sormadim ben zaten.. o daha ileriki haftalarda.. ekranda gorundu yanii ayy..super:)Kalp atisi baslamis ama daha duymak icin kucuk dedi doktor
Kaç haftalık oldun canım senn ??Kalp atisi baslamis ama daha duymak icin kucuk dedi doktor
Rabbim en yakin zamanda hepinize nasip eder insallahHay maşallah yaaaa
Eki Görüntüle 2234181 Doktorum görse öldürcek
Sözde bu ay beta yasaktı bana
7 şubattaki hemen çıkmadı . Sabah yaptım 5 6 saat sonra belirdi .
Diğer günlerdekiler 5 dk içinde çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?