Genelevde birde bi sızı var o gelnce bilyorm adet olacgmıKabız mı oluyosun regl öncesi dur bi deniyim özelden resim atarım sana
Canim sende yapsana camasir suyunu Vuslat ne zamanSen bi yapp doğruluk payı varsa bende yapaym canısı :) artı ben kabızım ve ben adet olcam cok belli
Hayırlı olsun canım bu ay olmazsa diğer ay olurGenelevde birde bi sızı var o gelnce bilyorm adet olacgmı
Her ayy böyle diye diye 3 yıl olduu be güzelmm amaaa nasipp nasibin ötesine gitmez hiçbiryolHayırlı olsun canım bu ay olmazsa diğer ay olur
Olsunda biz bekleriz
Dencek başka ne var ki kzuumHer ayy böyle diye diye 3 yıl olduu be güzelmm amaaa nasipp nasibin ötesine gitmez hiçbiryol
Yapacm bi lavabo ihtyacm gelsnnCanim sende yapsana camasir suyunu Vuslat ne zaman
Özellikle böyle diyorum kuzm biliyorm ki bunun için gecikiyor o güzell duyguDencek başka ne var ki kzuum
Demekki hayırlı vakit bu ay değil ..
biz bilemeyız ki ..
her duanda hayırlı bir zamanda hayırlı evlat sahibi olayım demiyormusun ?
Hayırlı olmucaksa boşver olmasın be kuuzm ..Özellikle böyle diyorum kuzm biliyorm ki bunun için gecikiyor o güzell duygu
Doğrudr canm ne diyeyimHayırlı olmucaksa boşver olmasın be kuuzm ..
Baksana haberlede nasıl evlar görüyoruz Allah korusun .
Öyle evladım olcağına boşver hasretiyle yanıp tutuşayım
İnanıyorum benım topiğimde gebe olmayan kalmıcakDoğrudr canm ne diyeyim
Evet güzeliiğimmmİnanıyorum benım topiğimde gebe olmayan kalmıcak
Bizim enerjimiz çok güzel
canim ovulasyonu bilmiyorum gebelik testinden bahsediyorum gebelik testi freely de hic bir kere bile yalanci pozitif vermedi cnmCanim ben de laboquick le yaptim ovulasyon testlerimi.Guvenilir oldugu yaziyordu.Onerebileceginiz baska marka var mi?Guvenilir degilse degistireyim.
Freely den bende çok memnunum .canim ovulasyonu bilmiyorum gebelik testinden bahsediyorum gebelik testi freely de hic bir kere bile yalanci pozitif vermedi cnm
canim benimde gecenay saatler sonra cikan testlerde cikmisti hadi dedim saatler sonra bende hata niye baktim ama bu ay ilk 10 dakikada golge cikiyordu golge ciktigi gun kan verdim dun yani 2 nin altindaydi hcg. Senin gecen ay gunden gune koyulasmisti zaten cnm yani kimyasaldiHcg testlerinde görüyorum . Lh lar hep pozitif
Sana öyle denk geldi sanırım canım .. ben memnunum labo dan .. testlerin tarihine bakmısmıydın ??
Kimysal olmusta olabılır . Geçen ay biliyosun benımde üst üste 4 kere çıktı ama reglim geldi ..
Ay hadi inşallah yaa beklıyoruz sorularını :)
Gizli okuyanımız :)dvtb kız begeni yapıon yaz barii
Ne kadar var :)Gebelik belirtilerine bakmaktan ciğerim soldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?