- 31 Ocak 2019
- 54
- 49
- 8
Esimede yaptim o kopurmediCalkaladim biraz hemen basladi zaten
Elbettee,çok iyi biliyorum canim.Yok yok kzımam okusunlar bilgi alsınlar
Merak ettikleirni sorabilriler elimizden geldiğince yardımcı oluruz
Ben yine yanlis yaptm snrm azicik calkaldm kopurmeye baslamisti ufaktan karstrdm sonraCalkaladim biraz hemen basladi zaten
Sen de gebe olabilirsin yaniiiEsimede yaptim o kopurmedi
Aynen dedim senin cisin kopurmez gel bi bakalim
aalahım aklımızı yıtırmeden gebe kalalım nolurAynen dedim senin cisin kopurmez gel bi bakalim
Kafa gitti zaten bizim oksursem.sen hamilesin bence diyo bide burdan okumus hamiss diyoaalahım aklımızı yıtırmeden gebe kalalım nolur
Sağol canım çizgi görüyorum ama eğer normal bir döllenme olsaydı belirgin olamsı gerekirdi lh takibi yaptın mı ?Slm kizlar He hayırlı olsun cnm
Bugün adet günum olmadim sizce varmi
Bende birilerine uykum var oram arıyo deme çekinşyorum hemen gözler açılıyor ve yksa hmilemisn diyorKafa gitti zaten bizim oksursem.sen hamilesin bence diyo bide burdan okumus hamiss diyo
Selam.. fotoyu acmadan da goruluyor sanki.. bat gunu daha belirgin cikabilirdi.. yanlis hesapliyor olabilir misin? Hayirlisi bakalim insallah senledir..Slm kizlar He hayırlı olsun cnm
Bugün adet günum olmadim sizce varmi
Yanlış mı bilmiyorum ki olabilirde dunki testim bu zaten dün aksam yaptim siljk cizgi belirdi hayirlisiSelam.. fotoyu acmadan da goruluyor sanki.. bat gunu daha belirgin cikabilirdi.. yanlis hesapliyor olabilir misin? Hayirlisi bakalim insallah senledir..
Lh Hayır cnm yapmıyorumSağol canım çizgi görüyorum ama eğer normal bir döllenme olsaydı belirgin olamsı gerekirdi lh takibi yaptın mı ?
Ozaman geç döllenmede olabılır . İnşallah sağlıkla devam eder .Lh Hayır cnm yapmıyorum
He dunku test mi bu.. sen elinde daha iyi gorursun zaten... varsa simdi de yapsana...Yanlış mı bilmiyorum ki olabilirde dunki testim bu zaten dün aksam yaptim siljk cizgi belirdi hayirlisi
Pazar ya Ecz kapalı elimde bi tane vardı yarın yapiyim adet olmazsam atarim burdanHe dunku test mi bu.. sen elinde daha iyi gorursun zaten... varsa simdi de yapsana...
Ay hadi insallah yanilmiyoruuzz:)Pazar ya Ecz kapalı elimde bi tane vardı yarın yapiyim adet olmazsam atarim burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?