Bana da at bana daÖzelden atıyorum canım
Senle aynıyız sanırım cnm hadi hayırlısıKizlar merhaba araniza yeni katildim yani bu topigi yeni gördüm. Gecen ay adete 1 hafta kala baya agrim oldu bende belirti oldugunu düşünmüştüm ama 3 gun gecikmeli adet oldum. Bu ay yumurtlama 1 şubattı 6 sina kadar gun aşırı iliski oldu. Bata 6 gun var ama hic agri akinti birsey yok. Gebelik olsa belirti olur muydu acaba
Kopurmeden sonra söndü mu öyle mi kaldiCamasir suyu testini yaptim baya bi kopurduH E senin nasil banada foto atarmisin
Senin lh gene belirgin kız belki koyulaşır benim baya silik yok denecek kadar bat aynıNegatif cikti bat 16 subatEki Görüntüle 2234349
Canım daha kaç yaşındasın ki 3 yıl oldu sen küçüksün diye hatırlıyorumHer ayy böyle diye diye 3 yıl olduu be güzelmm amaaa nasipp nasibin ötesine gitmez hiçbiryol
Tertemiz testlere sınır oluyorumNegatif cikti bat 16 subatEki Görüntüle 2234349
Benımde 6 gün kala hemen çıkmadı canım 5 6 saat sonra çıktı . Umudunu hemen kesme lütfenNegatif cikti bat 16 subatEki Görüntüle 2234349
Benım köpük öylece kaldı . SönmediKopurmeden sonra söndü mu öyle mi kaldi
Canım eşimin yanında pek yazamıyorumdvtb kız begeni yapıon yaz barii
Bazen bende üyelikten çıktıktan sonra,başka islere dalıp normal okuyorum canim,sonra giriş yapıyorum o 16 kişiden biri bendim,tarhana yaparken mutfakta16 ziyaretçi
Buyrun efenım buyrun selamlarını esirgemeyın
O koyuluk iyi hadi inşallah bmyle devam ederTestleri görünce boş durmadım bende lh yaptımbatim 18 Şubat,koca 8 gün var
5 dkka durdu sonmedi baya kabardi zaten sonra doktumKopurmeden sonra söndü mu öyle mi kaldi
Bazen bende üyelikten çıktıktan sonra,başka islere dalıp normal okuyorum canim,sonra giriş yapıyorum o 16 kişiden biri bendim,tarhana yaparken mutfakta
Canim karstrdn mo sen yoksa dokup bekledin mi5 dkka durdu sonmedi baya kabardi zaten sonra doktum
Yok yok kzımam okusunlar bilgi alsınlarÇıkın ortaya sizde,kızmak yok
Calkaladim biraz hemen basladi zatenCanim karstrdn mo sen yoksa dokup bekledin miben her testi yanlis yapiom snrm seker trstinde karsmasi gerekirmis karstrmadm bunu karstrdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?