bende istedim ama eşim oralı olmadı. sigorta yaptırdıysa doğum paketlerini araştır derim avantajlı ve stressiz :) evet derindendi ama duymustuk zaten kısa dinletiyorlar 5-10 saniye
nasip canım bakalım hayırlısıAllah razı olsun canimm çok sağoll
Canım arkadaşım çok sağol sen..inşallah birlikte güzel heyecanlar yaşayalım..tez zamanda en hayırlısıyla insallah
Bize de at ama noluurrrrCanimm Allah razı olsuun..çok teşekkür ederim..bundan sonra adım atmadan önce bile iki kere dusunucem çok evhamliyim..
Ben tahmin etmiyordum canım ya..eşime mahcup oldum adam tanık olamadı..ama diyorum inşallah kalp atışında birlikteyiz
Eveet verdi ya,çok komik incinmesin diye başımın üstüne koyucam nerdeysehatta ilk vermicek sandım dicektim telefonla çeksem olur mu
İnşallah ultrasonda görürsünüz canım kalp atışını da, bizde de ses açmadı şu anda zararlı dedi ama görünüyor dedi.Ay sağlıklı desinde duymasamda olur
Aynen bi bakayım ne yapmıs . 2 saate gelir eve
Heehh ben ona razıyımm . Duymasamda olur sağlıklı desin bana yeterİnşallah ultrasonda görürsünüz canım kalp atışını da, bizde de ses açmadı şu anda zararlı dedi ama görünüyor dedi.
O kadar çok emin konuştun ki gitmemek elde değildi bir-kac saat sürebilirmiş sonuç çıkmasıgöremez tabi ki. sonucu 1 saate mi çıkıcak? hadi insallah vardır ya şuan seni ben göndermis gibi oldumdoktora göstermeden önce yaz buraya değeri :)
sadece kan ver demistim bu belirsizlikten kurtulman için. vermek istemezsen gün aşırı test yap diye de ekledim yaniO kadar çok emin konuştun ki gitmemek elde değildi bir-kac saat sürebilirmiş sonuç çıkması
Vall ben de sana güveniyorum morciciğim, senden kaçmazsadece kan ver demistim bu belirsizlikten kurtulman için. vermek istemezsen gün aşırı test yap diye de ekledim yani
neyse ben kendime güveniyorum :)
burdan bir yere ayrılmıyorsun oturup birlikte bekleyecegiz sonucusadece kan ver demistim bu belirsizlikten kurtulman için. vermek istemezsen gün aşırı test yap diye de ekledim yani
neyse ben kendime güveniyorum :)
ah teşekkür ederim beni sizler var ettiniz canım halkımVall ben de sana güveniyorum morciciğim, senden kaçmaz
tamam kız. e o zaman hamileysen bi dondurma ısmarlarsınburdan bir yere ayrılmıyorsun oturup birlikte bekleyecegiz sonucu
3-3 buçuk saatte çıkmıştı canım benimki ilkinde, ikincide artmış mı diye baktırdığumda hatta 2 saate mi ne gelmişti, bişey kalmamıştır senin de. Bir de pozitif çıkınca doktora muayene ben de olmuştum, tabi kese falan görünmemişti ama sol tarafta bir oluşum var, gebelik bulutu diyorum ben ona demişti doktor, senin sıvı birikimi dediğin de inşallah onun gibi çıkar.burdan bir yere ayrılmıyorsun oturup birlikte bekleyecegiz sonucu
Kalp atışını da duyarsın o gün karından canım, 6+1 de karından duymuştuk. Güzel haberlerle inşallah cuma günüAyyyy evet .
Cuma günü 6+2 olcak
hoşgeldiiinKısa bir aradan snra bende geldim kızlar...
hoşgeldiiin
valla ben bilmem beni bu yola iten herkes burda dursun bir yere ayrılmasın birlikte bekleyecegiz ve görecegiz hayır ben şimdi çıkan sonucta da gebe degilim diyecegim siz gebelik var dğiyeceksiniz3-3 buçuk saatte çıkmıştı canım benimki ilkinde, ikincide artmış mı diye baktırdığumda hatta 2 saate mi ne gelmişti, bişey kalmamıştır senin de. Bir de pozitif çıkınca doktora muayene ben de olmuştum, tabi kese falan görünmemişti ama sol tarafta bir oluşum var, gebelik bulutu diyorum ben ona demişti doktor, senin sıvı birikimi dediğin de inşallah onun gibi çıkar.
nasılsın? eylül annelerinde ismin duruyor halaHoşbuldummm...
sen doktora göstermeden değeri bize yazarsın beni de etiketle bizde ortadan kaybolma yokturvalla ben bilmem beni bu yola iten herkes burda dursun bir yere ayrılmasın birlikte bekleyecegiz ve görecegiz hayır ben şimdi çıkan sonucta da gebe degilim diyecegim siz gebelik var dğiyeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?