Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bize de at ama noluurrrr

O kadar çok emin konuştun ki gitmemek elde değildi bir-kac saat sürebilirmiş sonuç çıkması
sadece kan ver demistim bu belirsizlikten kurtulman için. vermek istemezsen gün aşırı test yap diye de ekledim yani
neyse ben kendime güveniyorum :)

burdan bir yere ayrılmıyorsun oturup birlikte bekleyecegiz sonucu
3-3 buçuk saatte çıkmıştı canım benimki ilkinde, ikincide artmış mı diye baktırdığumda hatta 2 saate mi ne gelmişti, bişey kalmamıştır senin de. Bir de pozitif çıkınca doktora muayene ben de olmuştum, tabi kese falan görünmemişti ama sol tarafta bir oluşum var, gebelik bulutu diyorum ben ona demişti doktor, senin sıvı birikimi dediğin de inşallah onun gibi çıkar.

valla ben bilmem beni bu yola iten herkes burda dursun bir yere ayrılmasın birlikte bekleyecegiz ve görecegiz hayır ben şimdi çıkan sonucta da gebe degilim diyecegim siz gebelik var dğiyeceksiniz

valla ben bilmem beni bu yola iten herkes burda dursun bir yere ayrılmasın birlikte bekleyecegiz ve görecegiz hayır ben şimdi çıkan sonucta da gebe degilim diyecegim siz gebelik var dğiyeceksiniz
sen doktora göstermeden değeri bize yazarsın beni de etiketle bizde ortadan kaybolma yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…