sen doktora göstermeden değeri bize yazarsın beni de etiketle bizde ortadan kaybolma yoktur
Insallah yanilmiyoruzdur.. gebe degilim dersen inanacagiz diyecek biseyimiz kalmayacak o zamangörücez bakalım başka bir arkadaşta sıvı birikmesi için gebelik olabilir demiş sen ne düşünüyorsun bu konuda
İyiyim kuzum bugün iş başı yaptım , 14 şubat benim için kara bir gündü o gün işleme alındımnasılsın? eylül annelerinde ismin duruyor hala
Cıkcak bence bak gör burdayızvalla ben bilmem beni bu yola iten herkes burda dursun bir yere ayrılmasın birlikte bekleyecegiz ve görecegiz hayır ben şimdi çıkan sonucta da gebe degilim diyecegim siz gebelik var dğiyeceksiniz
Kiyamam canim gecmis olsun. insallah saglikla gelsin eylulun.İyiyim kuzum bugün iş başı yaptım , 14 şubat benim için kara bir gündü o gün işleme alındımEylül de anne olamayacağım ama , kızım olursa adı eylül olcak
Allah isteyen herkese sağlıklı , hayırlı evlat versin
hadi bakalım çıkarsa dondurma ısmarlarım ama çıkmazsa siz ne yaparsınız onu bilemedim moralimi düzeltmek zor olacaktırCıkcak bence bak gör burdayız
Rabbim sağlıkla versin canım ama bizim hepimiz gözünü kör olamaz yahadi bakalım çıkarsa dondurma ısmarlarım ama çıkmazsa siz ne yaparsınız onu bilemedim moralimi düzeltmek zor olacaktır
Ay kuzum inşallahhh yaaaKalp atışını da duyarsın o gün karından canım, 6+1 de karından duymuştuk. Güzel haberlerle inşallah cuma günü
Oda gitme diyodu ama kıyamma içinden demekki gitmek geliyomus .morcivertkedi minnosumm bi dondurmaya razi kuzumm:))
nedemistimkibenn canim gozun aydin.. saglikla buyumeye devam etsin bebisin..
H E kuzuumm kocis iyi yapmis.. senin gidecegin yoktu dogurana kadar ahahha
Canım çok geçmiş olsun tekrar . Rabbım tekrar yaşatmaısnİyiyim kuzum bugün iş başı yaptım , 14 şubat benim için kara bir gündü o gün işleme alındımEylül de anne olamayacağım ama , kızım olursa adı eylül olcak
yavru nasıl bir göz ki o olmayan şeyi gördü 6. his gibiRabbim sağlıkla versin canım ama bizim hepimiz gözünü kör olamaz ya
görücez bakalım başka bir arkadaşta sıvı birikmesi için gebelik olabilir demiş sen ne düşünüyorsun bu konuda
ne istiyim kız ahahah. dondurma istiyo canım markete gelmiş duramıyorum artıkmorcivertkedi minnosumm bi dondurmaya razi kuzumm:))
nedemistimkibenn canim gozun aydin.. saglikla buyumeye devam etsin bebisin..
H E kuzuumm kocis iyi yapmis.. senin gidecegin yoktu dogurana kadar ahahha
amiiinn canımİyiyim kuzum bugün iş başı yaptım , 14 şubat benim için kara bir gündü o gün işleme alındımEylül de anne olamayacağım ama , kızım olursa adı eylül olcak
sen ara ara sor 1 saate çıkıyor bazen. ne kadar oldu vereli??yavru nasıl bir göz ki o olmayan şeyi gördü 6. his gibi
İşte onu bilmiyorum ama var dıyavru nasıl bir göz ki o olmayan şeyi gördü 6. his gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?