Aynen shahla hanımda hiç alttan bakma taraftarı değil . Baktı şüphelendi 1 hafta verıyorum sana dedi sonra gel tekrar bakalım dedi . Gittim kötü olunca elçin ebbeğin kalbı durmus . Sana süre veriyorum . İstediğin doktora git içini rahatlat gel bana bitirelim dedi .Benim doktorum da gebelik şüphesiyle ilk gittiğimden beri hiç vajinal bakmadı, karından gördük hep keseyi de kalp atışını da, gerek görürsek bakarız dedi hep, sonra da hiç gerek görmedi.
Aynen canım cihazlarla da ilgili tabi anladığım kadarıyla, full hd gösterio ya artıkAynen shahla hanımda hiç alttan bakma taraftarı değil . Baktı şüphelendi 1 hafta verıyorum sana dedi sonra gel tekrar bakalım dedi . Gittim kötü olunca elçin ebbeğin kalbı durmus . Sana süre veriyorum . İstediğin doktora git içini rahatlat gel bana bitirelim dedi .
Aynen de öyle oldu .
İlk zamanlar ço kızmıştım ama kadın işinin ehliymiş .
Birde cihazınada çok güveniyor neden vajınal bakayım ki derdi :)
Ayyyy evet .Aynen canım cihazlarla da ilgili tabi anladığım kadarıyla, full hd gösterio ya artıkTam kaç haftalık olacak şimdi cuma günü
hiç öyle düşünme canımİlk gebeliğimde doktorumdu .
Çok iyi bir kadın . Bayıldım . Güler yüzlü hoşsohbet .
Gebeliğin olumsuz gittiğini söylediğinde çok kızmıstım . Başka doktora gittim onlar anlamadılar bebek küçük dediler ama o bildi . Hiç umutlandırmadı benı .
Hiç alttan bakmadıgı halde kadın herseyı gördü .
Diğerleri alttan bile baktı umutlandırdılar benı
Tek çekincem yine orda o masada kötü haber alırım diye korkuyorum .
Başka hiçbir çekincem yok asistanı bahar da çok tatlı :)
En başından beri hep pozittifim .hiç öyle düşünme canım
iyi düşün iyi şeyler olsun
Ayy hadi gözün aydın canım benim, tam zamanında gitmişsin bence kese için, Allah tamamına erdirsinCanım arkadaşlarım sabah belimi sert vurdum demiştim ya,bugün 6 saat dersim vardı hep ayaktaydim ayakta oldukça da o kemigim ağrıdı inceden ya da psikolojik sandim..çok korktum eşime de dedim doktora gidicem kan tahlillerimi götürme bahanesiyle.oda endişelendi gelemedi ama git dedi.
Doktora gittim dedim siz beni çarşamba çağırmıştıniz ama ben erken geldim böyle böyle oldu diye .adam sağolsun çok güzel dinledi ve moral verdi,folik asidimi değiştirip içinde B12 bulunan bir ilaç verdi ve gelmişken keseyi de gorelim dedi..ihtimal vermiyordum,değerim 3000 kusur sanıyordum normal iki katı olarak hesaplayınca..Ama asıl olay çok şükür keseyi gördüm kızlar..6mmlik minnoş bir kesecik var..daha kimseye demeden eve bile gitmeden yazayım istedim..sizi seviyorum.. 5+3 bugün..
Demiştim sana keseni görürsün diye :)Canım arkadaşlarım sabah belimi sert vurdum demiştim ya,bugün 6 saat dersim vardı hep ayaktaydim ayakta oldukça da o kemigim ağrıdı inceden ya da psikolojik sandim..çok korktum eşime de dedim doktora gidicem kan tahlillerimi götürme bahanesiyle.oda endişelendi gelemedi ama git dedi.
Doktora gittim dedim siz beni çarşamba çağırmıştıniz ama ben erken geldim böyle böyle oldu diye .adam sağolsun çok güzel dinledi ve moral verdi,folik asidimi değiştirip içinde B12 bulunan bir ilaç verdi ve gelmişken keseyi de gorelim dedi..ihtimal vermiyordum,değerim 3000 kusur sanıyordum normal iki katı olarak hesaplayınca..Ama asıl olay çok şükür keseyi gördüm kızlar..6mmlik minnoş bir kesecik var..daha kimseye demeden eve bile gitmeden yazayım istedim..sizi seviyorum.. 5+3 bugün..
muayene sırasına girmeseydin direkt gebelik testi yaptırmak istiyorum de labarotuara gönderirlerdi. neyse naptın? :)Şuan da özel bir hastaneye geldim muayne için sıra bekliyorum
kız elçin benle beraber bi sen görüyosun sağol kendimi şizofren hissettirmediğin içinGörüyorum
İnşallah vardır . Yarın yaptıgın daha net gözükmesi lazım
ay sende yap yarın sabahBurda hayalet hayalet çizgileri görüyorsunuz, kız kör oldum ikidir nerde çizgi diye aramaktan5 gün sonra bat, valla test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Ay bayılcam
Keşke söylemeseydi
Öyle bapıyo diye aradım sana sigorda yaptırıyorum dedi hayırdır ne sigortası dedim özel sağlık sigortası dedi . He bu arada Shahla hocayı gördüm durumunu anlattım . Cuma günnüne randevu verdi dedi
Az kzmış nerde kaldı diye
özel sağlık sigortası yaptırıyomus doğum paketi falan mu alcaksınız? 6+2de kalp atısı duyulabilir belki ayyy cok heyecanlıAyyyy evet .
Cuma günü 6+2 olcak
ayy çok şükür gözün aydın hep sağlıkla devam etsin insallahCanım arkadaşlarım sabah belimi sert vurdum demiştim ya,bugün 6 saat dersim vardı hep ayaktaydim ayakta oldukça da o kemigim ağrıdı inceden ya da psikolojik sandim..çok korktum eşime de dedim doktora gidicem kan tahlillerimi götürme bahanesiyle.oda endişelendi gelemedi ama git dedi.
Eve gelince sorarım canım normalde yapmıxaktı ama çünkü hamileyken çok paralar istiyokar . Bi gelsin tam öğrenip yazarım size ne kadar yaptırdıgımızı kuzum .muayene sırasına girmeseydin direkt gebelik testi yaptırmak istiyorum de labarotuara gönderirlerdi. neyse naptın? :)
kız elçin benle beraber bi sen görüyosun sağol kendimi şizofren hissettirmediğin için
ay sende yap yarın sabah
özel sağlık sigortası yaptırıyomus doğum paketi falan mu alcaksınız? 6+2de kalp atısı duyulabilir belki ayyy cok heyecanlı
gözün aydın canım Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah aminnnCanım arkadaşlarım sabah belimi sert vurdum demiştim ya,bugün 6 saat dersim vardı hep ayaktaydim ayakta oldukça da o kemigim ağrıdı inceden ya da psikolojik sandim..çok korktum eşime de dedim doktora gidicem kan tahlillerimi götürme bahanesiyle.oda endişelendi gelemedi ama git dedi.
Darısı başına kuzummmgözün aydın canım Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah aminnn
bende istedim ama eşim oralı olmadı. sigorta yaptırdıysa doğum paketlerini araştır derim avantajlı ve stressiz :) evet derindendi ama duymustuk zaten kısa dinletiyorlar 5-10 saniyeEve gelince sorarım canım normalde yapmıxaktı ama çünkü hamileyken çok paralar istiyokar . Bi gelsin tam öğrenip yazarım size ne kadar yaptırdıgımızı kuzum .
Sen 6+3 te duymustunn demii ??
Canimm Allah razı olsuun..çok teşekkür ederim..bundan sonra adım atmadan önce bile iki kere dusunucem çok evhamliyim..Ayy hadi gözün aydın canım benim, tam zamanında gitmişsin bence kese için, Allah tamamına erdirsin
Ben tahmin etmiyordum canım ya..eşime mahcup oldum adam tanık olamadı..ama diyorum inşallah kalp atışında birlikteyizDemiştim sana keseni görürsün diye :)
Bende kese +bebeği görmüştüm . Resim verdimi resimmmmmm
göremez tabi ki. sonucu 1 saate mi çıkıcak? hadi insallah vardır ya şuan seni ben göndermis gibi oldumMuayne den çıktım şimdi ultrasonda herhangi birşey görmedi daha erken kanda çıkabilir dedi doktor yasadigin yumurtlama değildir dedi Sen öyle sanmış olabilirsin dedi kan sonucu bekleyeceğim şimdi adet dönemin e az kaldı gebe değilsen haftaya adet olmuş olursun dedi bir de sol yumurtalık tarafımda sıvı birikmiş dedi o ne demek bilemem
nasip canım bakalım hayırlısı artık Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallahDarısı başına kuzummm
Allah razı olsun canimm çok sağollayy çok şükür gözün aydın hep sağlıkla devam etsin insallah
Canım arkadaşım çok sağol sen..inşallah birlikte güzel heyecanlar yaşayalım..tez zamanda en hayırlısıyla insallahgözün aydın canım Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah aminnn
bende istedim ama eşim oralı olmadı. sigorta yaptırdıysa doğum paketlerini araştır derim avantajlı ve stressiz :) evet derindendi ama duymustuk zaten kısa dinletiyorlar 5-10 saniye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?