Yeminle aynengöremedim maalesef atmadın çünkü. hayırlısı olsun ama ben inanmıyorum niyeyse hala.
Canım çok geçmiş olsun tekrar . Rabbım tekrar yaşatmaısn
Yok kuzum, düşünmüyorum. Zaten diğerini 4.ayda tutturdum ondan allah ne zaman nasip ederse bakalımdombili_xl diyorsa doğrudur diyorum
ne istiyim kız ahahah. dondurma istiyo canım markete gelmiş duramıyorum artıkeşime aldırıyım bari ece almaz bana
amiiinn canımcok severim eylül ismini. korunmayı düşünüyor musunuz? kanaman bitti mi?
Uygulamadan değil de internet tarayıcınızdan direkt de girebilirsiniz telefonlaYa tam zamanını buldu uygulamanın kasmasi hala uğraşıyorum sonucu atmak için
inşallah sağlıkla kavuşursun sen deYok kuzum, düşünmüyorum. Zaten diğerini 4.ayda tutturdum ondan allah ne zaman nasip ederse bakalım
Ben gördüm canım ama kapalı halinde görmedim. Etrafa bak sonra ilk bakışta gorebiliyorsun:))))) büyültmeden gördüm
aynen aynen bende uzaktan daha iyi gördüm. yarın tekrarlasın bakalım insallah vardırBen gördüm canım ama kapalı halinde görmedim. Etrafa bak sonra ilk bakışta gorebiliyorsun:))))) büyültmeden gördüm
benimkini de görmüştünüzaynen aynen bende uzaktan daha iyi gördüm. yarın tekrarlasın bakalım insallah vardır
evet hala daha görüyorum. da senin kan testini göremedimbenimkini de görmüştünüz
Buyrunvalla tarayıcıyı falan da değiştirdim ama olmadı siz bir resişm atmaya çalışsanıza olacakmı sizde
yaaaaaa çok tatlı şapşikBuyrun
Rabbim inşallah hayırlısını verir Canım yeminle senden çok heyecanlandık tez zaman bu haberi alırız Canımvalla tarayıcıyı falan da değiştirdim ama olmadı siz bir resişm atmaya çalışsanıza olacakmı sizde
haha onun tv izlemesini yerimmBuyrun
Tamam artik uzatmayalim istersen hepimiz gorduk... o bizim gorulmeyeni gorenimiz. Bir daha olursa atmazsin olur biter canim.benimkini de görmüştünüz
Hayirlisi canimOzaman yumurtlama olabılır kuzum . Benım yumurtlama sonra gaz sancım çok oldu
Teşekkür ederiz ablasıyaaaaaa çok tatlı şapşik
ya sıkıntı bende var demekki beğeni bile yapamıyorum neden böyle olduevet hala daha görüyorum. da senin kan testini göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?