Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benki hap bile yutamam iki aydır kullanıyorum öyle bise yapmıyor bende ilk başta korktum okuyunca sabah aksam ictim bi ay şimdi unutmazsam sabah bir akşam iki içiyorum

Eki Görüntüle 2239222 Kızlar eczacı bunu verdi. Bu akşam itibariyle başlıyorum. Herhangi bir saati aç tok farketmez dedi bende aksamdan aksama bir tane alacağım. Bundan kullanan var mı? Kilo yapmaz insallah
Ben kullandim canim gunde 1 tane kullandim tok karna aldim doktoruna danisarak kullan ben bu ilaci yuzunden simdi sorun yasiyorum gerci ben 7 ay gibi bir sure kullanmistim. Kilo artisi oldu ama sebep bu ilac mi bilemiyorum yanlis olmazdin

Ben kullandim canim gunde 1 tane kullandim tok karna aldim doktoruna danisarak kullan ben bu ilaci yuzunden simdi sorun yasiyorum gerci ben 7 ay gibi bir sure kullanmistim. Kilo artisi oldu ama sebep bu ilac mi bilemiyorum yanlis olmazdin
Hadi ya ne sorun yaşadın canım çok ciddi bir şey mi? Dr gidecek vaktim yok şu an korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…