- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
AnammmmmmBuyrun
brrk sakin ol daha 5 gün var yarın sabah yapTest yapmamak için kendimi odaya kitlicem şimdi, Brrk sakin ol daha 5 gün var falan diyin bana acil
Bence yapmalısın canımTest yapmamak için kendimi odaya kitlicem şimdi, Brrk sakin ol daha 5 gün var falan diyin bana acil
merhaba bende haziran gibi hamile kalmayı planlıyorum yalnız folic kullanımı 3 ay süreceğinden doktorum başla dedi.
ne çok çeşidi çıkmış folıc plus , folıc trio , folic 1 ....
doktorum folıc trıo al günde 3 tane hatta hepsini aynı anda yutabilirsin dedi.
şimdi formlarda geziyordum da bulantı yapıyor diyenler var .
en korktugum şeyde bulantıdır .
herkesde aynı etkiyi yapıyor mu diye bir sormak istedim .
Hahahahah ne güzel bat günü diye kendimi ayarlamıştım ya senin 6.hislerin her şeyi bozdu napcaz şimdibrrk sakin ol daha 5 gün var yarın sabah yap
Bebeğim korkuyorum ya erken geliyor ne bileyim ya, çıkmama ihtimali var mı?Bence yapmalısın canım
Ben kullandim canim gunde 1 tane kullandim tok karna aldim doktoruna danisarak kullan ben bu ilaci yuzunden simdi sorun yasiyorum gerci ben 7 ay gibi bir sure kullanmistim. Kilo artisi oldu ama sebep bu ilac mi bilemiyorum yanlis olmazdinEki Görüntüle 2239222 Kızlar eczacı bunu verdi. Bu akşam itibariyle başlıyorum. Herhangi bir saati aç tok farketmez dedi bende aksamdan aksama bir tane alacağım. Bundan kullanan var mı? Kilo yapmaz insallah
yok yok şaka bi yana 5 kala elçinde gördük ama herkeste görünmüyor. 3 kala iyidir. perşembe sabah anlaşalım ne dersinHahahahah ne güzel bat günü diye kendimi ayarlamıştım ya senin 6.hislerin her şeyi bozdu napcaz şimdi
Yoo yapabilirsin bence sakincasi yok silik milik goruruz saniyorum :))Test yapmamak için kendimi odaya kitlicem şimdi, Brrk sakin ol daha 5 gün var falan diyin bana acil
Brrk daha cok erken sabirli ol insallah vardir simdiden cikmaya bilir kafani dagit sakin test yapmaTest yapmamak için kendimi odaya kitlicem şimdi, Brrk sakin ol daha 5 gün var falan diyin bana acil
Abla aşırı korkuyorum ya görünmez diyeYoo yapabilirsin bence sakincasi yok silik milik goruru saniyorum :))
5 günde ne bileyim incecik bir gölge çıkabilir ama kesin sonuç isterim direkt diyorsan bekle canımBebeğim korkuyorum ya erken geliyor ne bileyim ya, çıkmama ihtimali var mı?
Cuma yapalım bari kuzucum bana bi korku geldiyok yok şaka bi yana 5 kala elçinde gördük ama herkeste görünmüyor. 3 kala iyidir. perşembe sabah anlaşalım ne dersin
Cuma yapayım diyorum kuzum sıkayım kendimi bata 1 kalmış olur en azındanBrrk daha cok erken sabirli ol insallah vardir simdiden cikmaya bilir kafani dagit sakin test yapma
kızlar henüz hamile olmayanlar hepiniz folik asit kullanıyor musunuz? ben hiçbir şey kullanmıyorum yanlış mı yapıyorum? kaç ay sonra gebelik düşünenler bile başlıyor
Hadi ya ne sorun yaşadın canım çok ciddi bir şey mi? Dr gidecek vaktim yok şu an korktumBen kullandim canim gunde 1 tane kullandim tok karna aldim doktoruna danisarak kullan ben bu ilaci yuzunden simdi sorun yasiyorum gerci ben 7 ay gibi bir sure kullanmistim. Kilo artisi oldu ama sebep bu ilac mi bilemiyorum yanlis olmazdin
Ben ince mince hepsine razıyım da hiç çıkmazsa diye korkuyorum bebeğim5 günde ne bileyim incecik bir gölge çıkabilir ama kesin sonuç isterim direkt diyorsan bekle canım
3 tane erken gebelik testim var ablam, ovü testi aldığımda yollamışlardıKorkma daha var zaten testin bolsa yap iste yoksa da regli bekleriz.. cikarsa da koyulugu takip ederiz kuzumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?