Biz de sizi öpüyoruzhaha onun tv izlemesini yerimm
Kız bence espri yapıyor onlar göremedi diye:)) can sende bir hâller var hamisler gibisin :)))))Tamam artik uzatmayalim istersen hepimiz gorduk... o bizim gorulmeyeni gorenimiz. Bir daha olursa atmazsin olur biter canim.
ya onu yerim bennn en güzel görüntü buydu benceeeTeşekkür ederiz ablası
ya sıkıntı bende var demekki beğeni bile yapamıyorum neden böyle oldu
Çok teşekkür ederizya onu yerim bennn en güzel görüntü buydu benceee
ya evet espri yapıyorum kimse darılıp gücenmesin takdiri ilahı yapacak bir şey yok benim şuan kafama taktığım neden paylaşım yapamıyorum bütün tarayıcılardan da denedimKız bence espri yapıyor onlar göremedi diye:)) can sende bir hâller var hamisler gibisin :)))))
göremedim maalesef atmadın çünkü. hayırlısı olsun ama ben inanmıyorum niyeyse hala.
Tamam kagidi bosverin 0.2 demis iste kizlar dagilabilirsiniz gosteri bittii :)))
O neymiş yaa iyiymişbilmem 2 gün önce yumurtlamam oldu 12 gün var galiba
Yoo gayet de morciye laf atti benimkini de gormustun diye.:)) sen niye oyle dusundun kizz simdi daha cok var bana olsa olsa pms deriz:)Kız bence espri yapıyor onlar göremedi diye:)) can sende bir hâller var hamisler gibisin :)))))
bende öyle algıladım yani, espriyi de kaldırırım amaYoo gayet de morciye laf atti benimkini de gormustun diye.:)) sen niye oyle dusundun kizz simdi daha cok var bana olsa olsa pms deriz:)
Yani ikimiz de oyle anladiysakbende öyle algıladım yani, espriyi de kaldırırım ama
Bende öyle anladım bence öyle ..Yani ikimiz de oyle anladiysak
sen’li konuşmadan siz’li konusmaya geçince bi kinaye aradım doğrusu :)Bende öyle anladım bence öyle ..
her şakada bir gerçeklik payı vardır .
5 artı 3 te görmüştüm benKızlar hamile olanlar,bilenler,önceden olmus olanlar bir sorum var..Karından ultrasonla kese ne zaman görünür?
Bunun tam şu gün diye bir vakti yok ama tahmini beta olarak biliyor musunuz?
dombili_xl sende nasıldi canım..
:)) sizin algınızı yiyim siz biz derken çoğul olarak konuştum yoksa şenli benli ye devamsen’li konuşmadan siz’li konusmaya geçince bi kinaye aradım doğrusu :)
Buarada diğer yazdığıma cevap vermedin doktorda yumurtlama değildir o testler bazen yanlış gösterebilir demisti senin fikrin ne
sonucta bu testler lh hormonu artışını tespit eder. hormon artmış ki öyle çıkıyor. bu hormon hem yumurtlama döneminde hem gebelikte artabiliyor. doktorlar sevmez zaten böyle testleri :)Buarada diğer yazdığıma cevap vermedin doktorda yumurtlama değildir o testler bazen yanlış gösterebilir demisti senin fikrin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?