- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Merhabaa sabah test yaptım ve hafif çizgi var görebilir misiniz bilmiyorum ama ilk defa hafifte olsa çizgi çıktı normalde hiç çıkmazdı şaşkınım ama emin değilim cumaya kadar bekleyeceğim
heehhh afferın böyle olunvallahi bu sefer bende gördüm 2 resimde :)))))
Merhabaa sabah test yaptım ve hafif çizgi var görebilir misiniz bilmiyorum ama ilk defa hafifte olsa çizgi çıktı normalde hiç çıkmazdı şaşkınım ama emin değilim cumaya kadar bekleyeceğim
baya geçmiş belirgin çıkması gerekirdi aslında7 gün geçti bat, 3 gün önce test yaptım hiçbir şey çıkmadı bugün böyle hafif çıktı ilk defa ço şaşkınım ama hemen umutlanmakta istemiyorum ama İnşaAllah vardır
Evet aslında iyi olduKuzum oyle cabuk gecıyorkı baksana 2 hafta önce bat sayıyordum . Şimdi doktor kontrolu :)
Olablır . Spiral çıkarttın dıye hatırlıyorum .
Hem ne guzel hemencık gelmıs Çalışmalara daha hızlı baslarsın :)
7 gün geçti bat, 3 gün önce test yaptım hiçbir şey çıkmadı bugün böyle hafif çıktı ilk defa ço şaşkınım ama hemen umutlanmakta istemiyorum ama İnşaAllah vardır
bende gördüm inşallah geç döllenmedir inşallah vardır :)Merhabaa sabah test yaptım ve hafif çizgi var görebilir misiniz bilmiyorum ama ilk defa hafifte olsa çizgi çıktı normalde hiç çıkmazdı şaşkınım ama emin değilim cumaya kadar bekleyeceğim
inşallahhh7 gün geçti bat, 3 gün önce test yaptım hiçbir şey çıkmadı bugün böyle hafif çıktı ilk defa ço şaşkınım ama hemen umutlanmakta istemiyorum ama İnşaAllah vardır
vallahi bu sefer bende gördüm 2 resimde :)))))
Çizgileri pek görmeyen bende ikinci resimde ince bi çizgi görebildim
Alla alla ovu yapmıyordun demı sen ?7 gün geçti bat, 3 gün önce test yaptım hiçbir şey çıkmadı bugün böyle hafif çıktı ilk defa ço şaşkınım ama hemen umutlanmakta istemiyorum ama İnşaAllah vardır
görmemek ne mümkünMerhabaa sabah test yaptım ve hafif çizgi var görebilir misiniz bilmiyorum ama ilk defa hafifte olsa çizgi çıktı normalde hiç çıkmazdı şaşkınım ama emin değilim cumaya kadar bekleyeceğim
Allaaaahhh keyfim yerine geldi
insAllah canm kan verecek misin :)
Benımde bebeğim ilk korunmasız ilişkide oldu ama ben kaybettım maalesefEvet aslında iyi oldu
İlk hamileliğimde sadece adetin 13.gunu ilişkiye girip memlekete gitmiştim
Sonra hamile olduğumu öğrenince üzüldüm bile (aptalca biliyorum )ama çevremde herkesin aylar sonra çocuğu oluyordu.beklemiyordum hiç.doktirum olmazsa 6 ay sonra gel demişti.aman ben 8,9 ay sonra giderim diyordum.o kadar sartlanmisim ki olmayacak diye..
Bu seferse tam tersi hemen olsun istiyorum yaş 33 olunca.sanki olmayacak gibi geliyor
Bu testle ilgili beni aydınlatan olur mu acaba ?hiç kullanmadım daha önceaa doğru spiral konusu olduğu için ilk zamanlar dengesizleşir canım normaldir bence. Bebiş için lh testle kontrol etmeni öneririm yumurtlama günlerini.
bende gördüm inşallah geç döllenmedir inşallah vardır :)
Cuma günü verebilirim köy tarafında oturuyoruz canım Allahım hepimize nasip etsin
Cuma gunu buralar çoşcak desenızeCuma günü verebilirim köy tarafında oturuyoruz canım Allahım hepimize nasip etsin
Cuma günü verebilirim köy tarafında oturuyoruz canım Allahım hepimize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?