Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabaa sabah test yaptım ve hafif çizgi var görebilir misiniz bilmiyorum ama ilk defa hafifte olsa çizgi çıktı normalde hiç çıkmazdı şaşkınım ama emin değilim cumaya kadar bekleyeceğim

vallahi bu sefer bende gördüm 2 resimde :)))))

Merhabaa sabah test yaptım ve hafif çizgi var görebilir misiniz bilmiyorum ama ilk defa hafifte olsa çizgi çıktı normalde hiç çıkmazdı şaşkınım ama emin değilim cumaya kadar bekleyeceğim

Çizgileri pek görmeyen bende ikinci resimde ince bi çizgi görebildim

morcivertkedi kooşş görüyorummmm

Batın geçti diye hatırlıyorum canım kaç gun geçit ?

7 gün geçti bat, 3 gün önce test yaptım hiçbir şey çıkmadı bugün böyle hafif çıktı ilk defa ço şaşkınım ama hemen umutlanmakta istemiyorum ama İnşaAllah vardır

Evet aslında iyi oldu
İlk hamileliğimde sadece adetin 13.gunu ilişkiye girip memlekete gitmiştim
Sonra hamile olduğumu öğrenince üzüldüm bile (aptalca biliyorum )ama çevremde herkesin aylar sonra çocuğu oluyordu.beklemiyordum hiç.doktirum olmazsa 6 ay sonra gel demişti.aman ben 8,9 ay sonra giderim diyordum.o kadar sartlanmisim ki olmayacak diye..
Bu seferse tam tersi hemen olsun istiyorum yaş 33 olunca.sanki olmayacak gibi geliyor

7 gün geçti bat, 3 gün önce test yaptım hiçbir şey çıkmadı bugün böyle hafif çıktı ilk defa ço şaşkınım ama hemen umutlanmakta istemiyorum ama İnşaAllah vardır
Alla alla ovu yapmıyordun demı sen ?
Geç döllenme oldu heralde .
14 gun önce yaşadığın ilişki varmı ?

Benımde bebeğim ilk korunmasız ilişkide oldu ama ben kaybettım maalesef

Allahım evladını bağışlasın . 2. evladında hemen gelır şnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…