- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
aminnnnBat cumartesi kuzum, ay hadi inşallahİnşallah çift çizgilere boğulur topiğimiz
Kuzum yazmıştım sana bende folidoce kullanıyorum çok memnunum doktorum gece yatmadan al demişti 1 taneaminnnn
bende eczaneden aldım en cok bunu yazıo dr lar dedi onu verdiDr gidemedim henüz ondan tedirginim canım direkt eczaneden alıp basladım
aynen az gitsin geri gelmesin :)Ben de diyetteyim Eylül sonundan beri :)
12 kilo verdim
Yavaş gidiyor ama temelli gitsin de
tamam o zaman sıkıntı yok canımbende eczaneden aldım en cok bunu yazıo dr lar dedi onu verdi
bendee bi yan etkisi olmadı
bugün onu alacagım canım herkes ondan memnun kalmıs netlestı kafam. Folbiol dün gece 1 tane aldım mide bulantısı yaptı hala geçmedi ağır geldi herhalde daha içmemKuzum yazmıştım sana bende folidoce kullanıyorum çok memnunum doktorum gece yatmadan al demişti 1 tane
Ben gece yatmadan içiyorum, doktorum bulantı yapmaz ama miden hassassa öyle iç demişti aklında bulunsun kuzumbugün onu alacagım canım herkes ondan memnun kalmıs netlestı kafam. Folbiol dün gece 1 tane aldım mide bulantısı yaptı hala geçmedi ağır geldi herhalde daha içmem
normalde adet döngün kaç gündü canım?2 Şubat'ta adet olmuştum
Bugün yine başladı
Normal mi sizce bu kadar yakın yakın ?
Dusunmemeye çalış diycem ama elde değilBu günler nasıl geçecek yahu
Önceden 28 günde birdinormalde adet döngün kaç gündü canım?
İdrar kesesi olmadıgı kesın .Kuzum yolksac o kadar uzakta olmaz kisttir o muhtemelen ya da idrar kesesi olabilir :)) ama korkulucak bisiy olsa dr derdi yani.. :) @nedemistimkibennH E
Kuzum oyle cabuk gecıyorkı baksana 2 hafta önce bat sayıyordum . Şimdi doktor kontrolu :)Bu günler nasıl geçecek yahu
Olablır . Spiral çıkarttın dıye hatırlıyorum .2 Şubat'ta adet olmuştum
Bugün yine başladı
Normal mi sizce bu kadar yakın yakın ?
aa doğru spiral konusu olduğu için ilk zamanlar dengesizleşir canım normaldir bence. Bebiş için lh testle kontrol etmeni öneririm yumurtlama günlerini.Önceden 28 günde birdi
Ama aralıktan beri başlangıcından sonra 3 hafatda bir olmaua başladı
Doktoruma sormayı unuttum
Fitillerim de yarinm kaldı şimdi
Adetim bitince gidip muayene olmam lazım
Spirali cikarttigim gün çok akintim vardı smear almadı doktorum.ultrasonla da bakmadi
Merhabaa sabah test yaptım ve hafif çizgi var görebilir misiniz bilmiyorum ama ilk defa hafifte olsa çizgi çıktı normalde hiç çıkmazdı şaşkınım ama emin değilim cumaya kadar bekleyeceğim
Aaayyy alttakinde gorunuyor.. en azindan ben goremedim usttekinde insallah vardir..Merhabaa sabah test yaptım ve hafif çizgi var görebilir misiniz bilmiyorum ama ilk defa hafifte olsa çizgi çıktı normalde hiç çıkmazdı şaşkınım ama emin değilim cumaya kadar bekleyeceğim
ince bir gölge görüyorumMerhabaa sabah test yaptım ve hafif çizgi var görebilir misiniz bilmiyorum ama ilk defa hafifte olsa çizgi çıktı normalde hiç çıkmazdı şaşkınım ama emin değilim cumaya kadar bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?