Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün onu alacagım canım herkes ondan memnun kalmıs netlestı kafam. Folbiol dün gece 1 tane aldım mide bulantısı yaptı hala geçmedi ağır geldi herhalde daha içmem
Ben gece yatmadan içiyorum, doktorum bulantı yapmaz ama miden hassassa öyle iç demişti aklında bulunsun kuzum

normalde adet döngün kaç gündü canım?
Önceden 28 günde birdi
Ama aralıktan beri başlangıcından sonra 3 hafatda bir olmaua başladı
Doktoruma sormayı unuttum
Fitillerim de yarinm kaldı şimdi
Adetim bitince gidip muayene olmam lazım
Spirali cikarttigim gün çok akintim vardı smear almadı doktorum.ultrasonla da bakmadi

Kuzum yolksac o kadar uzakta olmaz kisttir o muhtemelen ya da idrar kesesi olabilir :)) ama korkulucak bisiy olsa dr derdi yani.. :) @nedemistimkibenn H E
İdrar kesesi olmadıgı kesın .
Çünkü doktor bana gösterdıgında rhım yatagının sağındaydı .
Birde bu kadar siyah değildi.
Belki önemsız bır kisttir

Bu günler nasıl geçecek yahu
Kuzum oyle cabuk gecıyorkı baksana 2 hafta önce bat sayıyordum . Şimdi doktor kontrolu :)

2 Şubat'ta adet olmuştum
Bugün yine başladı
Normal mi sizce bu kadar yakın yakın ?
Olablır . Spiral çıkarttın dıye hatırlıyorum .

Hem ne guzel hemencık gelmıs Çalışmalara daha hızlı baslarsın :)

aa doğru spiral konusu olduğu için ilk zamanlar dengesizleşir canım normaldir bence. Bebiş için lh testle kontrol etmeni öneririm yumurtlama günlerini.

Merhabaa sabah test yaptım ve hafif çizgi var görebilir misiniz bilmiyorum ama ilk defa hafifte olsa çizgi çıktı normalde hiç çıkmazdı şaşkınım ama emin değilim cumaya kadar bekleyeceğim

Eklentiler

• IMG_20190226_111315.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20190226_111301.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 51
Merhabaa sabah test yaptım ve hafif çizgi var görebilir misiniz bilmiyorum ama ilk defa hafifte olsa çizgi çıktı normalde hiç çıkmazdı şaşkınım ama emin değilim cumaya kadar bekleyeceğim
morcivertkedi kooşş görüyorummmm

Batın geçti diye hatırlıyorum canım kaç gun geçit ?

Aaayyy alttakinde gorunuyor.. en azindan ben goremedim usttekinde insallah vardir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…