Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçini ferah tut en ufak bişeyde zaten dr lar dan diye söylüyorlar.
Ay inşallahh şubatın sonu martın başı gelsin güzel haberler bize de dua edin hamişlerr

Kuzum yolksac o kadar uzakta olmaz kisttir o muhtemelen ya da idrar kesesi olabilir :)) ama korkulucak bisiy olsa dr derdi yani.. :) nedemistimkibenn H E

Kizlar konu disi belki ama klomene basliycaz biz bat 1mart 3. Gununde klomen tedavisi yapalim dedi dr. Bu ayda fos cikti yani anlayacaginiz. Klomenle ayni anda uygulayabilecegim bi kür varmidir. Yani dokunmayacak falan

10 15 gün kadar soğan kürü deneyebilirsin canm. Klomen bittikten sonra da bol havuç tüketmeye bak bence, hatta klomene başlayınca bile olabilir.

Cuma yapıcam bebeğim, çok gerildim çıkmayacak diye. Hem Elçin cuma doktora gidiyor, Maria'da cuma yapıcak 1-2 kişi daha vardı sanırım. Negatif çıksa bile onlara sevinirken derdimi unuturum dedim
tamam kuzu Cuma bat mı? Üzülme kıyamam tutmuştur Allahın izniyle içimden koyu çift çizgi görcez gibi geçiyor

Kuzum yolksac o kadar uzakta olmaz kisttir o muhtemelen ya da idrar kesesi olabilir :)) ama korkulucak bisiy olsa dr derdi yani.. :) nedemistimkibenn H E
hayır kız kesenin icindeki soldaki karalığa dedim ben yolk sacla bebek arasına 4. köprüyü yapmaya niyetim yok

Folidoce yi yarın soracağım canım onun zararı olmaz mı diyorsun?
folbiol ben kullanıyorum canım herhaangi bi yan etikis olmadı bende bulantı kg alma gibi.
hatta diyetteyim spor yspıyorm kg veriyorum yani.
ama bi dene istersen sende yan etkisi olursa değiştirirsin.
dr kaç tane iç dedi ? bn günde bitane sabahları aç karnına içiyorum

Ben de diyetteyim Eylül sonundan beri :)
12 kilo verdim
Yavaş gidiyor ama temelli gitsin de

Dr gidemedim henüz ondan tedirginim canım direkt eczaneden alıp basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…