İçini ferah tut en ufak bişeyde zaten dr lar dan diye söylüyorlar.Caniim çok sagolEvet ilk dediğin gibi geldi bana da canım..rahim ağzı boşluğu da olabilir tabi..çok şükür ama..
Ve teşekkür ederiiminsallah şubat bitiyor sonra gelsin Mart,ooh yeni testler ve güzel haberleer
Kuzum yolksac o kadar uzakta olmaz kisttir o muhtemelen ya da idrar kesesi olabilir :)) ama korkulucak bisiy olsa dr derdi yani.. :)can09e daha iyi bilir. erken hamilelik döneminde tektaş gibi görünüyormuş ben ona benzettim. yolk sac gibi geldi
geometrik bi sekil bueşinin tahminine çok güldüm yalnız göbek deliği mi o ahahahah.
kayboluyor kuzum. bende şaşırmıştım o ay yumjurta takibi yaptırdığımda tertemizdi. ama kayboldu 2. kontrole kadar
günaydın canım test yapmadın mı?Günaydın kızlaaar
Kizlar konu disi belki ama klomene basliycaz biz bat 1mart 3. Gununde klomen tedavisi yapalim dedi dr. Bu ayda fos cikti yani anlayacaginiz. Klomenle ayni anda uygulayabilecegim bi kür varmidir. Yani dokunmayacak falan
Cuma yapıcam bebeğim, çok gerildim çıkmayacak diye. Hem Elçin cuma doktora gidiyor, Maria'da cuma yapıcak 1-2 kişi daha vardı sanırım. Negatif çıksa bile onlara sevinirken derdimi unuturum dedimgünaydın canım test yapmadın mı?
Umutsuz olmak yok cnm aaa
tamam kuzu Cuma bat mı? Üzülme kıyamam tutmuştur Allahın izniyle içimden koyu çift çizgi görcez gibi geçiyorCuma yapıcam bebeğim, çok gerildim çıkmayacak diye. Hem Elçin cuma doktora gidiyor, Maria'da cuma yapıcak 1-2 kişi daha vardı sanırım. Negatif çıksa bile onlara sevinirken derdimi unuturum dedim
Bat cumartesi kuzum, ay hadi inşallahtamam kuzu Cuma bat mı? Üzülme kıyamam tutmuştur Allahın izniyle içimden koyu çift çizgi görcez gibi geçiyor
hayır kız kesenin icindeki soldaki karalığa dedim benKuzum yolksac o kadar uzakta olmaz kisttir o muhtemelen ya da idrar kesesi olabilir :)) ama korkulucak bisiy olsa dr derdi yani.. :)nedemistimkibenn H E
Ahahah ne bilim kesenin icine kadar goremedim ben o bosluga diyon sandim gecmisi de okumayinca:))hayır kız kesenin icindeki soldaki karalığa dedim benyolk sacla bebek arasına 4. köprüyü yapmaya niyetim yok
folbiol ben kullanıyorum canım herhaangi bi yan etikis olmadı bende bulantı kg alma gibi.Folidoce yi yarın soracağım canım onun zararı olmaz mı diyorsun?
Saolll balımmm benmmm günaydnn nasılsnnn bugünnŞimdiden iyi gezmeler caniim..ruha da bedene de kafa dağıtmak öyle iyi geliyor kiSize de iyi gelsin inşallah,bolca egleniin
Gunaydiin kizlar
kırklareli doğuş tıp merkezimi
Ben de diyetteyim Eylül sonundan beri :)folbiol ben kullanıyorum canım herhaangi bi yan etikis olmadı bende bulantı kg alma gibi.
hatta diyetteyim spor yspıyorm kg veriyorum yani.
ama bi dene istersen sende yan etkisi olursa değiştirirsin.
dr kaç tane iç dedi ? bn günde bitane sabahları aç karnına içiyorum
Dr gidemedim henüz ondan tedirginim canım direkt eczaneden alıp basladımfolbiol ben kullanıyorum canım herhaangi bi yan etikis olmadı bende bulantı kg alma gibi.
hatta diyetteyim spor yspıyorm kg veriyorum yani.
ama bi dene istersen sende yan etkisi olursa değiştirirsin.
dr kaç tane iç dedi ? bn günde bitane sabahları aç karnına içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?