- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Benim son adet tarihim 16ocak ben mi yanlış anladım acamaKuzukoomm Sen hamılesın Sat lazım . 16 Ocak mı yazayım ? (son adet tarıhı ..)
Birdeee gebelk testı ::)
Gebelerimizde test eklıyorum ya
Demın 16 Şubat yazdında ondan sordum canım :)
Benim son adet tarihim 16ocak ben mi yanlış anladım acama
Canım düzgun çekilmiş yok mu ?
Oldu kuzumAttım Canım ya son adet tarihin 16ocak 16şubatta olacaktım ama olmadım hamile olduğumu örendim şimdi oldu Galibe
Merhaba, ben ateş takibi hiç yapmadığım için yorum yapamayacağım maalesef, ama mantıklı dedikleriniz, hem testte pozitif hem ateş yükselmiş, adet de düzensizken geç yumurtlama olabilir gibi geliyor.Kızlar günaydın ben artık pc den hiç giremiyorum hata veriyor telefon uygulamadan giriyorum sadece dünden beri aklıma birşey takıldı yumurtlama zamanında ateş yükselir diye okumuştum bir yerde dün gittiğim doktor bu kadar geç yumurtlama olmaz sana öyle gelmistir testler yanlıştır dedi ama ben her sabah uyandığımda ateş ölçümü de yapıyordum normal de 35.6 falan iken yumurtlama zamanında 36.2 ye kadar çıkmıştı bugün son ölçüm de 35.8 di @morcivertkedi
aha heyecan dorukta
heeehh işte bu eklıyorum .Eki Görüntüle 2239491
Bu nasıl canım
Biz konusmadik galiba merhaba hos geldin.. hayirli olsun kac haftaliksiniz?Ben Perşembe gitçem kuzum dua et 5haftalıkken keseyi gördü geçen hafta
Benım cuma günü 6+2 olcak :) Tarihlerımız aynı aslında ama nasıl oldu bu :)Şimdi gitcegim 6+3olcak Perşembe
Hoşbulduk yarın 6hafta olcamBiz konusmadik galiba merhaba hos geldin.. hayirli olsun kac haftaliksiniz?
kız bn cumaya kdr beklemem çarşamba yapcam
Ozaman sen perşmebe gitcen 6+1 olcakDoğrudur Canım ben heyecandan yanlış yazdım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?