Kan görmek iyidir ama kuzum öyle der büyükler için fefahlamıştır derler inşallah öyle olacak hepimizin içi ferahlayacak mübarek cuma günü :))ay bugunde çok kötu bır ruya gördum .
Wc ye gııdıyorum .
Bir kan akıyorkı sormayın . Sonrasında da beyaz şeffaf şeffa bişeyler dusuyodu hemen gidip progestone ilacı içiyordum
Bilinç altım dırek etkılenmıs . Dun akşam eşime ilaç ararken geçen gebelikte kullandıgım progestone ilacını görmustum . Onu direk zihnim kaydetmıs gece rüyamda karsıma çıktı
Buralı değilim ama burda yasiyor ve çok seviyorumkırklareli doğuş tıp merkezimi
kız hemşerimiyiz yoksam
testin varsa yap ben test stoğu yaptım eşimden gizli görse kafayı mı yedin der çünkübnm bugun 9 var ypimmi
Bende sabah dedım dırek ruya bozuldu valla kan gördm dedımKan görmek iyidir ama kuzum öyle der büyükler için fefahlamıştır derler inşallah öyle olacak hepimizin içi ferahlayacak mübarek cuma günü :))
ben kırklareliliyim. canım memleketim sevilmicek gibi değil kiBuralı değilim ama burda yasiyor ve çok seviyorumsen burali misiin
ayyy kıyamammm yaaaalh testi lavabonun üstünde unuttum dün garibim eline almış baktım sevine sevine geliyor hcg sanmış çift çizgi
Canımm çok sukuur.iyiyim..dersim de bitti evdeyim oh misSaolll balımmm benmmm günaydnn nasılsnnn bugünn
Tatlı sözlerin beni benden aliyoor canim
Çok ediyorum sahiden,Allah dualarınızı kabul etsin inşallah canimİçini ferah tut en ufak bişeyde zaten dr lar dan diye söylüyorlar.
Ay inşallahh şubatın sonu martın başı gelsin güzel haberler bize de dua edin hamişlerr
Boşluktur o boşlukKuzum yolksac o kadar uzakta olmaz kisttir o muhtemelen ya da idrar kesesi olabilir :)) ama korkulucak bisiy olsa dr derdi yani.. :)nedemistimkibenn H E
ben hiç almadım benimkinden bişi gizleyemiomtestin varsa yap ben test stoğu yaptım eşimden gizli görse kafayı mı yedin der çünkü
valla hiç istemezdim ama dün unutmuşum.ayyy kıyamammm yaaaa
Bende yapıp resım çekıp hemen atıyodum böyle bısey olması dıyeeee
almamak en iyisiben hiç almadım benimkinden bişi gizleyemiom
Turu hep atıyorum da köftesini daha hiç yemedim.Yalniz ününü duymuştum artık yemek şart oldu canımben kırklareliliyim. canım memleketim sevilmicek gibi değil ki
şanslısın orada yaşayarak :)
benim için bi köfte ekmek ye kızistasyonda iki tur at
İnşallah çift çizgili idrar testı göstermen nasp olur canımvalla hiç istemezdim ama dün unutmuşum.
ay köftemıTuru hep atıyorum da köftesini daha hiç yemedim.Yalniz ününü duymuştum artık yemek şart oldu canımsahiden tam yaşanacak şehir,dertsiz,kalabaliksiz
inşallah canım benimİnşallah çift çizgili idrar testı göstermen nasp olur canım
Canının istediği birşeyler oluyor mu peki canimay köftemı
Sabah yumurta gördum üstüne reklamlarda köfte içim Allk bullak oldu .
strese sokma kendini kızarım bakHeyecandan çalışamıyorum daha teste 3 gün var inşallah kalp krizi geçirmem
Ayy yazık adamalh testi lavabonun üstünde unuttum dün garibim eline almış baktım sevine sevine geliyor hcg sanmış çift çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?