Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklemek daha heyecan verici galibaa
Sakin azz az kaldi cumaya 9u da iyi dusunmus esin ayy:))
Ay ben öyle saat 3 e 4 e kdar beklıyemem kı

Benı bıldıgınden erken almış .

Aslında inan beklemek heyecanlı deildi.
Mesla pazartesı gıtcem dıyodum ya. Randeu almadıgım için ta heyecanlanmıyodum .
Ama şimdi randevu falan alındı kesınleşti ya bayılcaaam geli

Hadi insallah guzel haberle fotoyla gel de .. guzel heyecanlar yaa.. sorcaklarini da not alsaydin kizz bak simdi aklima geldi.:)

Merhaba, ben ateş takibi hiç yapmadığım için yorum yapamayacağım maalesef, ama mantıklı dedikleriniz, hem testte pozitif hem ateş yükselmiş, adet de düzensizken geç yumurtlama olabilir gibi geliyor.
Yani bende aynı şekilde düşünüyorum bilemedim ne olduğunu adetin yaklaşmış dedi yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor ortalama bilemedim kafamda deli sorularr

Her seyi biliyoz diyon
aklıma takılan şuana kaar bişey olmadı .
Allahın iznyle keseme bakayım .
Belki şeyı söyluyebılırm .
2 gundur sabah idrar yaptıktan sonra yanma oluyor .
Su içmediğim için kesın . Normalde gunuk 1 2 bardak içederim .
şmdi 1.5 litre faalan içiyorum ama sanıırm daha faza içmem lazımmış :/

ay bugunde çok kötu bır ruya gördum .
Wc ye gııdıyorum .
Bir kan akıyorkı sormayın . Sonrasında da beyaz şeffaf şeffa bişeyler dusuyodu hemen gidip progestone ilacı içiyordum

Bilinç altım dırek etkılenmıs . Dun akşam eşime ilaç ararken geçen gebelikte kullandıgım progestone ilacını görmustum . Onu direk zihnim kaydetmıs gece rüyamda karsıma çıktı

ateş ölçme yöntemiyle ilgili hiçbir fikrim yok

Maria26 Kuzuuuu bata 6
Teste 3 gun
Yessss
Valla aklımdan çıkıyo bazen hiç belirti melirti yok aman olmasın zaten belirti olursa zaten heh bu ay da olmadı dicem
Birde işte yarın alıiveriş sonra temizlik hazırlık falan valla hele cuma da yoğun olurum hazıelıklar yapmam lazım cumartesi kutlarız ailelerle doüum gününü. Pazar da biz çekirdek aile gezeriz eğlence alanına falan götürürz şu hafta sonunu dağ salim çıkayım da
Bir de tabi cuma güzelliği süprizi olsa çifte kutlama olur benim için hafta sonu

ay vallaahhaa yaaa , hadı inşallaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…