Ay çok guzel sabahtannİnşallah canım 11de bakalım
ben bekler miyim sanıyorsun bat a 10 varken baslıcamkız bn cumaya kdr beklemem çarşamba yapcam
bnm bugun 9 var ypimmiben bekler miyim sanıyorsun bat a 10 varken baslıcam
Ay kesın verırde sen bana sor heyecandan bayılcaam gelıyoAyyy cok heyecanli soyle afili fotosundan unutma hemi :)
Ştttt benım rekorumu geçmenıze izin vermembnm bugun 9 var ypimmi
hahaha tamam D:Ştttt benım rekorumu geçmenıze izin vermem
5 varken başlancak
Beklemek daha heyecan verici galibaaAy kesın verırde sen bana sor heyecandan bayılcaam gelıyo
Kuscaam gelıyo
Çok değişik duygular . İlkinden daha heyecanlıyım nolcak dıye
Ay ben öyle saat 3 e 4 e kdar beklıyemem kıBeklemek daha heyecan verici galibaa
Sakin azz az kaldi cumaya 9u da iyi dusunmus esin ayy:))
Hadi insallah guzel haberle fotoyla gel de .. guzel heyecanlar yaa.. sorcaklarini da not alsaydin kizz bak simdi aklima geldi.:)Ay ben öyle saat 3 e 4 e kdar beklıyemem kı
Benı bıldıgınden erken almış .
Aslında inan beklemek heyecanlı deildi.
Mesla pazartesı gıtcem dıyodum ya. Randeu almadıgım için ta heyecanlanmıyodum .
Ama şimdi randevu falan alındı kesınleşti ya bayılcaaam geli
Sorcagım hıcbırsey yok kıHadi insallah guzel haberle fotoyla gel de .. guzel heyecanlar yaa.. sorcaklarini da not alsaydin kizz bak simdi aklima geldi.:)
Yani bende aynı şekilde düşünüyorum bilemedim ne olduğunu adetin yaklaşmış dedi yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor ortalama bilemedim kafamda deli sorularrMerhaba, ben ateş takibi hiç yapmadığım için yorum yapamayacağım maalesef, ama mantıklı dedikleriniz, hem testte pozitif hem ateş yükselmiş, adet de düzensizken geç yumurtlama olabilir gibi geliyor.
aklıma takılan şuana kaar bişey olmadı .Her seyi biliyoz diyon
ateş ölçme yöntemiyle ilgili hiçbir fikrim yokKızlar günaydın ben artık pc den hiç giremiyorum hata veriyor telefon uygulamadan giriyorum sadece dünden beri aklıma birşey takıldı yumurtlama zamanında ateş yükselir diye okumuştum bir yerde dün gittiğim doktor bu kadar geç yumurtlama olmaz sana öyle gelmistir testler yanlıştır dedi ama ben her sabah uyandığımda ateş ölçümü de yapıyordum normal de 35.6 falan iken yumurtlama zamanında 36.2 ye kadar çıkmıştı bugün son ölçüm de 35.8 dimorcivertkedi
Kuzu randevun ne zaman ?ateş ölçme yöntemiyle ilgili hiçbir fikrim yok
Yessss
ay vallaahhaa yaaa , hadı inşallaaahhYessss
Valla aklımdan çıkıyo bazen hiç belirti melirti yok aman olmasın zaten belirti olursa zaten heh bu ay da olmadı dicem
Birde işte yarın alıiveriş sonra temizlik hazırlık falan valla hele cuma da yoğun olurum hazıelıklar yapmam lazım cumartesi kutlarız ailelerle doüum gününü. Pazar da biz çekirdek aile gezeriz eğlence alanına falan götürürz şu hafta sonunu dağ salim çıkayım da
Bir de tabi cuma güzelliği süprizi olsa çifte kutlama olur benim için hafta sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?