- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Canım oğlumda geç yum olmuştu 21 temmuz yum olmustu 31 ine adetti . Bende 2 ağustos yapmıştım testi . Yani 12 gün sonra .Demee sen oglusta once ogrenmis miydin? Erken olabilir mi:/
Kazen calismalar devam ediyor sorunlari yazin demis.. takvimi de ekle sorunlara.. cepten mi giriyorsun sende o daha zor valla simdi:)takvimim yok
Bata kaç gün vardı kuzum?Maalesef canım cikmadi
Tamam yarin 12.gun yarin da deneyelim.. cikmayabiliyor iste..Canım oğlumda geç yum olmuştu 21 temmuz yum olmustu 31 ine adetti . Bende 2 ağustos yapmıştım testi . Yani 12 gün sonra .
Buda 18 ine yum olmustu 11 gün geçmiş oldu işte olsa çıkardı napim kismet degilmis
Çabuk verin o takvimi biz onun icin ne kadar uğraşıyoruz burdatakvimim yok
Aha cep duzeldi :))Çabuk verin o takvimi biz onun icin ne kadar uğraşıyoruz burda
O kadarda uğraşmıştık kocaylaTamam yarin 12.gun yarin da deneyelim.. cikmayabiliyor iste..
Sanmiyorum bu zamana kadar bir ariza verirdi heralde.. hic kotu dusunmeO kadarda uğraşmıştık kocayla
Ya benim doğumda rahim kapanmadı alinacakti kanama durmadi diye sonra saatlerce masaj yapıldı acaba onda zarar mi gördü diye düşünmeye başladım
ayyy kazene gidersem burayı kaybederim o kadar yabancıyımKazen calismalar devam ediyor sorunlari yazin demis.. takvimi de ekle sorunlara.. cepten mi giriyorsun sende o daha zor valla simdi:)
Insallah vardir canim yoksa da bu ay olur uzme kendiniÇabuk verin o takvimi biz onun icin ne kadar uğraşıyoruz burda
Ahaha cok tatlisinn bildirimlerden gelirsin yine simsek goruntusu var ya yeni konular onlar ordan bulursun:))ayyy kazene gidersem burayı kaybederim o kadar yabancıyımben hep cepten giriyorum kuzum hiç pcden girmedim
Kismet canım napalim yo üzülmüyorum bir problem olmasında elbet birgün olur acelem yok artık planlı ayim geçti artık:))Insallah vardir canim yoksa da bu ay olur uzme kendini
Inşallah öyledir kuzumSanmiyorum bu zamana kadar bir ariza verirdi heralde.. hic kotu dusunme
Zamani var iste..
Kuzum zaten hangimizin planli ayinda oldu ki? Hic beklemedigimiz zaman da geliyor iste yavrularimiz insallah en kisa surede kavusursun bebegineKismet canım napalim yo üzülmüyorum bir problem olmasında elbet birgün olur acelem yok artık planlı ayim geçti artık:))
Amin canım benim çok tesekur ederimKuzum zaten hangimizin planli ayinda oldu ki? Hic beklemedigimiz zaman da geliyor iste yavrularimiz insallah en kisa surede kavusursun bebegine
☺☺Amin canım benim çok tesekur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?