Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim 3 falandi dr ilac vermedi cok sukur simdi 2 kusure dusmus ben ilac almiyorum birtek bana d3 kullan dedi onun disinda ilac vermedi

Kızlar bebe time hamilelik testi güvenilir mi ya bilen var mı ya da bu testi kullanan ?

Canim benim 3 falandi dr ilac vermedi cok sukur simdi 2 kusure dusmus ben ilac almiyorum birtek bana d3 kullan dedi onun disinda ilac vermedi
Anladım kuzum benim de 4.1 di ilaçla 15 hünde 1.55 düştü, şimdi 25mcg lık dozla devam ediyorum. D3 benim dolik asitimde var, b12 ve iyot da var onları o yüzden ekstra kullanmıyorum canım. Zaten onlar normaldi benim

çıktıı minicik :) bu ay 500 gr almışım. eski kıyafetlerim oluyor halâ ama bazı eteklerim falan sıkmaya basladı. ben 15. haftada gitmis olucam net belli olur heralde :)
Canim eltim de 5 bucuk aylik hamile bugun konustuk 3.hafta da ogrenmis cinsiyeti bence ssenin de artik belli olur

Anladım kuzum benim de 4.1 di ilaçla 15 hünde 1.55 düştü, şimdi 25mcg lık dozla devam ediyorum. D3 benim dolik asitimde var, b12 ve iyot da var onları o yüzden ekstra kullanmıyorum canım. Zaten onlar normaldi benim
Benim d3 suan da 11 birtek onu kullan dedi dr saglik ocagindaki dr bana triotlar yuksek dedi doktorum normal deyip ilac vermedi ve cok sukur kendiliginden dustu

Hastaneden geldik.. agladi bizi gorunce nolacam ben diyor bacaktan korkarken mide cikti basimiza diyor... kizlar Allah yardimcisi olsun. Uzulme bak ne guzel bakiyorlar sana dedim.
Çok geçmiş olsun canım..
Allah şifa versin inşallah..

Günümüz güzel olsun kızlar,hayırlı cumalar..Güzel haberler inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…