İnşallah kuzummm inşallaaahhhKuzum ben yatıyorum sabaha hayırlı haberlerini almak nasip olsun inşallahH E
Cümleten iyi geceler hanımlar
Farkindayim ama ilk olunca heyecan fazla dorukta oluyorBayaa erken ama :)))))))
Cok sagol kuzum insallah yarin senden de cok cok guzel haberler alirizOhhh harika canım gözünayıdn maşallahhh
.Hadi gozun aydin canim.. 2 hafta oldu mu sana hic bisey kullanma demisti demi?
Cok sagol canim kendimden gectim bebek icin endise ediyordum cok sukur vitaminler eksik onun disinda hersey yoluna girdiGözün aydın canım hamilelikte hastalık zor oluyor dikkat et kendine
Canim benim 3 falandi dr ilac vermedi cok sukur simdi 2 kusure dusmus ben ilac almiyorum birtek bana d3 kullan dedi onun disinda ilac vermediHadi gözün aydın canım çok şükür her şey yolunda. Tiroid düşse de ilaca bi süre daha devam ettiriyolar, devam ettirmedi mi canım? Benim de 10 gün önce 1.55 çıktı tsh, düşmüş yani ama 12.haftaya kadar yarım yani 25mcg olarak devam edelim ilaca dedi
Anladım kuzum benim de 4.1 di ilaçla 15 hünde 1.55 düştü, şimdi 25mcg lık dozla devam ediyorum. D3 benim dolik asitimde var, b12 ve iyot da var onları o yüzden ekstra kullanmıyorum canım. Zaten onlar normaldi benimCanim benim 3 falandi dr ilac vermedi cok sukur simdi 2 kusure dusmus ben ilac almiyorum birtek bana d3 kullan dedi onun disinda ilac vermedi
Canim eltim de 5 bucuk aylik hamile bugun konustuk 3.hafta da ogrenmis cinsiyeti bence ssenin de artik belli olurçıktıı minicik :) bu ay 500 gr almışım. eski kıyafetlerim oluyor halâ ama bazı eteklerim falan sıkmaya basladı. ben 15. haftada gitmis olucam net belli olur heralde :)
Benim d3 suan da 11 birtek onu kullan dedi dr saglik ocagindaki dr bana triotlar yuksek dedi doktorum normal deyip ilac vermedi ve cok sukur kendiliginden dustuAnladım kuzum benim de 4.1 di ilaçla 15 hünde 1.55 düştü, şimdi 25mcg lık dozla devam ediyorum. D3 benim dolik asitimde var, b12 ve iyot da var onları o yüzden ekstra kullanmıyorum canım. Zaten onlar normaldi benim
Çok geçmiş olsun canım..Hastaneden geldik.. agladi bizi gorunce nolacam ben diyor bacaktan korkarken mide cikti basimiza diyor... kizlar Allah yardimcisi olsun. Uzulme bak ne guzel bakiyorlar sana dedim.
Şahsen kaliciysa bu değişim sevemedimsayfamı değişmiş?
Ben telden giriyorum şuan ama sanki bilgisayardan girmisim gibi,koca ekran var..Sürekli büyültup küçültmek durumunda kalıyorum.Gecicidir yaaaaynen bende telden hiç giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?