Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlarrrr şimdik benim bata 10 gün var.. geçen cumartesi çatlatma iğnesi oldum.. totem yapcam dediydim ya cuma için.. iğnenin salgıladığı hormondan dolayımıdır acaaba erken gebelik testi ayrıca bu
Anammm çizgiyi ben bile gördüm

kızlarrrr şimdik benim bata 10 gün var.. geçen cumartesi çatlatma iğnesi oldum.. totem yapcam dediydim ya cuma için.. iğnenin salgıladığı hormondan dolayımıdır acaaba erken gebelik testi ayrıca bu
etkisi olabilir kuzum. ben hiç o iğneden olmadım ama etkisinin sürdüğünü duydum senin henüz bi hafta olmuş iğne olalı ama bilemedim.
bat yaklaşıncada inşllah çift çizgi olur böyle

Ay bu ne yaa kaç saattir uğraşıyorum şifreyi hatırlayamadım yine sıfırlama maili de 3 saate anca yolladılar amann..
Berbat olmuş eski hali daha iyiydi ..
Neyse yaptım ben negatifli testimi kızlar boşuna atmayayım her ay olduğu gibi :))))

Canim cok net bir sekilde gorunuyor cizgi insallah gercekten vardir Rabbim yuzune bakar insallah

ya insallah gebeliktir ama cok erken değilmi?
Kuzum ben çarşamba günü adet oldum ya test yapamadan
ayyyy çok özür dilerim dalmışım biliyordum halbuki

Sabah 7 de yapmıştım son bakayım dedim attım çöpe .. bundan sonra test mest yok bitti :)))) bırakıyorum artık zaten valla gün hesaplamayı test yapıcam diye gün saymayı :)))))

ya insallah gebeliktir ama cok erken değilmi?

ayyyy çok özür dilerim dalmışım biliyordum halbuki☹
Estağfurullah kuzum, insanlık hali. Bazen ben bile unutuyorum adet olduğumu.. Olsun önümüzdeki ay atarım inşallah testi bende

Insallah kirmizilari gormezsin canim ve umarim test yanlistir. Yoksa da uzulme bahar herkese ugur getirecek buna inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…