- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.308
- 748
Kuzum ben çarşamba günü adet oldum ya test yapamadanRed Phoenix ayy elcinden seni unuttum hani testin????
bu arada herkesin aksine ben beğendim siteyi :)
Anammm çizgiyi ben bile gördümkızlarrrr şimdik benim bata 10 gün var.. geçen cumartesi çatlatma iğnesi oldum.. totem yapcam dediydim ya cuma için.. iğnenin salgıladığı hormondan dolayımıdır acaabaerken gebelik testi ayrıca bu
etkisi olabilir kuzum. ben hiç o iğneden olmadım ama etkisinin sürdüğünü duydum senin henüz bi hafta olmuş iğne olalı ama bilemedim.kızlarrrr şimdik benim bata 10 gün var.. geçen cumartesi çatlatma iğnesi oldum.. totem yapcam dediydim ya cuma için.. iğnenin salgıladığı hormondan dolayımıdır acaabaerken gebelik testi ayrıca bu
çizgi var var da bende gördüm de .. acabağ diyorum iğneden dolayımıdır :/Anam çizgiyi ben bile gördüm
İki türlüsü de olabilir kuzum bata ne kadar vardı senin?çizgi var var da bende gördüm de .. acabağ diyorum iğneden dolayımıdır :/
hayalet falandamı cıkmadıı canımAy bu ne yaa kaç saattir uğraşıyorum şifreyi hatırlayamadım yine sıfırlama maili de 3 saate anca yolladılar amann..
Berbat olmuş eski hali daha iyiydi ..
Neyse yaptım ben negatifli testimi kızlar boşuna atmayayım her ay olduğu gibi :))))
tam 10 günİki türlüsü de olabilir kuzum bata ne kadar vardı senin?
Yok kız tertemizz bembeyazz :))) eklemeye utanır insan hahahha :))hayalet falandamı cıkmadıı canım
Canim cok net bir sekilde gorunuyor cizgi insallah gercekten vardir Rabbim yuzune bakar insallahkızlarrrr şimdik benim bata 10 gün var.. geçen cumartesi çatlatma iğnesi oldum.. totem yapcam dediydim ya cuma için.. iğnenin salgıladığı hormondan dolayımıdır acaabaerken gebelik testi ayrıca bu
Daha çok varmış kuzum 3 gün sonra tekrar yap test, bata kadar takip edelimtam 10 gün
hadi yaaa umutlar öbür aya artıkYok kız tertemizz bembeyazz :))) eklemeye utanır insan hahahha :))
ya insallah gebeliktir ama cok erken değilmi?kızlarrrr şimdik benim bata 10 gün var.. geçen cumartesi çatlatma iğnesi oldum.. totem yapcam dediydim ya cuma için.. iğnenin salgıladığı hormondan dolayımıdır acaabaerken gebelik testi ayrıca bu
ayyyy çok özür dilerim dalmışım biliyordum halbukiKuzum ben çarşamba günü adet oldum ya test yapamadan
amin inşallahh.. resimde net gibi çıkmış.. çok silik aslında..Canim cok net bir sekilde gorunuyor cizgi insallah gercekten vardir Rabbim yuzune bakar insallah
Estağfurullah kuzum, insanlık hali. Bazen ben bile unutuyorum adet olduğumu.. Olsun önümüzdeki ay atarım inşallah testi bendeya insallah gebeliktir ama cok erken değilmi?
ayyyy çok özür dilerim dalmışım biliyordum halbuki☹
Insallah kirmizilari gormezsin canim ve umarim test yanlistir. Yoksa da uzulme bahar herkese ugur getirecek buna inaniyorumAy bu ne yaa kaç saattir uğraşıyorum şifreyi hatırlayamadım yine sıfırlama maili de 3 saate anca yolladılar amann..
Berbat olmuş eski hali daha iyiydi ..
Neyse yaptım ben negatifli testimi kızlar boşuna atmayayım her ay olduğu gibi :))))
ya insallah gebeliktir ama cok erken değilmi?
ayyyy çok özür dilerim dalmışım biliyordum halbuki☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?