• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O değil ben aylarca hayal kurdum eşime supriz yapcam diye ikinci çizgiyi görünce koşa koşa gösterdim adam sevinemedi bile kaptırmam kendimi diyor uyuz oldum 😂

Bende öyleyim yaa dayanamıyoruz biz o süprüz işini yapamayız biz her test aldığımda söylemicem diyorum direk söylüyorum 😍
erkekler rahat ben ağladım diye üzüldü garibim uyudu mesela :KK70::KK33:

Bende öyleyim yaa dayanamıyoruz biz o süprüz işini yapamayız biz her test aldığımda söylemicem diyorum direk söylüyorum 😍
erkekler rahat ben ağladım diye üzüldü garibim uyudu mesela :KK70::KK33:

Haha benimkide adet olunca çok üzülüyor çaktırmıyor ama anlıyorum şuan karşımda çok sakin ama içi içini yiyor biliyorum 😂

Elçin inan ki şoktayım ya hiç beklemiyordum sırf aklımda kalmasın diye verdim kanı da, 9,8 çok kötü bir değer değil di mi? Geç döllendi sanırım, ne zaman gitsem doktora?
Kuzum hemen doktora gitsen bile bir faydası yok bende tavsiye 6. Haftadan sonra gitmen .
Öncesi hep stres çünkü ..
okdr dayanamam dersen en azından 5. Haftayı bekle ..

Şuan sadece koyulşamaya bakalım .
Birde folik asite başlaman lazım

Kuzum hemen doktora gitsen bile bir faydası yok bende tavsiye 6. Haftadan sonra gitmen .
Öncesi hep stres çünkü ..
okdr dayanamam dersen en azından 5. Haftayı bekle ..

Şuan sadece koyulşamaya bakalım .
Birde folik asite başlaman lazım
Kuzum 5 aydır folidoce kullanıyorum zaten ona devam ederim, yarın idrar testi yapsam mı? Ne zaman yapayım idrar?

Back
X