Çok sağol canım dik durup kimseye belli etmesemde çok zor Allah kimseye yaşatmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlat nasip etsin inşallah sonraki gebeliğimde gelişeme sıkıntısı yaşadım şimdi iğneler ilaçlar inşallah işe yararBaşın sağolsun çok büyük sınavdan geçmişsin Allah sabırlar versin yakın bir zaman da olmadı demi inşallah bu bebeğine sağlıkla kavuşursun canım
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah içini ferah tut15 ocakta 11 haftalık olunca gidecez
Allah yardımcınız olsun. Sabır versin. Kolay değildir.rabbim inşallah bu kez yardımcınız olur. Olumlu düşünmek güzel ama bu düşünce gücüyle olacak bişey değil. İnsan sonuca bi şekilde katlanıyor. Ama süreç çok yavaş işliyor sonucu hemen bilmek istiyor.bu da yıpratıyor...Maalesef yok, ikizlerim beş aylık erken doğumundan bir bebeğim beş gün yaşadı diğeri doğumda öldü iki bebeğimin mezarı var sadece onlarda hiç problem yoktu bir haftada doğum sancı oldu birdenbire sonra neden böyle gebelik yaşıyorum bilemiyorum herşey Allah'tan sizinde Allah Gönlünüze göre versin kimseye diyemiyorum bu olanları herkes ayrı konuşuyor insanı yoruyor canını sıkıyor burdan yazmak içimi rahatlatıyor
Amin çok teşekkürler yanımdaki insanlardan bu kadar güzel dualar duymuyorum çok sağolun sizede Rabbim hayırlısını sağlıkla nasip etsin hepimizin güzel hamilelikleri doğumları olur buradan paylaşırız inşallahAllah yardımcınız olsun. Sabır versin. Kolay değildir.rabbim inşallah bu kez yardımcınız olur. Olumlu düşünmek güzel ama bu düşünce gücüyle olacak bişey değil. İnsan sonuca bi şekilde katlanıyor. Ama süreç çok yavaş işliyor sonucu hemen bilmek istiyor.bu da yıpratıyor...
hayırlısı. duymadık ama kalbinin attığını gördük. benim ilk bebeğim doğumdan 70 gün sonra vefat etti bu şekilde geriden gelmişti tabi ara hep açılmıştı onda eğer hep 1 hafta geri çıkarsa geliştiği ve sorun olmadığıni gösteriyor ama.Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah içini ferah tut
Teşekkür ederim canım içim rahatladıYok kusmak iyi xaten hem rahatlıyorsun kasılmada bişe olmaz ilerleyen zamanlarda hapşurup öksürüdügünde bile kasıklasında agrı hissediyorsun ama normal öyle bi korunuyor ki bebek bi zararı olmuyor yani :)
Canımm çok üzüldüm Rabbim snaa yaşadığın acının mükafatını verir inşallah benim ikizlerimin biri beş gün yaşadı ve beş aylıktı senin daha da acı inan çok iyi anlıyorum seni Rabbim bu hamileliklerimizde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallahhayırlısı. duymadık ama kalbinin attığını gördük. benim ilk bebeğim doğumdan 70 gün sonra vefat etti bu şekilde geriden gelmişti tabi ara hep açılmıştı onda eğer hep 1 hafta geri çıkarsa geliştiği ve sorun olmadığıni gösteriyor ama.
amin İnşallah o zaman hamileyken doğumdan sonra yaşanacağını biliyorduk doktorlar her seferinde söylüyordu zaten kalbi tam gelişmemişti ve daha başka şeyler de vardı ama melek oldu gitti. senin yavruların da sana sefaatci olacaklar inşallah.Canımm çok üzüldüm Rabbim snaa yaşadığın acının mükafatını verir inşallah benim ikizlerimin biri beş gün yaşadı ve beş aylıktı senin daha da acı inan çok iyi anlıyorum seni Rabbim bu hamileliklerimizde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Haklısın canım bende youubede bir doktordan dinledim sağlıklıkysa onu ne yapsam düşüremezmişiz öyle güzel tutunurmuş ama sağlıksızsa yaptığımız bir hata sadece onun düşmesini kolaylaştırır yani düşecektir zaten o yüzden kendinide suçlamamak lazım ilk haftalar hele ağır kaldırmak falan bebeğe zarar vermiyor çünkü çok küçük ileriki haftalar böyle hareketlerin sıkıntısı olabilir Rabbim öyle bir yaratmışki problem olunca vücut onu dışarı atıp vücudu yeni hamileliğe hazırlamak için hemen temizlemeye başlıyor. O yüzden tevekkül edip üzerinize düşeni yapıp Allah'a bırakıyoruz Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahDoktorum bugün güzel birşey söyledi. Özellikle ilk 8 haftaya yani yaratılış evresine biz müdahale edemiyoruz. Ben sizi burada pamuklarada sarsam sağlıklı bir oluşum değilse yapacak bişey yok...
Diğer taraftan sağlıklı bir oluşumda da siz onun kalbini durduramazsınız...
İnşallah canım orda kavuşuruz hep bir yanımızda kalacaklaramin İnşallah o zaman hamileyken doğumdan sonra yaşanacağını biliyorduk doktorlar her seferinde söylüyordu zaten kalbi tam gelişmemişti ve daha başka şeyler de vardı ama melek oldu gitti. senin yavruların da sana sefaatci olacaklar inşallah.
İdrar kulturu yaptırdım ureme olmadı hamilelik hormonlarından sanırımAkıntılar neden oluyor acaba
Başın sağolsun çok zor gerçekten.Allah sabır versin. Onlar senin şefaatçin olacak Allah’ın izniyle. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz elimizden geleni yapalım ilaç iğne doktor. Sonrası tevekkül. Evlilik dışı ne ilişkilerden ne bebekler oluyor düşürmek için neler yapıyorlar yine de düşmüyor. Allah yardımcımız olsun. Sabırla bekleyeceğiz Rabbim hepimize en güzelini en hayırlısını en iyisini verecek inşAllah.Maalesef yok, ikizlerim beş aylık erken doğumundan bir bebeğim beş gün yaşadı diğeri doğumda öldü iki bebeğimin mezarı var sadece onlarda hiç problem yoktu bir haftada doğum sancı oldu birdenbire sonra neden böyle gebelik yaşıyorum bilemiyorum herşey Allah'tan sizinde Allah Gönlünüze göre versin kimseye diyemiyorum bu olanları herkes ayrı konuşuyor insanı yoruyor canını sıkıyor burdan yazmak içimi rahatlatıyor
Başın sağolsun çok zor gerçekten.Allah sabır versin. Onlar senin şefaatçin olacak Allah’ın izniyle. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz elimizden geleni yapalım ilaç iğne doktor. Sonrası tevekkül. Evlilik dışı ne ilişkilerden ne bebekler oluyor düşürmek için neler yapıyorlar yine de düşmüyor. Allah yardımcımız olsun. Sabırla bekleyeceğiz Rabbim hepimize en güzelini en hayırlısını en iyisini verecek inşAllah.[/ Allah razı olsun canım
Canm mrb sat ney senin cnm bende 5 haftaligim dr gittinmi keseyi falan gördünmüEvet canım doğru ya ablamlardayım hafta sonu için randevu almışlardı bana ama pek yararlı olmadı burdaki dr artık ist da gitmeyi düşünüyorum çok fazla kalabalıktı ve kese ölçümü bile yapmamış bu normalmi
Canim benim normalde regl donemim cok sancili gecerdi. Gebe kalip adetim geciktigimde kanamam hic yoktu ama sanki regl gibi agrilarim oldu jatta bir hafta boyunca gece hep uyandim acidan tuvalete gittim eywah düştü diye ama cok sukur bir sorun olmadi bu ay donemim yine geldi ayni agrilarin daha hafifi yine var baskı gibi kasigimda. Oyuzden sıkıntı yapma canim yerlesiyor guzelce bebegin sana tutunuyorAmin canım bende kimse bana cvp yazmıycak herhalde diyordum ara adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor şiddetli değil hemen geçiyor normal mi sizlerde de oluyor mu
Doktor en az 2 litre diyor pipetle ic diyor yok neler denedimBende geçen haftya kdr günde 8 10 bardak içerdim .2 3 gündür midemi kötü yapıyor zorla 3 4 bardak içiyorum.İşin tuhaf tarafı vücut susuz kalınca bulantı daha fazla oluyormuş. Su da bulantı yapıyor ne yapacağız blmyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?