Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de plasentam önde sizinle dertleşiyordukYa 2 saatte 10 hareket bence imkansız zaten bebişler anne karnında gündüz uyuyor diyorlar diğer plasentası normal yerleşimli arkadaşlarımız 2 saatte 10 hareket hissediyor mu bilemem ama bana doktorum 24 saat hissetmezsen gel demişti. Mesela ben geceleri hissetmiyorum hareketlerini yani hareket ediyormuş eşim dedi elini karnıma koyduğu için hissediyormuş gerinmeleri vs ama ben uykuda olduğum için hissetmiyorum![]()
Yani sen bilirsin kuşum ama zorlamaya gerek var mı ki normal diye bilemedim ben yaevet canım türkiyede güzel olan hemen takipli doktora ulaşabilmen maalesef bizde şansına kim gelirse
haklısın doktorumu dinlemekte fayda var hala aklımın bir köşesinde normal doğumu denesemmi mi aceba var ama galiba kendimi ve bebeği riske atmayıp gidip sezeryanı olucağım ..
Galiba yok ama sezeryanı kolay görülmesi beni sinir ediyor . Herkesin ağzında bir ama sancı çekmiyorsun lafıYani sen bilirsin kuşum ama zorlamaya gerek var mı ki normal diye bilemedim ben ya![]()
Bunu diyenler de niyeyse hep kadın. Kadın gerçekten kadının düşmanı, sinir oluyorum böylelerine, boşver canım sen onları, önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olması ve tabiki senin nasıl doğurmak istediğin. Kimseye laf düşmez bu konuda. Ayrıca sezeryan nasıl kolay ki anlamıyorum. En kanlı ameliyatlardan biri ve sonrasında çektiğin ağrıları da kimse konuşmuyor nedense. Takmışlar bi sancı olayına. 9 ay karnında sen taşıyorsun, tüm zorluklarını sen çekiyorsun, boşver kim ne derse desinGaliba yok ama sezeryanı kolay görülmesi beni sinir ediyor . Herkesin ağzında bir ama sancı çekmiyorsun lafı
Ben özellikle sordum doktoruma benim Pinpirikli olduğumu da biliyor rahatlattı içimi bayaYaaa ben sormadım doktor da demedi 24 saatte hissetmezsem mevzusunu ay içimi rahatlattın ya çok sağol canım benim![]()
Ya bazen benimki de çok hareketli oluyor ama mesela son 3-4 gündür sadece yemek yerken yıkıyor resmen içeriyiBenim de plasentam önde sizinle dertleşiyorduk
Ama son birkaç gündür bebek baya hareketli,hem dışardan çok görünüyor hem uzun sürebiliyor hem de bazen canımı yakıyor. Bugün hatta sağ tarafımda oynuyor ve sabahtan beri oramda biraz ağrı var zaman zaman geçen sonra geri gelen. Hareketleri ağrıtıyor diye inanmak istedim
kullanırken iyi geliyor canım sadece beyaz akıntı geliyordu az az bende, sonra bir kaç hafta sonra tekrar başladı. Sende daha faydalı olur inşallah canımEvet canım ultrasonda çok hareketliydidonaxyl fitil mi canım ben de 1 kere kullandım sende faydası olmuş muydu
Benimki istek değil merakti cnm .Cevremdekiler belli olmaz normalde dogurabilirsin dedikleri için gidisatimin ne olacağı adına doktora sordum.İstanbulda değilim ,teşekkür ederimMerhaba canim sezeryan sonrası normal dogum
İstediğini görünce yazmak istedim şehir olarak nerdesin bilemiyorum ama benim arkadaşım da iki sezeryan sonrasi üçüncüye hamile normal dogum istiyor doktoru burda yapamayız ama Zeynep Kamil hastanesini oneririm
O konuda demiş onunda son dogumla
Beş sene var arada![]()
Bugün bebegim gene çok çok az hareket ediyor bı kaç saat önce döner gibi bi hareket etti ama şimdi oda yok bu durum beni panik atak yaptı gerçekten ya sürekli aklım onda oluyor
Kolay gören sezeryan olsun bakalım nasıl oluyormus,sancı da ne derler.Bosver sen milleti.Onemli olan senin ve bebeğinin sağlığıGaliba yok ama sezeryanı kolay görülmesi beni sinir ediyor . Herkesin ağzında bir ama sancı çekmiyorsun lafı
Ya canım boşversene daha önce de dedim sıfır sağlık sorunum olmasına rağmen ben normal doğum sonrası aksilik yüzünden yoğun bakımda kaldım, böyle şeyleri dert etme, şu an bana da normali öngörüyorlar ama ne olur ne olmaz bilemediğimiz için ben sezaryen de olurum sorun değil dedim, hem kime ne allah aşkına, acısını sen çekiyosun sancısını sen çekiyosun laf etmek millete düşmemeli. Kolaysa sen doğur diyip çıkacaksın kenaraevet canım türkiyede güzel olan hemen takipli doktora ulaşabilmen maalesef bizde şansına kim gelirse
haklısın doktorumu dinlemekte fayda var hala aklımın bir köşesinde normal doğumu denesemmi mi aceba var ama galiba kendimi ve bebeği riske atmayıp gidip sezeryanı olucağım ..
Kesinlikle katılıyorum. Başından beri herkesin bebeği,hamileliği,gelişimi vs vs farklı,dolayısıyla doğumu da öyle olucak. Bebek nasıl gelmek isterse öyle gelicek zaten ama onun dışında vajinal normaldir düşüncesini asla anlamıyorum,bunu savunan ve olmayanı sorgulayan kadınlara karşı anlayışlı da olamıyorum. İstersem sezaryen doğururum,sırf canım öyle istiyor diye kimsenin de söz hakkı olamaz benim bedenimle alakalı olan bir şeyde. Daha da konuşurum bu konuya çok takığımBunu diyenler de niyeyse hep kadın. Kadın gerçekten kadının düşmanı, sinir oluyorum böylelerine, boşver canım sen onları, önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olması ve tabiki senin nasıl doğurmak istediğin. Kimseye laf düşmez bu konuda. Ayrıca sezeryan nasıl kolay ki anlamıyorum. En kanlı ameliyatlardan biri ve sonrasında çektiğin ağrıları da kimse konuşmuyor nedense. Takmışlar bi sancı olayına. 9 ay karnında sen taşıyorsun, tüm zorluklarını sen çekiyorsun, boşver kim ne derse desin
Ben doktoruma sordum canım hurmayı,squatı 36. haftadan itibaren önerdiğini söyledi şekerim olduğu için günde 1 tane yeterli olur dedi ananası sormadım sorarsan bana da haber verKızlar hurma ananas ve Squat gibi şeyler yapacakmısınız Doğum yaklaşınca Hangi haftada başlamak gerekiyor acaba birde hurma şekeri çıkarırmı acaba hiç denemedim 36. Hafta Başlasam erkenmi olur![]()
İnsanlar maalesef anlamıyorlar, anlatamıyorsun. Zaten kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz, kimsenin haddine değil insanların tercihleri hakkında yorum yapmak, hele ki doğum şekli gibi bir konuda. Yahu bana ne kimin ne şekilde doğum yapacağı, sadece isterim ki sağlıklı bir doğum olsun. Gerçekten anlayamıyorum ne zevk alıyorlar, insanların hayatına müdahale etmeye çalışmaktan, tamamen hadsizlik olarak görüyorum bu durumuKesinlikle katılıyorum. Başından beri herkesin bebeği,hamileliği,gelişimi vs vs farklı,dolayısıyla doğumu da öyle olucak. Bebek nasıl gelmek isterse öyle gelicek zaten ama onun dışında vajinal normaldir düşüncesini asla anlamıyorum,bunu savunan ve olmayanı sorgulayan kadınlara karşı anlayışlı da olamıyorum. İstersem sezaryen doğururum,sırf canım öyle istiyor diye kimsenin de söz hakkı olamaz benim bedenimle alakalı olan bir şeyde. Daha da konuşurum bu konuya çok takığımama aynı düşüncede olmak iyi hissettiriyor yorumsuz kalamadım
Cidden kadınlar söylüyor evet .. ve diyorlarki ee neymiş sonrasındada ameliyatlım kafasına girme hemen kalk . Yahu doktor bile büyük karın operasyonlarından biri diyor . Yada geçen dengesizin biri şey dedi şimdikilerde kolaya kaçıyor hemen sezeryan oluyorlar doğumunda kolayı çıktı . Okadar sinirim bozuluyorki .. ben tam 4 kez Opu 7 kez transfer oldum bu bebeğe ulaşana kadar doktorlarım risk alma derken milletin ağzı torba değil büzemiyorsun işte .. kimse ne çektiğimi bilmiyor .Bunu diyenler de niyeyse hep kadın. Kadın gerçekten kadının düşmanı, sinir oluyorum böylelerine, boşver canım sen onları, önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olması ve tabiki senin nasıl doğurmak istediğin. Kimseye laf düşmez bu konuda. Ayrıca sezeryan nasıl kolay ki anlamıyorum. En kanlı ameliyatlardan biri ve sonrasında çektiğin ağrıları da kimse konuşmuyor nedense. Takmışlar bi sancı olayına. 9 ay karnında sen taşıyorsun, tüm zorluklarını sen çekiyorsun, boşver kim ne derse desin
Biz 3/5 çıcık dığırdık kızım laflarını söyleyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyorYa canım boşversene daha önce de dedim sıfır sağlık sorunum olmasına rağmen ben normal doğum sonrası aksilik yüzünden yoğun bakımda kaldım, böyle şeyleri dert etme, şu an bana da normali öngörüyorlar ama ne olur ne olmaz bilemediğimiz için ben sezaryen de olurum sorun değil dedim, hem kime ne allah aşkına, acısını sen çekiyosun sancısını sen çekiyosun laf etmek millete düşmemeli. Kolaysa sen doğur diyip çıkacaksın kenara![]()
İyiyim canımmmm teşekkür ederiiim
Evet canım kimse senin ne çektiğini nasıl yollardan geçtiğini bilemez o yüzden kulaklarını tıka, bebeğin ve senin için en sağlıklı olanı tercih et. İnsanlar konuşur durur, susturmak bizim elimizde olsa keşke ama değil maalesef. Koca koca kendini yetiştirememiş insanlar bu saatten sonra da değişmezlerCidden kadınlar söylüyor evet .. ve diyorlarki ee neymiş sonrasındada ameliyatlım kafasına girme hemen kalk . Yahu doktor bile büyük karın operasyonlarından biri diyor . Yada geçen dengesizin biri şey dedi şimdikilerde kolaya kaçıyor hemen sezeryan oluyorlar doğumunda kolayı çıktı . Okadar sinirim bozuluyorki .. ben tam 4 kez Opu 7 kez transfer oldum bu bebeğe ulaşana kadar doktorlarım risk alma derken milletin ağzı torba değil büzemiyorsun işte .. kimse ne çektiğimi bilmiyor .
Bir de biz de çocuk büyüttükçüler varBiz 3/5 çıcık dığırdık kızım laflarını söyleyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor
Perine masajini becrebilirmiyim bilmiyorum :) Onu kendimiz okuyabiliyormuyuz doğumdan önce canim ben okuyorum normalde vakit buldukça meryem süresini ama otunu almadim doğum sancısı sirasinda biri okuması gerekiyor sanirim.Benimki gunde 8kez hareket etmiyor valla paso uyuyor benim oğlanBen doktoruma sordum canım hurmayı,squatı 36. haftadan itibaren önerdiğini söyledi şekerim olduğu için günde 1 tane yeterli olur dedi ananası sormadım sorarsan bana da haber verOnun dışında ek olarak perine masajını sordum şimdilerde haftada 1 ya da 2 kez yeterli olur çok bastırmadan 37. hafta itibariyle her gün yapabilirsin dedi (biraz esneterek) Meryem ana otu alıp Meryem suresi okumayı düşünüyorum birde. Önceki mesajları okudum doktorunun geç çağırdığını falan yazmışsın benimki 2 haftaya indirdi kontrolleri geçen hafta yani 32’de nst’ye başladık bir hafta sonra gel tekrar kontrol ve nst yapacağız dedi bugün gittim işte 2. kez nst’ye girdim birdahaki kontrol 2 hafta sonra.
Hareket konusunda da günde en az 8 kez hareket etmeli dedi baktın hareketleri bayaa azaldı acile gitmemi söyledi.
Bugun sesin soluğun çikmadi merak ettim canim bugun yoğundun galibaİyiyim canımmmm teşekkür ederiiim![]()