Merhabalarr, kalp atisi ve kese ne zaman gorunuyor? Ben 6 aralikta kan verdim beta hcg 18443 cikti. 6 haftalik dediler. Hala mhrs den randevu alamadigim icin kadin doguma gidemedim. Gitseydim gorunur muydu kese ve kalp atisi, yani beta degeriyle mi ilgili ?
Merhabalarr, kalp atisi ve kese ne zaman gorunuyor? Ben 6 aralikta kan verdim beta hcg 18443 cikti. 6 haftalik dediler. Hala mhrs den randevu alamadigim icin kadin doguma gidemedim. Gitseydim gorunur muydu kese ve kalp atisi, yani beta degeriyle mi ilgili ?
Kızlar bugün hcg testi tekrarladım >1000 çıkmış bu tam bin mi demek yoksa önündeki işaret binden yüksek değer mi demek kafam karıştı ya pazartesi de keseyi görmüştük tahminimce bu laboratuvard direk binden yüksek diye gözüktü net sonuç çıkmadı
Kızlar bugün hcg testi tekrarladım >1000 çıkmış bu tam bin mi demek yoksa önündeki işaret binden yüksek değer mi demek kafam karıştı ya pazartesi de keseyi görmüştük tahminimce bu laboratuvard direk binden yüksek diye gözüktü net sonuç çıkmadı
merak ediyorum ben gibi hamile kiyafetine baslayan var mi ....
benim ic karin yok sanirim. hemen karnim cikiyor. gozle gorulur sekilde hem de... 4 kez gebe kaldim (ilk iki yavrum yasamadi ama) hepsinde de boyle oldu. gorenler 3-4 aylik saniyor ki bu kez diyetisyene gidip 5 kg verdim, hatta kilo da almadim geri...
yarin buyuk gun benim icin. 4+5 ve doktor kontrolu var bakalim.. kese gorecegiz kismet olursa
Kayıplarınız için üzgünüm. Umarım yakında kalp atışı da duyarsınız. Ben bir önceki hamileliğimde 5 aylıkken başlamıştım. Ama bunda normal kıyafetlerim sıkmaya başladı bile
Merhaba arkadaşlar benimde 5+3 kalp atışını duymak için hangi hafta gitmem lazım bide benim her iki taraftada çok fazla batma oluyor ve hala adet olacakmış gibi ağrılarım var sizce normalmi
Taa 27 araliğa randevu alabildim sistemden. O doktor da cok iyi. Baskasina gitmek istemedim. Umarim hersey yolundadir Allahin izniyle. Herkese hayirli saglikli evlatlar dilerim
Kızlar rüyamda bebek karnımda hareket ediyor, bir de elimle bakıyorum ki iki ayrı bebek var. Çok mutlu oluyorum. O kadar gerçekçiydi ki o hareketleri baya inandım ikiz hamile olduğuma